Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 075
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Лично мнение - пощата трябва да ни е в Yahoo. Чужденците най-лесно възприемат нея. Simple Smile
На продуцентите и на Фокс, може по мейла.

# 286
Лично мнение - пощата трябва да ни е в Yahoo. Чужденците най-лесно възприемат нея. Simple Smile
На продуцентите и на Фокс, може по мейла.
Хм, аз мога да създам в gmail, но ще пробвам и в yahoo да създам, ще направя профила и ще ви пусна тук как изглежда. После, който иска паролата, да ми пише на лично, че тук всеки може да я прочете и да влезе в профила.
Проблем- yahoo иска телефонен номер, а с моя вече има профил(на сестра ми ѝ трябваше yahoo имейл, защото не можеше да влезе в нейния и ползва моя номер). Проблем ли ще е да е gmail?

# 287
Не бързайте, ако искате да избистрим идеята до утре Joy аз мислех за някакъв колаж от снимки , защото ако е някакъв клип 5 минути,  то едно че ще ни отнеме време , второ едвали ще го гледа , със снимка имаме повече шанс да й се мерне пред погледа Joy но пък и вие сте прави , че точно този ден ще е залята от съобщения.

# 288
  • София
Момичета,
провокирана от вашите коментари относно активността ни в темата, реших да пиша и споделя своите усещания по този въпрос. Simple Smile Първо искам да благодаря на всички момичета, които отделят от времето си и пишат в темата. Толкова сме различни, колкото цветя има по света. Но това му е хубавото на нашата тема – тя е една голяма цветна градина, в която всяко цвете намира почва и благоприятни условия да вирее. Без значение дали сме на едно мнение или не, запазваме добрия тон в темата, „изслушваме се“, интересни сме си, на една вълна сме. Тук ни е събрал Керем и този негов проект. Заедно се вълнуваме и изживяваме всичко покрай сериала. Всяка от нас по свой си начин, разбира се. Обичам да ви чета, обичам да „разговарям“ с вас и сега ще ви споделя нещо лично. Simple Smile След като обявиха извънредното положение, първоначално бях притеснена как ще издържа да бъда затворена и толкова ограничена откъм социални контакти и активности, защото съм деен и комуникативен тип човек. Най-много ми липсва да пътувам. Но постепенно изградих своя зона на комфорт, на която станах затворник. Свикнах да общувам с определен кръг от хора (семейство, близки приятели) и освен по работа, не общувам с други хора. Чувствам се добре така, свикнах като че ли. Но това е едно измамно и доста нездравословно съществуване, ако питате мен. Благодарение на темата и сериала осъзнах колко много неща от външния свят ми липсват. Не само сега, в Ковид ситуацията, ами по принцип. „Почукай на вратата ми“ ми върна вярата в доброто и в красивото, в приятелството и в любовта, зареди ме с позитивна енергия за години напред. Помогна ми да видя много свои грешки в отношенията ми с хората, да се замисля над тях и да си извадя нужните поуки. Открих много черти в характера ми, които искам да развия, други – които не притежавам, но бих искала, и трети, които имам, но не ми харесват и искам да променя. Освен доброто настроение, което сериалът ми носи, той ми дава и ценни уроци за живота. Ето защо не искам да приключва тази приказка. Знам, че всичко в този живот си има начало и край, но някак си искам хубавото да продължи по-дълго. Simple Smile Сега, именно в тези странни дни, имаме нужда от своята глътка свеж въздух, която аз получавам с този сериал. А вие, момичета, вие сте безценни в този път, който извървявам сега. Удоволствие е за мен да бъда вашата Бърборанка, детето в групата (както ме нарече neorum) или Барби (както ме назова Ели-mama). Във всяка една от вас откривам човек, който ме обогатява по някакъв начин. Дори тези от вас, с които мненията ни не съвпадат, ми помагат да погледна ситуацията от друг ъгъл, да се замисля дали пък аз не греша някъде, уча се, че монетата има две страни, че нищо не е черно и бяло, че трябва да се поставяш в обувките на другия и да изслушваш ближния, дори когато не си съгласен с нещо. Сега животът е такъв, кой знае кога ще се нормализира и дали ще бъде като преди, но нямам търпение отново да започна да грабя с пълни шепи от него, да пътувам, да се срещам с нови хора, да се обогатявам и да уча нови неща. Дотогава вие и сериалът сте този социален контакт, от който се нуждая. Моите приятели. Моите учители. Моите уроци. Моите забавни моменти. Моите всякакви емоции. Темата стана неизменна част от живота ми и вярвам, че всяко нещо се случва с причина. Надявам се и след края на сериала, и след края на пандемията отново да се „срещнем“ тук или другаде, да „поговорим“, но дори и да се разминем, знайте, че всяка от вас ме е докоснала и ще остане в сърцето ми. Ох... стана дълго и някак носталгично. Но имах нужда да си ги излея тези мисли и чувства. Усмихвам ви се и ви желая само най-доброто! Дано по-дълго споделяме тази емоция заедно и сме все така щастливи. Heart

# 289
  • Кърджали
Алекс,къщата ти е разхвърляна,ами не ти ли идва на ум кой ослепителен робот може да я подреди 🤣😜😂
Пък и езика няма да е бариера 🤣

Аз веднага се сетих за този вариант. 🤖🤖🤖🤖🤖 Ти пъл, езика.. Поне сто неща ми хруювст, за които няма да трябва много много да си говорим. Във връзка с подреждането, не някакви други неща, правилно ме разбирате, нали 😜😜😜 и без това ще си забравя и името...
Заради сериала и профил в Имстанграм си направих, и в Туитър.... Не че много ги ползвам, ама ги наглежда, да влизам да чета.
Ако трябва помощ, знаете насреща съм

Ali.yor, ако не забравя отново, по-късно ще ти пиша ( във връзка с въпросите. М.. му, или да кажа и аз като Керем f.ck Ако трябва да го кажа на момента все ще го измисля, ама така ако тръгна да го мисля и защото искам да е най - точно, накрая не мога да ги сглобя някои от въпросите..)

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 20:44 от Aлекcандрa

# 290
Ако имаме готов продукт, може да я "атакуваме" от всякъде ден по-рано, по време и след рождения ден. Мисля си, че продуцентите ще и предадат ако получат нещо на мейла си. Сериала има много фен страници в Туитър и Инстаграм може да им ги пратим там като съобщение. За фейса - нямам идея.Според мен Бърборанка разбира от тези неща Simple Smile и ще е добре да си каже мнението.

# 291
  • София
Според мен зависи каква точно е целта ни и след това можем да решим по какъв канал и какво да правим. Ако искаме просто да честитим празника на Ханде, можем да помислим за ефектен начин, по който да го направим, който да стигне по някакъв начин до нея. Ако искаме да създаваме фен група - това вече е друго. Но ще има ли кой да я поддръжа, защото си е занимавка. Камо ли фенски профил във всяка социална мрежа - Инстаграм, Фейсбук, Туитър. Не съм сигурна, че те самите могат да изчетат всичко, което се пише. Но, честно казано, съм за българска фен страница на сериала. Ще трябва да пишем на английски, разбира се. Хубавото е, че Керем разбира. Предполагам и другите ще ни разберат. Не знам обаче коя от нас ще отговаря за нея / за тях (ако са във всички социални медии). Ще трябва да си разпределим отговорностите и да си съгласуваме постове и всичко. Пак ще попитам - имаме ли нужда и време за това или искаме просто да честитим на Ханде? На мен по принцип ми се иска до екипа на сериала да стигне инфо за нашата тема и какъв интерес се вихри тук относно сериала. Ще им стане хубаво, мисля. Simple Smile
Ако имаме готов продукт, може да я "атакуваме" от всякъде ден по-рано, по време и след рождения ден. Мисля си, че продуцентите ще и предадат ако получат нещо на мейла си. Сериала има много фен страници в Туитър и Инстаграм може да им ги пратим там като съобщение. За фейса - нямам идея.Според мен Бърборанка разбира от тези неща Simple Smile и ще е добре да си каже мнението.

# 292
Това е откъс от лайфа и част от превода. Направи ми впечатление, че Ханде казва "Това е твоята пижама". Дали снимат в дома на Серкан? Еда се просва с тази пижама тогава на леглото в новия дом на Серкан.

"K: Мы сказали, давай сделаем сюрприз
H: Да и как всегда для меня это тоже было сюрпризом
K: Теперь она идет на работу в пижаме! Пока я в костюме из трех частей
H: Это твоя пижама
K: Да! Серкан просыпается вот так
H: Он так спит?
K: Да"

https://vk.com/al_feed.php?z=video-97860514_456242091%2F95fd8c9a … _-97860514_289523

Nalbantova, много правилно си забелязала тъгата в очите на Ханде - "една меланхолия се носи от нея". Това започна от януари миналата година, когато майка ѝ почина от рак на само 47 г. Няколко седмици преди смъртта ѝ Ханде сама сподели с многобройните си последователи в социалните мрежи, че минава през 9-те кръга на ада и се бори за живота на майка си. Дари костен мозък, но не успяха да спасят Айлин Ерчел.

Сестрата на Ханде - Гамзе Ерчел роди на 17.12.2019 г. дъщеричката си, която кръсти Айлин Мави. Мави означава синьо. Имаха сцена в Анталия пред портата на Аполон и Серкан ѝ предложи синята чаша и двамата се усмихнаха съучастнически. Феновете решиха, че е намек към малката сладурана Мави. Интересното е, че Гамзе е руса със сини очи, а Ханде е брюнетка. Мъжът на Гамзе - Джанер Йълдъръм също е брюнет. Мави е по-скоро копие на Ханде като малка.

Какво ли е да си мислиш колко много ти липсва мама? Да съжаляваш, че тя няма да види успехите ти, раждането и отглеждането на децата ти? Да я запознаеш с любимия си? Тази болка никога не преминава. Дано Ханде да има много поводи за радостни усмивки и безгранично щастие! Да бъде все така обичана от всички!

Много ми харесва идеята да я зарадваме за рождения ѝ ден, защото тя го заслужава!

# 293
Аз исках просто да честитим , а иначе няма значение от чий профил ще е изпратено,
може да е нечий личен , но момичетата тук предложиха да се направи профил,  така ще изглежда по-официално и по-сериозно, съгласна съм , но този профил трябва да има последователи , иначе пак е несериозно Joy Със сигурност идеята ми не е била да нагърбвам момичетата с поддържането на някакви акаунти Simple Smile

# 294
Да, разбира се, първо е хубаво да обсъдим какво ще правим точно. Оставам на разположение за създаването на страничка в Инстаграм, ако решите Simple Smile
И майй стана време да ви разкрия нещо... всъщност преди се занимавах с дигитално рисуване като хоби и започнах отново с една снимка:

Исках да ви я покажа като я завърша направо, но още не съм я завършила. Може да ви я пусна недовършена хем да дадете някое друго мнение.
Та мисълта ми е, че мога да нарисувам Ханде и ако се получи и стане навреме, да я използваме към подаръка ни Simple Smile Само не знам коя снимка да прерисувам, така че давайте идеи Simple Smile

# 295
  • Плевен / София
Според мен зависи каква точно е целта ни и след това можем да решим по какъв канал и какво да правим. Ако искаме просто да честитим празника на Ханде, можем да помислим за ефектен начин, по който да го направим, който да стигне по някакъв начин до нея. Ако искаме да създаваме фен група - това вече е друго. Но ще има ли кой да я поддръжа, защото си е занимавка. Камо ли фенски профил във всяка социална мрежа - Инстаграм, Фейсбук, Туитър. Не съм сигурна, че те самите могат да изчетат всичко, което се пише. Но, честно казано, съм за българска фен страница на сериала. Ще трябва да пишем на английски, разбира се. Хубавото е, че Керем разбира. Предполагам и другите ще ни разберат. Не знам обаче коя от нас ще отговаря за нея / за тях (ако са във всички социални медии). Ще трябва да си разпределим отговорностите и да си съгласуваме постове и всичко. Пак ще попитам - имаме ли нужда и време за това или искаме просто да честитим на Ханде? На мен по принцип ми се иска до екипа на сериала да стигне инфо за нашата тема и какъв интерес се вихри тук относно сериала. Ще им стане хубаво, мисля. Simple Smile
Мисля, че идеята беше това.за другото се иска постоянство, свободно време и познания как се прави това...Аз няма да мога да съм полезна с това....не съм активна във ФБ, а в другите социални мрежи нямам даже и профил...

# 296
Добър вечер!
Надявам се да приемате нови хора, защото вече в нас не ме издържат да ставам и да заспивам със сериала и само за него да говоря (казват ми, че полужението ми е много, много тежко). Чета ви от първи епизод, вие сте НЕВЕРОЯТНИ пишете страхотно, за което ви свалям шапка. Чак сега се осмелих да пиша (нова съм и в бг мама, ако има правила къде мога да ги открия, благодаря ви предварително). Започнах сериала, защото съм ОГРОМНА почитателка на Ханде Ерчел, но тук открих един магичен актьор, който ме плени с усмивката си Керем Бюрсин. Вие ме карате всяка сутрин да се усмихвам, чета всичко което пишете до край. Събрах смелост да Почукам на вратата ви късно, но по-добре от никога, надявам се да ме приемете във вашата неповторима къщичка.Heart

# 297
  • Плевен / София
Скрит текст:
Да, разбира се, първо е хубаво да обсъдим какво ще правим точно. Оставам на разположение за създаването на страничка в Инстаграм, ако решите Simple Smile
И майй стана време да ви разкрия нещо... всъщност преди се занимавах с дигитално рисуване като хоби и започнах отново с една снимка:

Исках да ви я покажа като я завърша направо.
Та мисълта ми е, че мога да нарисувам Ханде и ако се получи и стане навреме, да я използваме към подаръка ни Simple Smile Само не знам коя снимка да прерисувам, така че давайте идеи Simple Smile
+1 и пожелание за РД би било добре...
Добър вечер!
Надявам се да приемате нови хора, защото вече в нас не ме издържат да ставам и да заспивам със сериала и само за него да говоря (казват ми, че полужението ми е много, много тежко). Чета ви от първи епизод, вие сте НЕВЕРОЯТНИ пишете страхотно, за което ви свалям шапка. Чак сега се осмелих да пиша (нова съм и в бг мама, ако има правила къде мога да ги открия, благодаря ви предварително). Започнах сериала, защото съм ОГРОМНА почитателка на Ханде Ерчел, но тук открих един магичен актьор, който ме плени с усмивката си Керем Бюрсин. Вие ме карате всяка сутрин да се усмихвам, чета всичко което пишете до край. Събрах смелост да Почукам на вратата ви късно, но по-добре от никога, надявам се да ме приемете във вашата неповторима къщичка.Heart
Добре дошла...Пиши смело....вратата ни е широко отворена....
Скрит текст:
аз съм Гости
Има си правила на форума, но най важното на първо време е да не пишеш последователни постове, с главни букви, защото се възприема, като "крещене" и да не използваш обидни квалификации към потребител или на расова , етническа основа....Това е накратко....относно правилата....

# 298

Ако ще рисувате снимка, може да е тази. Разкошна е!❤

# 299
  • София
Привет момичета, включвам се отново набързо (поради спешни ангажименти), за да ви кажа да не предвиждате като вариант използването на yahoo.com! Сайта на yahoo.com, както и Booknig.com, Wikipedia.com и някои други са блокирани в Турция и до тях от Турция няма достъп! Аз водя цялата си служебна и лична кореспонденция с колеги и приятели от Турция използвайки акаунти в gmail.com, дори в abv.bgр но не и yahoo.com.

Това само за информация, подкрепям предложението да потърсим вариант да честитим наближаващия рожден ден на Ханде Ерчел!

За сега ви пожелавам хубава вечер във вторник!

P.S. Defne.4, добре дошла от мое име! Вратата ни е широко отворена за феновете на сериала и за феновете на Ханде Ерчел и Керем Бурсин! Радвам се, че си се осмелила да пишеш! Тук никой няма да те коментира, че ставаш или лягаш със сериала, защото всички сме с това заболяване, само дето сме май в различни фази на болеста, но това е друга тема! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:14 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт