Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 081
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Момичета , искате ли да направим някакъв колаж или клипче за РД на Ханде ? Примерно просто няколко нейни снимки, българското знаме и надпис ЧРД Thinking само не знам как ще го разпространим да стигне до нея Grinning
Аз съм за, даже може да и го пуснем във всички социални мрежи + на пощата на продуцентите и Фокс.

# 271
Мики,  много хубава идея да сътворим нещо за РД на Ханде.
Цитатите, които споделяш с нас така ме докосват, споделям ги с всеки мой близък, моля продължавай да ни обогатяваш Flowers Hibiscus

# 272
  • Пришълец
Ех, този Керем, занася се с момичето, но покрай майтапа си казва и истината hahaha

Мики, хубава идея. Ще я тагнем примерно в Туитър, но то от хилядите неща, които получава нашето ще остане заметено под килима. Или в Инстаграм. Аз дори не знам рождената ѝ дата, но сме на една възраст иначе Sweat Smile

# 273
Нямаме много време - родена е 24 ноември

# 274
  • Кърджали
Ех, този Керем, занася се с момичето, но покрай майтапа си казва и истината hahaha

Мики, хубава идея. Ще я тагнем примерно в Туитър, но то от хилядите неща, които получава нашето ще остане заметено под килима. Или в Инстаграм. Аз дори не знам рождената ѝ дата, но сме на една възраст иначе Sweat Smile
24.11 казва чичко Гугъл

# 275
Аааа, Алекс, извинявай много, но не можеш да ни блокираш, заради една подредба, затвори си очите, моля Kissing Heart
Ох, просто е супер приятно и весело с вас момичета Hug

# 276
  • Пришълец
Да я тагнем, да ѝ пуснем и лично съобщение, за друго не се сещам. На 100 % няма да стигне до нея, ще получи хиляди пожелания. Ама виж, ако го пратим на Керем той съществува макар и малка вероятност да го отрази и да ѝ предаде. Луда работа, не ми се смейте много Joy

# 277
Неслихан чете, в краен случай може на нея да сe прати и да я помолим да ѝ го покаже в удобен момент. Ако искате ще направя Инстаграм страница- нещо като страница за българските фенове на сериала и там да го качим.

# 278
Май ще трябва да направим профили в соц. мрежи (Инстаграм, Туитър) на бг мама "Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще" за да няма сърдити и обидени. И всеки от групата да има достъп до профила, когато си поиска.  И да се комуникира със нашите от него.
Ако някой има идея сега е момента да я сподели Simple Smile

# 279
Алекс,къщата ти е разхвърляна,ами не ти ли идва на ум кой ослепителен робот може да я подреди 🤣😜😂
Пък и езика няма да е бариера 🤣

# 280
Предлагайте име на профила (под 30 символа) и го правя веднага

# 281
Предлагайте име на профила (под 30 символа) и го правя веднага
Според мен нещо - обединяващо бг мама и България

# 282
SCKbulgaria предлагам аз или нещо от сорта, отдолу в описание може да се даде линк за бг мама Joy

# 283
Съгласна съм.
Аз тъкмо се чудех на колко години е Ханде, тя на 27 става милата,а не й личат изобщо тези години. Мислех я за поне 24-25 годишна!
Ох, покрай нея и на мен ми се иска да съм актриса Grinning

# 284
  • Плевен / София
Неслихан чете, в краен случай може на нея да сe прати и да я помолим да ѝ го покаже в удобен момент. Ако искате ще направя Инстаграм страница- нещо като страница за българските фенове на сериала и там да го качим.
Мисля, че това е добре като идея....Аз нямам Инстаграм, но важното е да достигне до повече хора от екипа...Някой все ще каже, че има запалени фенове на сериала от България....

Общи условия

Активация на акаунт