Зимна гобленарска тема - 145

• 50 262
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гледа ме като жив. Simple Smile

# 121
  • София
Много ви се радвам на етапчетата. Поздравления на всички!
mery 79 прекрасен става!
Vanja77 - напредваш, браво за търпението с този голям проект!
Бяло Цвете - чуден!
galya_o - ще си готова до Коледа, малко остава!
Хексилина чудесно е да отиваш с удоволствие на работа и да знаеш, че там е просто другото ти семейство. А драскащото коте очаквам с нетърпение да го видя готово и оформено.

И да покажа готовата икона, днес отива за рамка, че наближава времето да я подаря. Не мога да предам цялата и красота, има 6 цвята ламе, което пък съвсем не мога да го хвана на снимката.

# 122
прекрасна е!
и преди съм го писала - истинска нашенска си икона - много изстрадала и оцеляла.
много ми харесва, а аз определено не съм по религиозните гоблени.

# 123
  • София
teddybearm , чудесна е! Със сигурност на живо изглежда още по-добре. И аз моята я приготвям за подарък, но не бързам, още има време. Само се надявам да се хареса на бъдещите ѝ притежатели.

# 124
teddybearm страхотна стана! Ще рамкираш ли, или така ще подариш?

mery 79 като жив е идва ми да го щипна по носа Smiley

Аз с още малко играчки за елха
Скрит текст:

# 125
чудни са.
долният ред направо свети. Simple Smile

# 126
  • Бургас
Иконата е много фина. Играчките греят.

# 127
  • Варна
Teddybearm, прекрасна Божия майка! Сигурна съм, че на когото я подариш, ще бъде оценена подобаващо! Моля те, след като я рамкираш, покажи я пак. Аз я уших малко преди теб, но още ми стои в шкафа и си чака реда за рамкиране. Може да открадна някоя идея ако нямаш нищо против.

Играчките на Мибибо са много, много красиви!

# 128
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите думи за иконата.
st. Dobri и аз не съм фен на религиозната тематика, но е за нов дом и много ми се искаше да е икона, а като видях тази нямах колебания.
И да поясня - рамкирана ще я подарявам. Преди малко я занесох и падна голямо чудене и избиране на рамка. Между другото аз не харесвам много златни, лъскави рамки, но според мен единствено на иконите точно такива много им отиват. Но пък ще подарявам на млад мъж, който никак не си пада по разни лъскави нещица, орнаменти и т.н. Е накрая избрах една, доста изчистена и не много лъскава. Но ще покажа другата седмица като стане готов. Дано е сполучлив изборът ми, за да не се наложи да рамкирам отново. Ако беше за мен щеше да е друг изборът ми, но все пак е по-добре да се съобразя с получателя.
Manzhelka няма нищо против, стига да ти хареса.

mibobo играчките ти са прекрасни, наистина греят.

# 129
и аз мисля, че точно тази икона не би търпяла злата и вараци.
пак се върнах да я погледна. много е хубава. и много трудна за избиране на рамка.
ще чакам да я видя "облечена".

# 130

Ето нещо ново и прекрасно от Гоблени Ради...Нямам търпение да го започна !!!

# 131
интересно Любов Ющук дали знае, че гоблени "Ради" комплектоват нейни модели? Sad

иначе е много красив. Simple Smile и есенния също.
https://vk.com/id240092776?w=wall240092776_2098%2Fall

# 132
Разбира се ,че знае ... Може да погледнете на страницата и Simple Smile Аз си го харесах при нея и тя ме насочи към "гоблени Ради",за да си го поръчам ❤️

# 133
супер. Simple Smile погледнах страницата ѝ.
пише, че е направен по поръчка, а щом тя ви препраща към фирмата, значи знае, че се използва с търговска цел. Simple Smile
бърза игличка пожелавам. и показвай. Simple Smile ще ми е интересно да видя как се получава на живо.

# 134
Аз съм си поръчала и другия Simple Smile Много красиви гоблени ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт