Зимна гобленарска тема - 145

• 50 241
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
3ори, огромни благодарности!

# 76
Здравейте.
Чета тук началото на темата важните неща и ако може  админ да добави относно магазини по градове :
     1. Във Велико Търново магазина на пазара, който беше до тотото е с променено място (и то доста отдавна). Съвсем близо е до старото място- пак на 5-то авеню, но на терасата на комплекса, на 2 ет. до магазина за платове.
     2. В Добрич има магазин за гоблени и конци в комплекс Старият Добрич, първо магазинче, до часовниковата кула .
     3. В Каварна на главната улица до оптиката има магазин за конци, панама и др. неща за ръкоделие. Конците са Ариадна. Гоблени не помня дали предлагаха, но си спомням , че правеха поръчки ако искаш нещо .
     Надявам се да съм била полезна.

П.С. Сега видях, че мога да пиша под изброените магазини коментар, така че слагам тази информация и там Simple Smile

# 77
  • софия
Чета ви от доста време и ви се възхищавам, но понеже шия бавно и от време на време, не се престрашавах да се включа.
Сега обаче имам какво да покажа

Сега отиват за рамка у ще ни красят за коледа.

# 78
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и двата са страхотни.
и точно навреме са готови. Simple Smile

# 79
rosij, престрашавай се по-често. Страхотни гобленчета, много положителни емоции да ви носят.

# 80
Не помня коя от вас искаше да шие този ХАЕД. В групата им показаха отшив

# 81
rosij, не се страхувай да се включваш, споделяй смело. Тези два са ми любими Коледни. Да ги покажеш и в рамка, моля.
Хриси, и аз подкрепям да завършиш индийката, толкова малко й остава. Даже и да не я харесваш вече толкова, чувството което ще остви в теб ако я завършиш ще е много по-приятно от това да я зарежеш преди финала
Мибобо, разкошни Коледни произведения - както винаги!

# 82
Не помня коя от вас искаше да шие този ХАЕД. В групата им показаха отшив
Скрит текст:

Аз, аз! На каква панама и с какъв бод го шият?
Много добре се получава!

# 83
Е сега ме затрудни 😀 Английския не ми е силна страна 😀

# 84
Хриси, и аз подкрепям да завършиш индийката, толкова малко й остава. Даже и да не я харесваш вече толкова, чувството което ще остви в теб ако я завършиш ще е много по-приятно от това да я зарежеш преди финала

Бяло Цвете, аз я бях оставила отдавна на по-начално ниво, заради други проекти. Аз така шиех преди хващах едно, после друго, трето, пето. Сега довършвам всички започнато. В последните месеци шия тази Индийка. Ще я довърша Simple Smile

# 85
MilaMira, ясно ми стана, на 18-ка го шие.
Видях коя е групата и ще отида да позяпам там Grinning

# 86
Здравейте момичета, възхищавам се на красотите, които показвате. Аз избрах за следващия ми гоблен Мона Лиза на Голдън кайт. Размерът е много голям и искам да си взема стан Иголда на Арабеска. Знаете ли  откъде ?

# 87
rosij, MilaMira, можели да ми кажете как се казват комедните гоблени и на коя фирма са? Отдавна търся толкова хубави и все не намирам.

# 88
# 89
rosij, MilaMira, можели да ми кажете как се казват комедните гоблени и на коя фирма са? Отдавна търся толкова хубави и все не намирам.
Гоблена е на ХАЕД, схемата може да я видите тук
https://vk.com/photo-106657592_457249925

Общи условия

Активация на акаунт