Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 48/

• 31 060
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!

Пишете със скороста на светлината, не смогвам да ви изчета...Заинтригувахте ме с В очакване на Слънцето. Някой може ли накратко да разкаже за какво иде реч в него. Драма, затвори, болници, това има ли го?

# 316
Славена, тийн сериалче е , училище, първа любов , драми в семействата на главните герои , драми в училище. Керем играе Керем Joy има дублаж на името и в някакво интервю бил казал , че много си приличат с героя си.  Той е лошото момче , което печели принцесата  Wink в началото е дразнещ , но после ... метаморфоза Joy

Бърборанка , идеята ми харесва , но не знам дали ще се справим идейно и чисто технически с такова клипче , поне аз не мога Confused иначе  за споделянето няма проблем

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 23:22 от mikipoli

# 317
Благодаря ви за гостоприемството!😘

Много ми хареса идеята за честитка на Ханде. С каквото кажете ще помагам (с турския се справям горе-долу, разбирам го, но се затруднявам да превеждам от български).

Поздравявам ви с една от любимите ми песни❤  https://youtu.be/8P8fDjjYFi4

Лека нощ и сладки сънища!

P.S  Извинявам се, ако снимката е качвана.

# 318
  • Кърджали
Бях започнала да гледам "В очакване на слънцето"., не е лош. Макар че в началото ми се искаше да хвана и да набия хубаво Керем,разглезен, груб ученик. Но колкото повече напредва, толкова повече го обиквах. Сега з кратко го оставих настрана (въпреки че на отделни клипчета, но разбъркано сигурно съм изгледала всичко), Тези дни трябва да го догледам, да си нападна картинката в главата. Бива го.
Макар че на мен засега от всичко изгледано фаворити са ми "Почукай на врата ми" (не защото сега го излъчват, а наистина много ми допада) и "Този град ще дойде след теб" (много ми хареса, а и мине се не мине се връщам да поглеждам пак от първата серия, от там минавам на втора, трета и така).

# 319
  • In the light side of the Moon!
Примерно да го пусна от моя профил от името на всички ни мога. Но да поема отговорност да поддържам фен профил (особено ако се пише в него на английски например, език който така и не научих) - не се наемам, честно казано. Не съм сигурна че ще се справя, не за друго.

Всички, които имаме профили в туитър и инста ще е добре да го пуснат. Така вероятността да се забележи е по-голяма.

# 320
  • Кърджали
И това ми мина през ума.

# 321
А този за Града за какво се разказва? Гледа ми се нещо, но да не драма, нещо леко и приятно, като Почукай на вратата ми. Очертава се да прекарам време в къщи и така за разнообразие... А Керем Бурсин го открих сега , в този сериал. Не е типичен красавец, но има чар и харизма в него и някаква неприниденост когато играе. Ханде, за нея все още нямам мнение. Хубавица е, спор няма.

Микиполи, благодаря!

# 322
  • София
Типичните красавци пасти да ядат пред Керем. Joy Съжалявам, но не можах да се сдържа. Може да не те грабва на пръв поглед с външност, но загледаш ли го в действие - се влюбваш безпаметно. Толкова е обаятелен. На мен ми трябваше 1 епизод от сериала ни и няколко интервюта, за да се предам на чара му. И в момента ми е в топ 5 на любимите актьори евър, като държи първо място. Май е на първо място и сред любимите ми мъже евър. Известни, държа да отбележа. Че иначе си имам един любим мъж само! Stuck Out Tongue Winking Eye
А този за Града за какво се разказва? Гледа ми се нещо, но да не драма, нещо леко и приятно, като Почукай на вратата ми. Очертава се да прекарам време в къщи и така за разнообразие... А Керем Бурсин го открих сега , в този сериал. Не е типичен красавец, но има чар и харизма в него и някаква неприниденост когато играе. Ханде, за нея все още нямам мнение. Хубавица е, спор няма.

Аз имам друг въпрос - някой гледал ли е вампирския сериал с Керем? Мисля него да погледна в свободното време. Знаете ли дали го има преведен целия и колко епизода са? Ако пуснете и линк, ще съм ви чок, чок благодарна. Heart

# 323
  • Кърджали
Тогава този за града може и да не ти хареса, води се драма, макар че за мен не е много тежък (последната серия ми дойде малко по - емоционална другите се ядваха (къде къде по-тежки съм гледала). Ако искаш хвърли един поглед на първа серия (има го и със субтитри  и с бг аудио го мернах, че са го излъчвали по български канал, а
с аудио се казва "Сърцето на града".). Керем играе младеж израснал по кораби, който се връща за 24 часа в Истанбул и става тя каквато става.
На мен ми хареса много. Въпреки че знаех как ще свърши. Напоследък рядко да харесам сериали, а този го изгледах буквално за два дена. Там и на външен вид като го гледах си прехапвах езика. Ей там се влюбих безпаметно и безвъзвратно.
На първо гледане наистина не изглежда кой знае какво като мъж. Но 10 минути, две - три усмивки... И край - отиде работата.
Рязко оглави всякакви ми класации.

