На продуцентите и на Фокс, може по мейла.

аз мислех за някакъв колаж от снимки , защото ако е някакъв клип 5 минути, то едно че ще ни отнеме време , второ едвали ще го гледа , със снимка имаме повече шанс да й се мерне пред погледа
но пък и вие сте прави , че точно този ден ще е залята от съобщения.
Първо искам да благодаря на всички момичета, които отделят от времето си и пишат в темата. Толкова сме различни, колкото цветя има по света. Но това му е хубавото на нашата тема – тя е една голяма цветна градина, в която всяко цвете намира почва и благоприятни условия да вирее. Без значение дали сме на едно мнение или не, запазваме добрия тон в темата, „изслушваме се“, интересни сме си, на една вълна сме. Тук ни е събрал Керем и този негов проект. Заедно се вълнуваме и изживяваме всичко покрай сериала. Всяка от нас по свой си начин, разбира се. Обичам да ви чета, обичам да „разговарям“ с вас и сега ще ви споделя нещо лично.
След като обявиха извънредното положение, първоначално бях притеснена как ще издържа да бъда затворена и толкова ограничена откъм социални контакти и активности, защото съм деен и комуникативен тип човек. Най-много ми липсва да пътувам. Но постепенно изградих своя зона на комфорт, на която станах затворник. Свикнах да общувам с определен кръг от хора (семейство, близки приятели) и освен по работа, не общувам с други хора. Чувствам се добре така, свикнах като че ли. Но това е едно измамно и доста нездравословно съществуване, ако питате мен. Благодарение на темата и сериала осъзнах колко много неща от външния свят ми липсват. Не само сега, в Ковид ситуацията, ами по принцип. „Почукай на вратата ми“ ми върна вярата в доброто и в красивото, в приятелството и в любовта, зареди ме с позитивна енергия за години напред. Помогна ми да видя много свои грешки в отношенията ми с хората, да се замисля над тях и да си извадя нужните поуки. Открих много черти в характера ми, които искам да развия, други – които не притежавам, но бих искала, и трети, които имам, но не ми харесват и искам да променя. Освен доброто настроение, което сериалът ми носи, той ми дава и ценни уроци за живота. Ето защо не искам да приключва тази приказка. Знам, че всичко в този живот си има начало и край, но някак си искам хубавото да продължи по-дълго.
Сега, именно в тези странни дни, имаме нужда от своята глътка свеж въздух, която аз получавам с този сериал. А вие, момичета, вие сте безценни в този път, който извървявам сега. Удоволствие е за мен да бъда вашата Бърборанка, детето в групата (както ме нарече neorum) или Барби (както ме назова Ели-mama). Във всяка една от вас откривам човек, който ме обогатява по някакъв начин. Дори тези от вас, с които мненията ни не съвпадат, ми помагат да погледна ситуацията от друг ъгъл, да се замисля дали пък аз не греша някъде, уча се, че монетата има две страни, че нищо не е черно и бяло, че трябва да се поставяш в обувките на другия и да изслушваш ближния, дори когато не си съгласен с нещо. Сега животът е такъв, кой знае кога ще се нормализира и дали ще бъде като преди, но нямам търпение отново да започна да грабя с пълни шепи от него, да пътувам, да се срещам с нови хора, да се обогатявам и да уча нови неща. Дотогава вие и сериалът сте този социален контакт, от който се нуждая. Моите приятели. Моите учители. Моите уроци. Моите забавни моменти. Моите всякакви емоции. Темата стана неизменна част от живота ми и вярвам, че всяко нещо се случва с причина. Надявам се и след края на сериала, и след края на пандемията отново да се „срещнем“ тук или другаде, да „поговорим“, но дори и да се разминем, знайте, че всяка от вас ме е докоснала и ще остане в сърцето ми. Ох... стана дълго и някак носталгично. Но имах нужда да си ги излея тези мисли и чувства. Усмихвам ви се и ви желая само най-доброто! Дано по-дълго споделяме тази емоция заедно и сме все така щастливи.
и ще е добре да си каже мнението. 
Със сигурност идеята ми не е била да нагърбвам момичетата с поддържането на някакви акаунти

Само не знам коя снимка да прерисувам, така че давайте идеи

Само не знам коя снимка да прерисувам, така че давайте идеи