Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 072
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Мира, относно пижамата   , мисля че това е шега, че пижамата на Серкан е костюм и спи с него , в този смисъл го разбрах аз Thinking

Дефне, добре дошла , надявам се поради днескашните дискусии да си се престрашила да пишеш Wink

Али страхотно предложение  за рисунка , според мен ще се получи чудесно и оригинално , стига да не те затрудняваме много , наистина ми е неудобно,  че така ще се ангажираш, а даже не знаем дали ще бъде видяно изобщо Sweat

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 21:17 от mikipoli

# 301
Ех какво правят само Ханде и Керем.
Пускат лайф и инстаграм гръмва за секунди ,предизвикват такъв фурор,според мен химията между тях е и в сериала и в реала.Обожавам ги.Според мен след сериала може и филм да снимат заедно❤❤❤

# 302
  • Кърджали
Мира, Ханде казваше "това е твоята пижама", но сочеше към костюма му...

Не бях виждала тази снимка, а много ми хареса тук

# 303
Ето малък sneak peek от рисунката. Не е кой знае какво защото съм с нова програма и не съм се напаснала с четките още. Също така и има още детайли по лицето, ухото и косата, с които не съм се занимавала, но това е основата.

# 304
Мире четох аз за тази история, дори се борила с анорексия и такива неща. Напълно си права и те подкрепям с ръце и крака, но въпреки това мисля, че още от преди е една такава уравновесена, кротка, спокойна и зряла доста за възрастта си. Правя един паралел с тукашните младежи, ако Ханде преди 4..5години е била такава, то сегашните 22-23годишни нямат нищо общо. Вярно, не всички слагам под общ знаменател, защото винаги има изключения, но като погледна Ханде и виждам освен меланхолията ами и едно спокойствие, което носи. Като някаква аура й е. Дори като я забелязах за първи път реших, че е по-голяма от мен, а се оказава че съм й кака с някоя година.
Както и да е, надявам се да има много щастливи и успешни мигове, защото онова, което си е отишло няма да се върне, а животът продължава дори и да не сме съгласни с това.

Относно страницата или каквото мислите да е там. Предвид, че я следват 17+ милиона, отделно още хиляди страници за нея и още толкова за сериала.. По дупе да се посурнем, няма да успеем да направим така, че в този ден да ни забележи. Обаче ако й се изпрати ден-два преди това, може и да имаме шанс 😂 Лично мнение де, каквото и да решите ви подкрепям 🍷

# 305
  • Плевен / София
Нещо за лека нощ от мен....Цитат от 11 серия....
"Постояно си ми в ума. Във всяка моя мисъл. Взе ми разума, взе ми живота. На мен ми писна, ...."
Всеки може да продължи, от който или каквото му е писнало....
Моето продължение е "корона вирус" Съвсем сериозно....
Скрит текст:
Писна ми да се чувствам ограничена, притеснена от тази болест....Дано скоро измислят как да живеем по нормално с нея....

# 306
  • Пришълец
Defne.4, добре дошла в клуба!!! Включвай се без притеснения било то с коментари за актьорите, по епизодите и пр.

Налбантовааа, ей такава щуротия само ти можеш да измислиш! Викаш с ден-два да подраним. Joy Joy Joy Защо пък не... Имам акаунт в Туитър, но за седем години съм натрупала едва 70 последователи, меко казано несериозен фен, иначе още сега сменям името на SCK Bulgaria, за да е по-представително и щяхме да го ползваме за целта, т.е. да я поздравим. Така, че някой с повече последователи в Туитър ли, в Инста ли, ако е навит да го направи през своя профил...

# 307
Гости напълно съм съгласна с теб за вируса и сега ще ти споделя един цитат , който мислех да ви пусна на 31.12.2020 Joy то не пречи и тогава пак Wink
Животът е адски странно нещо. Посвещаваме цялото си време на опити да го организираме, но въпреки това най-определящи се оказват нещата, които са извън нашия контрол. Никога няма да забравим тази година. Нито най-лошото, нито най-хубавото, което се случи през нея. То ще се отрази на целия ни живот.
Някои от нас ще се преместят на други места, но повечето ще останат. Животът тук е сложен, но когато порасне, човек научава, че никъде не е лесно.
"Ние срещу всички"
Направо ми звучи като писано за коронавируса и колко труден е животът в България и не само .
За съжаление ни очакват икономически много тежки следващи години,  но поне да сме здрави,  с другото ще се справим,  както винаги досега Heart

Марги - да , утре ме очакват в Спиди последните му две книги , които ми остана да прочета . Дотук съм прочела 7 за отрицателно време Joy

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:25 от mikipoli

# 308
  • Пришълец
Много силен откъс, отразяващ действителността. Мики, пак на Бакман, нали Wink

ПП Дефне, понеже прояви интерес, допълвам се с Правилата на форума

Основното е да се пише на кирилица, да се спазва добрия тон и да не се пускат последователни мнения. В рамките на денонощие може да се използва възможността за редактиране.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 22:40 от Маргарита Н.