Бърборанке аз не съм гледала вампирския. Не обичам много много такъв тип истории. Но заради него ще се прежаля някой ден.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 01:12 от Aлекcандрa

# 324
Бърборанке, всеки си има различен вкус, особенно за мъжката красота. Ако на теб ти е по по най Керем мъжка красота / твоята половинка не я визирам, де, там ти си знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye /на мен не, но не ме прави антифен. Както и да е. Хора разни, вкусове също. Серкан Болат ми харесва, тъй като прилича на мм в много отношения, а аз си трая го вече мноого години.

Хубава вечер!

Александра, благодаря, май ще погледна Града.

# 325
  • София
О, знам, че вкусът е субективно нещо. Както за мъжка красота, така и за всичко останало. Не разбирай коментара ми погрешно - не съм искала нито да те убеждавам в моето мнение, нито да те джъджвам за твоето. Просто това “нетипичен красавец” вече го чета на много места и ме провокира да напиша “типичните красавци пасти да ядат”. Защото аз много харесвам Баръш Ардуч и Фуркан Андъч, например. Които по мое мнение са си красавци и бая сладникави. Но, сравнявайки ги с Арас и Керем... ами няма място за сравнение. Просто Арас и Керем играят като зверове. Ето защо ги харесвам повече от другите двама, ако трябва да избирам. Wink Керем ми се издигна именно с убедителната си игра и с начина, по който пресъздава всяка емоция. Възхитена съм от актьорското му майсторство. И в моите очи това го прави много повече от просто типично красив мъж. Всъщност комбинацията от качества, които притежава, го поставя на първо място в класациите ми и в моите очи дори е красив. Гледайки Серкан Болат, въпреки някои черти на характера, виждам един много привлекателен мъж - с обноски, добре облечен, успял, самоуверен. Така че, гледайки го в тази роля, също ми се струва красив. И това го мисля отначалото на сериала, много преди да се зарибя толкова и да му стана голям фен (на Керем и на сериала). Просто имаше няколко сцени в първите епизоди, които превъртах няколко пъти и се чудех “може ли да е по-секси този мъж”. Joy Но така съм усетила аз нещата. В нищо не те убеждавам. Просто споделям. Simple Smile
Бърборанке, всеки си има различен вкус, особенно за мъжката красота. Ако на теб ти е по по най Керем мъжка красота / твоята половинка не я визирам, де, там ти си знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye /на мен не, но не ме прави антифен. Както и да е. Хора разни, вкусове също. Серкан Болат ми харесва, тъй като прилича на мм в много отношения, а аз си трая вече мноого години.

Хубава вечер!

Александра, благодаря, май ще погледна Града.

# 326
  • Пришълец
Бърборанке, както и ти си казала, Керем на пръв поглед не впечатлява с външност, допреди сериала са ми попадали негови снимки повече от веднъж и нищо не ми трепваше. Трябва да се види в действие. Магнетична личност.

Ханде можем да я тагнем, да, а за лично съобщение възможностите са във Фейсбук и Инстаграм, без Туитър. Гледам там е ограничила тази функция.

И понеже проучваме възможностите още преди да е настъпило време за действие, аз пробвах нещо. Joy Пратих стикерче (погрешка!) Joy да видя ще го отворят ли поне тези, които се занимават с официалната страница във фейсбук иии реакцията беше моментална. Така, че считайте до Ханде няма да стигне Joy
Не, че нещо разбирам, ама то се подразбира, сигурно казват, че ще предадат...
Скрит текст:

Трябва ни силно, заинтригуващо, но по възможност по-кратко, подранило послание (може и на патерица), както и съдействие от някого (Неслихан, Керем, друг от екипа).
Идеята ми хареса затова давам предложения, но да ви кажа честно мен по тази част хич ме няма, никога не съм поздравявала любимци в мрежите, то самите мрежи не ги ползвам по предназначение. Предимно съм шпионин. Sweat Smile

# 327
  • Кърджали
Маргарита, това е предварително зададено съобщение, което излиза като пишеш на страница например. От типа, благодарим че се свързахте с нас, ще се свържем с вас възможно най-скоро.
Така де, нека да измислим какво, що... Пък от опит глава не боли. Нищо не губим...

# 328
Аз съм гледала само "Seref meselesi", драматичен сериал, много, много хубав, Керем там е уникален Blush

Дефне, добре дошла Hug

Али, страхотно ти се получава рисунката на Ханде  Blush

Гости, така е ограничени и притеснени сме, този вирус се настани в живота ни, като нечакан и неискан гост, но утре ще бъде живота по-хубав, живота
по-мъдър, надявам се Blush, така ми дойде да използвам Вапцаров/любим ми е /

За поздравлението на Ханде съм съгласна с всичко което по-знаещите и можещи момичета предложат, мен в тази част не ме бива много.
Мики, цитатът е наистина все едно писан да опише ситуацията в която живеем в момента. Пиши ни други от новите книги Blush
Лека нощ

# 329
  • София
Споделям с вас тези красиви усмивки за лека нощ:

Имайте чудни сънища, прекрасни дами! Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт