Пишете със скороста на светлината, не смогвам да ви изчета...Заинтригувахте ме с В очакване на Слънцето. Някой може ли накратко да разкаже за какво иде реч в него. Драма, затвори, болници, това има ли го?

има дублаж на името и в някакво интервю бил казал , че много си приличат с героя си. Той е лошото момче , което печели принцесата
в началото е дразнещ , но после ... метаморфоза 
иначе за споделянето няма проблем 
Съжалявам, но не можах да се сдържа. Може да не те грабва на пръв поглед с външност, но загледаш ли го в действие - се влюбваш безпаметно. Толкова е обаятелен. На мен ми трябваше 1 епизод от сериала ни и няколко интервюта, за да се предам на чара му. И в момента ми е в топ 5 на любимите актьори евър, като държи първо място. Май е на първо място и сред любимите ми мъже евър. Известни, държа да отбележа. Че иначе си имам един любим мъж само! 
/на мен не, но не ме прави антифен. Както и да е. Хора разни, вкусове също. Серкан Болат ми харесва, тъй като прилича на мм в много отношения, а аз си трая го вече мноого години.
Керем ми се издигна именно с убедителната си игра и с начина, по който пресъздава всяка емоция. Възхитена съм от актьорското му майсторство. И в моите очи това го прави много повече от просто типично красив мъж. Всъщност комбинацията от качества, които притежава, го поставя на първо място в класациите ми и в моите очи дори е красив. Гледайки Серкан Болат, въпреки някои черти на характера, виждам един много привлекателен мъж - с обноски, добре облечен, успял, самоуверен. Така че, гледайки го в тази роля, също ми се струва красив. И това го мисля отначалото на сериала, много преди да се зарибя толкова и да му стана голям фен (на Керем и на сериала). Просто имаше няколко сцени в първите епизоди, които превъртах няколко пъти и се чудех “може ли да е по-секси този мъж”.
Но така съм усетила аз нещата. В нищо не те убеждавам. Просто споделям.
/на мен не, но не ме прави антифен. Както и да е. Хора разни, вкусове също. Серкан Болат ми харесва, тъй като прилича на мм в много отношения, а аз си трая вече мноого години.
Пратих стикерче (погрешка!)
да видя ще го отворят ли поне тези, които се занимават с официалната страница във фейсбук иии реакцията беше моментална. Така, че считайте до Ханде няма да стигне 

, така ми дойде да използвам Вапцаров/любим ми е /