# 309
  • София
Момичета, пиша с предложение относно честитката за рождения ден на Ханде. Спроед мен ще привлечем вниманието й, ако направим забавно клипче, подобно на това с бебетата, това с откъса от Чукур или с политиците. Защото има хумор и е вайръл. Тоест има потенциал да се споделя от феновете, ако им се хареса. Можем да го “подпишем”, като сложим таг в самото видео - задължително ще напишем България и каквото още преценим. Ще измислим хубаво пожелание, което да се появява накрая, Али и Алекс ще помогнат с превода на турски. Ще го споделим всички ние в социалните ни профили (която, където има), като ще тагнем сериала, продуцентите, Фокс, Ханде и когото другиго преценим. Можем да го пуснем и като лично съобщение до нея. Текстът към поста също ще се разберем да е един и същ, за да е ясно кой е първоизточникът - темичката ни. Simple Smile Какво мислите?

Дефне, добре дошла и от мен! Пожелавам ти много позитивни емоции в темата. Споделяй на воля и се чувствай една от нас! Hug

# 310
Смятам, че идеята за профил в инстаграм e супер, за идея за име също одобрявам SCKbulgaria  или пък дълъг вариант sencalkapimi.bulgaria.

Но да се поддържа такъв профил трябва някой да го администрира, т.е някой, който има свободно време.
Представям си го като https://www.instagram.com/sencalkapimi.english/ , така или иначе тук във форума споделяме снимки, някой който има възможност може да ги качва и в инстаграм профила, както и някакво авторско съдържание - гифчета, карикатури, клипчета..., ако някой е добър във визуализацията.

Възхищавам се на това момиче полякинята Касия или както се казва... която поддържа този профил https://twitter.com/sencalkapimiofc?lang=en
Аз нямам туитър, но съдържанието е достъпно, видимо без регистрация в туитър, освен това винаги е актуално, споделя новини от сета, пуска анкети. Също като нашата тема, дори ние сме много по-активни, зашото сме много, но пък тя пише на английски - видях, че правят клип с инфо за Ханде, като поздрав за рожденият й ден.

Но дори и да няма инстаграм страница, не пречи, който има профил да пише на Ханде на лично и да прати поздрави от българските й фенове.
Аз съм сигурна, че личните си съобщения ги чете.

# 311
  • In the light side of the Moon!
Изписали сте света! Нямате стигане, ама аз и не се мъча да ви стигна. Седя си кротко и ви се кефя!

Идеята да поздравим Ханде, супер ми хареса. Ама.... за да забележи поздрава, трябва да е нещо много оригинално и докосващо я! Супер много поздрави и изненади й се подготвят, като тази например....
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1328464574845218819

и едва ли ще отрази всички, дори някои няма и да ги забележи.
Сигурна съм, че и много подаръци от фенове ще получи.

Може би е добре да се изпрати лично на менажмента/ПР й с молба да да й го покаже!
На Ханде в инста профила има линк, който мисля че е уебсайта им, там има и телефон и имейл.
http://www.idiletisim.com.tr

Другия вариант е както и Налбантова предложи, ден преди РД да се втурнем всички в туитър и да я поздравяваме до захлас.

Вариант 3 - да го пратим на Керем отново с молба да й го покаже.

Каквото и да решите, може да разчитате на подкрепата ми!

Кукличке, и аз харесвам Касия. Тя е полякиня между другото, но има як човек в екипа, който й смъква инфо и тя винаги е актуална!

Дафне, добре дошла и от мен!

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:18 от MegiTeo

# 312
# 313
Кукличка, на мен точно от профила на полякинята ми хрумна , и аз го следя , мислех си , че може да пратим даже поздрава на нея и тя да ни помогне да стигне до Ханде, защото явно има някакви източници там не знам , винаги е в крачка с новините Joy

# 314
  • Кърджали
Примерно да го пусна от моя профил от името на всички ни мога. Но да поема отговорност да поддържам фен профил (особено ако се пише в него на английски например, език който така и не научих) - не се наемам, честно казано. Не съм сигурна че ще се справя, не за друго.

Общи условия

Активация на акаунт