КГБ = Клуб на Готините Баби - 203

• 53 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Честит имен ден на мерипопинс, Иха,Християн на Жабчето  дъщерята на Мамси. Да са здрави и сбъдват мечти.

# 376
  • София
Честито на всички именици! Да са здрави и много щастливи и злото да ги забрави!

# 377
  • София
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 378
Чеситита Коледа!
Честити да са имениците!

Ние с ММ празнувахме с двете щерки, зетьовете  и внук ми. Синът ми, снахичката и внучката са в Добрич при сватовете и си честитихме виртуално. Снимките от коледната ми трапеза не са за показване, та ето от Бъдни вечер. Содена питка не правя, защото не ми се получава, но за да спазим поне нещо от обичая правя содени колачета, които , така или иначе, никой не яде.
От време оно, когато децата ми бяха малки, за да няма сърдити, правя питката на парченца и във всяко слагам някакъв късмет.

Тая вечер хапнахме, пийнахме, посмяхме се, главно на мой гръб, че им разказвах муньовски истории от младините ми и вече всички са по леглата, с исключение на ММ, който замина за нощна смяна.
Спокойна нощ на всички!

# 379
  • Вила Великула
Честита Коледа! Да сте здрави, да има мир и любов.
Честито на всички именници.

# 380
Всички пожелания, които написахте за Коледа и за имениците са прекрасни!  Дано се сбъднат!
Тану, трапезата ти е екстра! Разкажи и на нaс някоя муньовска история.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:24 от K.A.G.

# 381
  • София
Да надникна и аз в дядовата ръкавичка.
Грети, добре си го казала - "Дано се сбъдне". И аз така ще кажа. Нека всички лошотии и болежки останат в странната 2020. Хубавите пожелания да вземем със себе си в наближаващата 2021.
За Коледа съм сготвила като за цялата виенска филхармония. Сега има да дояждаме поне три дни. Гаджето и синът ни отидоха до село да се поразходят, а аз останах у дома да помързелувам. То това не е много за хвалене, особено ако добавя, че от време навреме обикалям около тавите с баклава и тиквеник. И не само обикалям...Кантарът не искам да го гледам - разваля ми удоволствието от вкусищата. Сритах го под кревата.
Отдала съм се на руски комедии.

# 382
Светло и благословено ,Рождество Христово!

Ой,Коледо,Коледо...
Честита ни Коледа!
От здраве,берекет и благослов да се не отървем!

Честити да са ни всички именици!
Здраве и благоденствие им желая!
Тези дни къщата ми е пълна и не успях да се включа.
Децата около нас , радост, подаръци, смях, вкуснотийки.
Питката си я правя постна, но с мая, със сода не я обичаме.

На Бъдни вечер бяхме у дъщерята , а на Коледа от обяд вчера , да до тази вечер , всички заедно у нас. Дъшерята си взеха на 24 и кученце, Той Пудел. С него бяха у нас, а ние имаме и коте, та беше голямо шоу.
Парата за трета поредна година се пада на сина.
Късметите ги правим на Новогодишната баница.
Утре Стефанов ден!
Имаме ли именички, нещо не се сещам?
Сега ще лягам, че съм изморена и ми се спи.
Лека и спокойна нощ , момичета!
Прегръщам ви!

# 383
  • София
Честит имен ден на дядо Стефчо и либето на Арита.
Честит имен ден и на
Танита
Здрави и весели да са.Flowers Hibiscus

# 384
За всички, които имат имен ден в семейството и родАта

Специално за дядо Стефчо от Варна:  Наздраве!

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 16:22 от K.A.G.

# 385
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ НИ - ТАНИТА, ДС и СЪПРУГЪТ НА АРИТА.! ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ, БОДРОСТ И СПОКОЙНИ БЪДНИНИ! НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ!

# 386
Честит имен ден на имениците! Здраве, приятни и спокойни дни!

Изпратихме си гостите и сега чакаме да се обадят като си пристигнат.
Внучетата растат и все повече се разбират и намират общи игри и искат да са заедно.
  Затова големите деца решиха за Великден да увеличат дните си на гостуване и да си вземат по един ден допълнителен отпуск.
С ММ се радваме, че на децата им харесва да сме заедно.
Приятна и спокойна вечер!

# 387
Честит именици в дома на Танчето 😍😍- на голям и малък Стефан и на нея !
Честит имен ден на момчето на Арита!

Здрави,бодри ,усмихнати,обичани!
Наздраве за имениците!
🥃🥃🥂

# 388
  • София
Добър вечер на Стефанов ден.
Да са живи и здрави днешните именици! Да си носят с гордост името.
Ние доизядохме уж малкото коледни манджи.
И сега пред нас седи въпроса - какво ще ядем на Нова година.
Не ни се ядат пържоли, кюфтета и подобни. Аз мога да мина само с вино и мезета. Но пък и на 01.01 ще трябва да се яде.
Какви ще са вашите менюта, споделете моля.
Пл. нещо се бъгна. Вчера от скука направи руска салата. Ама така внимателно кълца зеленчуците, като за изложба. А днес го обзе музата и за първи път направи баклава. Плахо му предложих да му взема 1 кутийка от Лидл, не ще - занимавало му се. Та търчах за специални кори и орехи,, масло си имахме. Нареди я много внимателно и се оттегли. Та аз варих захарния сироп и я залях. Колко време трябва да отлежава преди дегустация?

# 389
Очаквам с нетърпение споделените менюта.

Аз имам във фризера агнешко бутче и дреболии, които пазех  нарочно за НГ, ама май не им се ядя агнешко. На Коледа беше пиле , пълнено с ориз и кайма, а около него зелеви сърми със същия пълнеж , готвени на бавен огън.

Мисля си за пържоли, ама се чудя  как точно, за да са сочни и крехки.  Нали и аз трябва да ям с "присадките" в устата!   Вероятно ще купя готова торта. Ако не ме домързи, ще пробвам едни сладки, за които ви пуснах линк.

Общи условия

Активация на акаунт