Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 090
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали
Ааа, аз ще го излекувам от алергията му. Лък и метеоритен дъжд имало тази вечер, после ще погледаме заедно.

# 241
Kissing Heart Привет на малките и по големите момичета!

Grinning За кратко съм, но така ме разсмяхте, че няма как да не отговоря!

Ninika, и другите, които искат Серкан да подрежда в дома им -
Ще приемете момчето и после само ще гледате подредените столове? Май тайно сте пили някакви чайове, подобни на мардинския, какво е това спокойствие?! Серкан в дома ви и вие ще гледате подредбата?! Пък и скромни! Пред тая красота толкова скромност бива ли?! Innocent
Ха, ха ... още се смея на постовете ви! Оправихте деня ми за кой ли път!

Heartbeat До после, за повече! Kiss

# 242
neorum, не знам, тревожа се да не го изтощим това момче с много задачи, освен ние да си подреди, а пък...... Joy Stuck Out Tongue Winking Eye, но пък той какъв хубав ред създава Thinking

# 243
Пуснаха лааайффф

Ps: тя е с пижамата от следващата серия

# 244
Пффф, хванах лайфа на края🤦‍♀️Като казваха за събота 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 245
  • Варна
Много кратък лайф.
Вие си вземете Серкан да ви подреди, на мене оставете останалата работа...

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 19:03 от suzi_a

# 246
  • Кърджали
Докато се чудим как да се лигавим, лайф правят маймуните. А аз докато се сетя къде забутах лист с въпросите, те приключиха. F. ck...
А ми беше забавно да видя ще реагират ли на въпрос за чая... Пфуууу

Звучат добре, Керем бил харесал съботания ден за излъчване. Сякаш па има шанс да каже друго.. Весели бяха, но и аз някъде към края го хванах.

# 247
Кажете честно , феновете са накарали Ханде да си покаже ръцете, за да видят дали Еда носи пръстена ?? Joy Joy
Аз не мога да гледам , взимам децата от градина,  разчитам после Алекс да преведе Kissing Heart

# 248
  • София
Гледам лайфа, няма как да пропусна!!! Много са сладки. Изглежда са в настроение. Не разбирам за какво говорят, но Алекс, ако може, после да погледне и преведе по-интересното. Simple Smile Прави ми впечатление как Ханде и Керем се имитират един друг. Много е забавно. Прихванали са някакви мимики един от друг. Също така Ханде е по пижама, а Керем е в костюм, както сам се определи "Серкан Болат стил", това го разбрах. Grinning

Ох... цял ден се опитвам да седна и да пиша, защото искам да си излея душата, вие ме провокирахте с постовете си от снощи и сутринта, обаче не ми остава време. Днес ми е особено натоварен ден. Довечера обаче ще намеря време и ме очаквайте с напоителен пост, който се надявам да ви усмихне. Хади, гюрушус от мен засега! Kissing Heart

# 249
  • Кърджали
Ако се появи някъде запис на лайфа ми кажете

Едит, намерих го. Но за малко не съм вкъщи

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 17:33 от Aлекcандрa

# 250
Алекс като някаква дивачка само рефрешвам я ютуб-а 😂 Ето още някоя и друга картинка, че като видях че пусна лайф и докато дойда да ви кажа... Баси паниката ме обзе 😂
Питали са ги кога ще се оженят 😂
Боже, обожавам я тази Ханде

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 17:46 от Nalbantova

# 251
  • Кърджали
Nalbantova, намерих го, ама дойдох да си прибера сина, че е при приятелче ( това дете няма и 5 години и отсега забравя че си има дом)

# 252
Керем е облечен както снимкта на Серкан с китарата. На снимката с китарата се чудя към кого гледа... ама вероятно към Селин - нали тя има ключ и се нанесе. Scream
А Еда е у тях си - с пижамата от кадъра, където се чудехме дали това е нейното легло.
Интересно, ако днес са почнали снимките на 20 епизод, може би в крайна сметка Еда ще научи цялата истина, няма да одрежат епизода в момента, в който Селин влиза държи сметка на Серкан и пуска бомбата, че крие за смъртта на родителите на Еда?
В момента на лайфа - на снимки ли бяха?

# 253
Оф, тази Сърна и това нейно очО 🥰
Алекс и аз бях така и майка ми викаше "Вода ли тече у нас" 😂 Ще те чакаме като топъл хляб, нали знаеш 🤭
Кукличке явно да, защото бяха в караваната, дойде Отбор "Еда" също (Лелята и останалата част от четата). Ханде с пижамата от 19еп, Керем с костюма от 19еп., Ханде е и с пръстена, както виждате... Или снимат продължение или някакъв спомен нещо или поправят сцени 😂 Кой знае, след като Еда се просва така на леглото, може изневиделица и Серкан да се появи до нея. Айше ако чете Бгмама, Туитър и Инстаграм, ще се види в чудо от мераци  😂

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 18:24 от Nalbantova

# 254
  • Кърджали

Керем казва ". Вече в събота вечер може да ни гледате", Ханде допълва "През уикенда да се забавляваме"
Хрумнало му било ей така изведнъж да правят лайф.
Кефи ме "Има ли нещо, което трябва да се оправя по мен? Всичко. Но по Ханде няма какво да се оправя"
Питат Ханде никога ли не сваля пръстена. Тя се чуди кой от двата - цветето или нейния си. Керем вика - едва ли цветето. Другия пръстен не го сваляла никога
Какво мислят за преместването в събота - вълнували се, хубав ден бил събота вика Керем. Дайте ни който и да е ден, ние сме навити
Чудят се дали да включат някой в лайфа. Ханде вика - помниш ли какво се случи предния път (нали ги питаха дали са двойка и в реалността)
Един от въпросите е Кога ще се ожениш (не пише към кой е отправен). Керем хич и не мислил за брак. Според Ханде и младите жени не трябвало да бързат да се женят (Керем реагира с Оуууу), да мислят първо за кариера. Влизат актрисите играещи Айфер, Мело и Фифи - дошли да ги гледат наживо 😜😜🤔Керем вика тъкмо говорихме колко ненужни са браковете. Цитирам :" Ако си влюбен, окей, прави каквато искаш глупост" , но ако не си влюбен, не се жени, защото много бракове сключени без любов завършвали с развод. Докторантура можел да направи по този въпрос 🤣🤣🤣🤣
И другите казват че одобряват да е събота, Керем имал да допълни нещо, но след лайфа 🤣🤣
Имало въпрос" Ханде ревнуваш ли Керем?" (сега уговорката е, че тази дума на турски означава и ревност и завист),
Керем се шегува де да бях толкова красив като Ханде та да ми завижда, Ханде го поправя че във въпроса имат предвид баш ревност, на което той "Ревнуваш ли ме? "
Ханде била по пижама, той стил Серкан Болат, отстрани някой се обажда - това му е униформата, много бил харизматичен,  като кукличка бил облечен.
Ханде, ще кажеш ли f.ck?Харесал му бил този въпрос. Вика ѝ "хайде направи го, направо ще е историческо".. Ханде вика "Никой (да се чете Керем) не ме накара и сега няма да стане" . Нищо лошо нямало в това f.ck ако питаме Керем.
Не успяват да включат никой в лайфа. Пробваха с някой с чуждестранен ник, но не им се получи връзката.

Горе долу това. Не че съм превела дума по дума но се постарах

За да правят лайф заедно, явно снимат общи сцени. Иначе ако са в отделни обекти, снимат отделни екипи. Даже имаха въпрос в пия карава са момента, в неговата били. .

Едит. Ново от Ханде

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 18:28 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт