Зимна гобленарска тема - 145

• 50 343
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Svetla99, отвири снимката на нормално разглеждане. Направи   скрииншот (извинявам се за думата) и после качи него. И при мен файловете са големи.
Аз днес купих рамка за оранжевите ми чудеса. Повтарях, че трябва да оставим повече място отстрани, но кой ли ме чува. Едната страна е на ръбът. Панамата идва  до самия ръб и няма подгъване. Като ми е по спокойно ще го мисля как да го прихвана. За сега съм измислила или да не е центриран, но отгоре да направя няколко прилепа или да хвана само трите страни.

# 406
  • Edinburgh-UK

Хексилина благодаря Hug

# 407
За много години на всички! Да сме здрави и да ушием всички красоти, за които мечтаем!
Един бърз въпрос. Ще шия "Момиче с ябълка" На Ланарте. Събирам си конците сама. Да попитам това разберите на гоблена с 2 см за рамкиране ли е или трябва да прибавя по още 2 см? Да знам колко да си отрежа от панамата.

# 408
За много години на всички! Да сме здрави и да ушием всички красоти, за които мечтаем!
Един бърз въпрос. Ще шия "Момиче с ябълка" На Ланарте. Събирам си конците сама. Да попитам това разберите на гоблена с 2 см за рамкиране ли е или трябва да прибавя по още 2 см? Да знам колко да си отрежа от панамата.

Размер на ушитата част. Аз бих добавила по 5 см от всяка страна, да няма изненади.

# 409
nevenski, благодаря много! Ще добавя.

# 410
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
За много години момичета !Бъдете много здрави вие и семействата ви ! Не мога да кача етапчето на моята фея  изписва ми  всеки път ,че файла е много голям Sad Как да го кача ?

Едно бродирано котенце за щерката от мене .

Скрит текст:

фъкано е, нали?
Simple Smile страшен сладур. а и като е от детето... Simple Smile

# 411
  • Edinburgh-UK
Скрит текст:
За много години момичета !Бъдете много здрави вие и семействата ви ! Не мога да кача етапчето на моята фея  изписва ми  всеки път ,че файла е много голям Sad Как да го кача ?

Едно бродирано котенце за щерката от мене .

Скрит текст:

фъкано е, нали?
Simple Smile страшен сладур. а и като е от детето... Simple Smile

Добри да Blush

# 412
Моите диви животни влязоха в рамки Wink

# 413
  • Sofia
mery 79, невероятни са! Запали ме да ги издиря, изглежда и не са много големи- аз напоследък се боря с мързела си и не мога да хвана игла, но някое по- дребно бих подхванала...

# 414
чудесен избор на рамки. Simple Smile подчертават "зверчетата", без да изпъкват и без да отнемат вниманието от тях. двойното паспарту винаги ми е харесвало.

# 415
mery 79, невероятни са! Запали ме да ги издиря, изглежда и не са много големи- аз напоследък се боря с мързела си и не мога да хвана игла, но някое по- дребно бих подхванала...
Бухалът е на Lanarte, а оцелота - на Luca-S

# 416
  • Карлово

Уикенд напредък...

# 417
навремето показах в гоблените.орг моя напредък по итлеровата зима. Simple Smile веднага откликна съфорумка и показа нейния.
после много се смяхме - тя започнала от ляво долу, аз от дясно горе... ако съберем готовите части ще имаме един цял.
Simple Smile и вие с двата тротоара сте така. Simple Smile

# 418
  • Карлово
навремето показах в гоблените.орг моя напредък по итлеровата зима. Simple Smile веднага откликна съфорумка и показа нейния.
после много се смяхме - тя започнала от ляво долу, аз от дясно горе... ако съберем готовите части ще имаме един цял.
Simple Smile и вие с двата тротоара сте така. Simple Smile
Честно казано това беше целта... Мисля, че се получи. Satisfied

# 419
Тихерула, аз се опитах да ги събера, направо сте успели. Не успях да ги центрирам обаче хубаво .

Общи условия

Активация на акаунт