Зимна гобленарска тема - 145

• 50 261
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Етап от мен:

преди:

Има малко разлика, горната е снимана от близо, долната от далеч и по тъмна. Цветовете са по реални на първата снимка.

# 106
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile лука, лука чакам аз. Simple Smile

# 107
Оленка напредваш. И аз чакам нагоре нещо да се появи.
Добри,
Скрит текст:
  представи си електроинженери и ръководители на проекти свързани с автомобилната  индустрия,  разговарящи вместо за коли, за котки. Simple Smile Всички почти сме поне с по едно коте. Той също .Така  реших да направя хем нещо по лично, хем леко дистанцирано . Той е много човечен, но все пак не знам жена  му как ще реагира ако е нещо лично за него. Затова искам да е играчка или картичка. Ще напиша общи пожелание за двамата.

Как се скриваше текст. Не мога да се справя.
Избор има доста благодарение  на вас. Утре съм в нас. Ще огледам на спокойствие.
Лека вечер и благодаря още веднъж.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 07:50 от Хексилина

# 108
Пресен лук чак към пролет, при това оптимистично погледнато.Simple Smile

# 109
Simple Smile свеж, за салатата.

хекси, ето още малко лесни котета. не са коледни, но това значи, че са всесезонни Wink
https://www.pinterest.com/pin/AepjIyCDMIJYJTLyYzr8eCf1CAtX22NjdT … K_TyDHh9zhdlaDq4/

за да скриеш текст го маркирай и натисни
Цитат

а ако си на телефон - копирай или ръчно напиши [spoiler ] ХХХХХ [/spoiler ] Simple Smile без паузите преди последните скоби.

Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 06:56 от st. Dobri

# 110
Добро утро.
Добри, много благодаря и за двете неща. Само да си закарам детето и ще погледна. То една за г..., друга за глава дето се казва е моята работа. Тази сутрин обърнах на плетки....
През телефона съм. Мислих да вляза през компютъра, за да ги скрия, но си забравих паролата. Не съм влизала може би години  през него. Ще се върна да ги скрия малко.
И да не е само спам, ей за тази щуротия бях питала преди около 4 години.. Завърших го миналата година  по Коледа. Беше в застой почти през цялото време. Чак ме е срам да кажа.

# 111
защо да те е срам? чудесно изглежда. Simple Smile
едни пискюлче ще ѝ зашиеш ли?

# 112
Показвам и аз етап, петъчно. Дотук успях да докарам моите новогодишни котета. Два месеца не съм ги пипала от работа и изпити нямах време. Мисля до Коледа да ги довърша. Дано.

# 113
Да си призная, то май имаше Simple Smile Ама помня ли. А ме е срам защото е педя и половина на половин педя, а е шит около 4 години. В действителност може би сериозно около два месеца. Вярно че бода по една дължина конец на ден, но все пак. Тук  такива гоблени по време на сън ги шиете. Няма иконка сърце.
Между другото е изместен с едно кръстче на едната страна. То в указанията като кажат почни от средата, има защо да е така. Аз тъпо и упорито почвам от долен ляв ъгъл...
Почти взех решение. Надпис "Честита Коледа" , с едно коте някъде метнато около него и всичко това  направено като висулка за закачане.
Скрит текст:
Сама жена съм сред около 20 мъже. Почти сме на една възраст. Все едно са ми семейство. Единия на пролет му плетох един Корона вирус. Стои закачен на видно място. Минават и шефове от там, но никой не го пипа. Преминават, усмихват се и продължават. От като задължиха  маските, получи и той маска. Сега ако някой е забравил и премине от там го вижда, сеща се и слага  своята. Всички ме приемат като равна. Едно че съм чужденец, друго че съм жена, но ъова не им пречи. Затова ми е мъчно като някой по някаква  причина си тръгне.
Няма да се появявам до следващия четвъртък. Отивам да наблегна на почистване в нас и утре ще заседна да помисля  какво ще съчетая. За сега е едно драскащо коте.

# 114
Simple Smile страхотно е да има такива колегиални отношения.
каквото и да избереш, като е направено с желание си личи. Simple Smile

не е коледна, но пък става за книгоразделител Simple Smile

Скрит текст:

Simple Smile книгоразделители, но  не са котета

# 115
Simple Smile страхотно е да има такива колегиални отношения.
каквото и да избереш, като е направено с желание си личи. Simple Smile

не е коледна, но пък става за книгоразделител Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

Simple Smile книгоразделители, но  не са котета
Тази търсих. Идеална е. Намерих я само ушита. Благодаря ти. Ще й променя цветът и ще сложа надпис.

# 116
прочела съм ти мислите. Wink

# 117
Хексилина, много е хубаво, когато хората се държат добре един с друг и както ти разказваш - поддържат положителна атмосфера на работното място. А щуротията ти направо си е разкошотия. Smiley

Поздрави за всички етапи.

Ето и моят напредък:

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 19:14 от Бяло Цвете

# 118
  • София
И аз съм с петъчен етап:

# 119
Нов етап. Остава 1/4

Общи условия

Активация на акаунт