Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 30 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Ханде в туитър

# 736
Очевидно Ханде се наслаждава на пеещия Керем, както и всичко живо от женски пол, което гледа след това 😂
Той беше казал, че и тя пее хубаво, иска ми се и нея да я видим в такава сутиация.
И какво сега :
- Нов ден;
- Нова серия;
- Нова тема;
Залагам, че до Сряда и новата тема ще е нащракана, то с нея ще е малко като да си легнеш вечерта на изпрани чаршафи. Става ти едно готино 😂
Sani, а той беше харесал това:

# 737
Оффф бее, нека на мен да ми пее така, пък ме чакайте да не го гледам и аз като Ханде😍😍😍Хич не ми обяснявайте, че няма нищо между тях... Той и пее, тя го гледа влюбено😍Машала... Нямам търпение за довечера...

# 738
  • Пришълец
Ново от 19-ти епизод

Налбантова, даа, така се очертава - нова серия в нов ден и нова тема. Sunglasses
Ти няма ли да се преоблечеш вече? Stuck Out Tongue Winking Eye

Алекс, отива ти. Kissing Heart Що се вижда толкова малко обаче...
Нинче, супер си и ти Kissing Heart Твоето по-добре се вижда, да не би да си го оразмерила?

# 739
Много красоти в темата бееее Heart Eyes
Аватари, снимки, гифчета, коментари Heart Eyes... Нека ентусиазма тук нивга не стихва... Този сладур заслужава всичко Heart

ПП. Новата тема след минута...

# 740
  • София
Гюнайдън, къзлар!!! Hug Най-после е събота. Няколко часа остават до новия епизод... Нямам търпение вече! Heart През деня няма да съм много активна, че имам да отметна някои задължения, за да съм с вас довечера. Но ще ви чета през цялото време. Simple Smile Предполагам, че скоро ще имаме нова къщичка, пожелавам си покривчето пак да е с нашите. Дано Галка и Диди ме чуят. Innocent И нещо за разкош:

Начинът, по който Серкан гледа Еда, е начинът, по който всеки мъж трябва да гледа жената до себе си. Пожелавам ви го! Kissing Heart

Честити нови аватарчета на всички! Алекс, много ти е хубав - пу-пу, ама верно е малък. Пробвайте да го преоразмерите. Във Фотошоп става, когато е гифче. Трябва да зададете квадратен размер, за да не се вижда толкова малко. Например, пробвайте с 370х370 пиксела. Simple Smile

# 741
Гюнайдън, къзлар!!! Hug Най-после е събота. Няколко часа остават до новия епизод... Нямам търпение вече! Heart През деня няма да съм много активна, че имам да отметна някои задължения, за да съм с вас довечера. Но ще ви чета през цялото време. Simple Smile Предполагам, че скоро ще имаме нова къщичка, пожелавам си покривчето пак да е с нашите. Дано Галка и Диди ме чуят. Innocent И нещо за разкош:

Начинът, по който Серкан гледа Еда, е начинът, по който всеки мъж трябва да гледа жената до себе си. Пожелавам ви го! Kissing Heart

Честити нови аватарчета на всички! Алекс, много ти е хубав - пу-пу, ама верно е малък. Пробвайте да го преоразмерите. Във Фотошоп става, когато е гифче. Трябва да зададете квадратен размер, за да не се вижда толкова малко. Например, пробвайте с 370х370 пиксела. Simple Smile
Дай Боже всеки му Бърборанка😍 Ама хитро хитро Керемчо си погледна Хандето, сякаш с поглед и каза... "Тази песен е за теб"🥰🥰

# 742
# 743
Привет бамбини Flowers Hibiscus
Честит празник и от мен!  Нека има здраве и топлота в семействата ни!

Алекс, много хубаво гифче сте сътворили с Марги и аз му се радвам много, така хубаво ви се е получило Flowers Hibiscus и на всички други момичета, честито за новите аватари, голяма занимавка е Stuck Out Tongue Winking Eye
Сани, ееее, не мога просто "Бедо и Керем ", голям смях....
Не остана.....

Добър ден, мили момичета, в нашия вече ден!

Влизам в темата и се наслаждавам на постовете ви, когато очите ми се спират на цитираната снимка от поста на Ninika по-горе. Докато се любувам на харизмата на Ханде и Керем в главата ми се ражда мисълта, че те просто са създадени един за друг!

Няколко поста по-надолу чувам как Керем пее любимата ми песен на Елвис Пресли и част от текста е:
Darling, so it goes
Some things are meant to be
Take my hand,
Take my whole life, too
For I can't help falling in love with you

Мила, така става
Някои неща са предназначени да бъдат
Хвани ръката ми,
Вземи и целия ми живот
Защото не мога да не се влюбя в теб

Вярвам в съдбовните срещи. Тяхната е такава.

s....v, тези цитати от "Мадоната" и на мен много ми харесаха. Ето така би трябвало да изглежда Мария Пудер
според "Мадоната с харпиите" на Андрея дел Сарто. Имах щастието да се любувам на тази картина в галерия "Уфици" във Флоренция:

# 744
Марги оооо, аз чакам като хищник в засада, стоя и си дебна плячката 😂 Първо да видя дали губя и дали ще черпя цялата група с шоколади, пък после ще мисля за преобличане 😂 Искам да видя там, докаго си търкат гърбовете дали ще изскочи нещо "состо", я пипане по "теракота" на Серкан, я слагане на шампоан, кой знае какво си крие в тази дупка 😂

TheBursin като каза " Тази песен е за теб" и моя ум веднага продължи с думите - - "Слънчице моее..." 😂😂😂

# 745
# 746
Аватарите могат да бъдат с макс размер 200×200 , ето от този сайт може да си оразмерите някой гиф  https://ezgif.com/resize

# 747
  • Пришълец
Мики и аз ползвам този сайт, за всичко - конвертиране в различните формати, оразмеряване...

Имайте предвид, че още два поста остават до края на тази страница, единият го запазваме за Галето Wink

# 748
Здравейте! Heart
О, чукнахме 50 страници. Давайте да се местим. Heart

Аз май искам гифче на Ханде как е седнала с розовата рокля или изобщо с нея. Heart Че е мнооооого секси Heart

# 749
https://www.instagram.com/p/CH2RcLqID6_/?igshid=1c11ucbimayu
Смях се 15 минути сама🤣Значи ли това, че вече тотално не съм в ред🤔🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт