Зимна гобленарска тема - 145

• 50 248
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
rosij, MilaMira, можели да ми кажете как се казват комедните гоблени и на коя фирма са? Отдавна търся толкова хубави и все не намирам.
Гоблена е на ХАЕД, схемата може да я видите тук
https://vk.com/photo-106657592_457249925

Благодаря! Със сигурност се нарежда на опашката с проектите ми.

# 91
  • Варна
Не пиша от известно време, защото нямам какво да показвам, но са знаете, че ви чета. Специални поздравления за феята на Цветенце и тиквите на Зори и красивите коледни минита на Роси! И на всички останали сръчковци, които майсторят красиви неща. Надявам се към края на месеца и аз да покажа етапче.

# 92
Етапче и от мен, малко ми остава. Надявам се до края на годината да е готов.

# 93
  • София
Браво! Страхотен е! Heart Eyes

# 94
  • sof
Прекрасни неща показвате, много ме радват и благодаря!

Като гледам обстоятелствата може и аз да извадя един ХАЕД за полуизолацията от уикенда. Вече някои се ориентирахте правилно и е удобно за сезона, olenka63.

Бяло Цвете, еленът е вълшебен с този приказен фон - точно за празниците.

Снощи довърших и изпрах чорапчето и сега ще сглобявам, приемам мнения за закачалчицата му, понеже на опаковката на комплекта е снимано с монтирана изотвътре от филц, предполагам за да го държи отворен, а пък аз бях помислила да е изотвън с готово шнурче. Не е по темата, но филца има ли посока? - даден е за гръбчето, аз никога не съм ползвала и да не сбъркам.

# 95
  • софия
Еха чорапчето е супер. Ще очаквам да го покажеш и сглобен.

rosij, MilaMira, можели да ми кажете как се казват комедните гоблени и на коя фирма са? Отдавна търся толкова хубави и все не намирам.

st. Dobri ги е показала.

# 96
  • Пловдив
Да се разпиша и аз.  Миналата седмица ми беше много психически натоварено и макар да не обичам розово, измъкнах едно изостанало Ланарте - за да ми е розово поне пред очите:

# 97
Здравейте и от мен. Ето до къде стигнах със шиенето. Продължавам  да си "крада" по половин час сутрин, но до никъде не стигам.  Имам още малко почистване след "потопа" в къщи и се надявам по Коледа да се отдам на нормално шиене. Ако не е котката да ме буди в 4.30 няма и толкова да хвана гоблен.
Скрит текст:

И двата зимни за които казах, че ще покажа.
Скрит текст:

Много ми харесаха гоблените които показахте.
Купих си и 200 броя конци миналата седмица. Само да има време.
Имам една молба. Някой срещал ли е съвсем малко коледно  коте.  Може и само контур, монохром или нещо подобно. Искам да направя подарък на колега  Последния му работен ден е след 2 седмици. Уважаваме се много и искам нещо дребно да има за спомен.
Благодаря ви предварително.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 07:54 от Хексилина

# 98
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Иии днес е Четвъртък!
Класирам се, с макар и мноого скромен напредък в ХАЕД-ските ми начинания.

Стигнах до тук:

Честно казано - не ми е безумно тегаво. Да, има супер много цветове и най-вече нюанси - в това ушитото горе има 5 цвята Joy  Но ми харесва... Естествено, вече успях да сбъркам и разшивах, но не беше много... Така, който не се е научил да брои Joy

Коледният дух, който носи темата стопля и моята антиколедна и антипразнична душа, за което сърдечно ви благодаря!

Показаните творения са бомбастични! Благодаря ви, прекрасни сръчковки!

До скоро!
И да знаете, че не ви изпускам от очи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
  • София
Здравейте, момичета! Много хубави етапи и завършени творения! Добре дошли и на новодошлите и на "стародошлите", радвам се и на вашите гобленчета! Следя всички с интерес и се радвам, че ви има! Да покажа и аз с какво се занимавам напоследък:
Решех, че не може едното дете да е ощетено 😁

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile

Здравейте и от мен. Ето до къде стигнах със шиенето. Продължавам  да си "крада" по половин час сутрин, но до никъде не стигам. 
Скрит текст:
Имам още малко почистване след "потопа" в къщи и се надявам по Коледа да се отдам на нормално шиене. Ако не е котката да ме буди в 4.30 няма и толкова да хвана гоблен.

И двата зимни за които казах, че ще покажа.

Много ми харесаха гоблените които показахте.
Купих си и 200 броя конци миналата седмица. Само да има време.
Имам една молба. Някой срещал ли е съвсем малко коледно  коте.  Може и само контур, монохром или нещо подобно.
Искам да направя подарък на колега  Последния му работен ден е след 2 седмици. Уважаваме се много и искам нещо дребно да има за спомен.
Благодаря ви предварително.

1

2

3

4

6

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:11 от st. Dobri

# 101
Добри, благодаря ти. Това с подаръците въобще бях  забравила че съществува. От там още едно видях със снежен  човек и коте. Последното е много хубаво, но ми е по  детско. Ще погледна почивните дни. Няма да успея по-голямо да ушия, а и искам нещо с размер на топка. Сега видях от твоите, че мога и по друг начин да оформя. Нямам очи вечер да шия. Взирам се по цял ден в малки елементи. Ще покажа какво съм сътворила. Трябва  да успея.

# 102
# 103
Благодаря Зори. Има от твоите котка и котарак с надпис по средата. Хареса ми много. Разрових се доста по линковете ви. Посъбрах няколко. Утре ще мисля. То толкова дини под една мишница....

# 104
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хубаво е когато има много - имаш избор.
но пък е по-трудно да се избере. Simple Smile

а защо котка? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт