Зимна гобленарска тема - 145

• 50 314
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Не мога да не разкажа моя печален опит с ателие "Ванина", четете и си правете сами изводите приемливо ли е за вас да рамкирате там.
Това, което направиха с моя гоблен, смятам за непростимо.

Много неприятно, а това, че са очертали гоблена с маркер е ужасно Sad.
Аз моите си ги рамкирам сама, но те са малки и става много лесно Simple Smile.

# 541
  • sof
Vanja77, великите умове мислим еднакво, семплерите са шити с DMC4522. За последния отидоха т-о-ч-н-о 2 чилета - до конец, на 40ct.

За съжаление и аз не мога да кажа нищо добро за "Ванина арт" преди години ми съсипаха сериозен гоблен на Солария като просто са го залепили, неизвестно с какво за основата, твърдя, че не беше усукан, за да има нужда от такива простотии, да не говорим каква нагла лелка и как ми се държа, накрая ме изпъди от ателието на ул. Крум Попов, без да забрави да ми изтръгне парите от ръката. Занесох го там непредубедено, просто ми е в квартала, но не пропускам да предупредя, че нито обслужването, нито изработката са ок. Иначе профилите са евтини, защото са пластмасови, а не масив, което не е непременно лошо, просто ако са окачени на силно огрявано от слънце място след година избеляват и е възможно пластмасата да стане трошлива, а пък така човек има възможност да прерамкира и да си пообнови интериорната декорация напр. Пак излиза накрая колкото нормално рамкиране. Не съм особено положителна и към Апри, впрочем, няма да съм им клиент. Имам положителен опит с Арт Деко обаче. Имам опит по света, където това е уважаван и сериозен занаят с гилдии и стандарти, просто си струва, макар за бг стандарта да идва високо.

# 542
  • там където има винаги вятър
Да си покажа измачканото етапче - започнах го в сряда.

# 543
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
опитът, и добър и лош, трябва да се споделя.
нека има информация, а решенията всеки сам ще си ги вземе.
Simple Smile за рамкирането съм като Кали. Simple Smile

мама яси, какво е това?
Simple Smile

# 544
  • там където има винаги вятър
Добри, екстеншъните на италианската ми туристка Wink Ако бях ти загатнала, щеше да го откриеш Smile

# 545
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много свежо гобленче. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 546
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Големи красоти видях тук, поздравления на всички.
Аз да се похваля - открих топлата вода...Купих си игла с топче за един от шестнайсетте започнати гоблена, който шия на черна панама. Е няма такъв релакс, много по-лесно е.

# 547
Аз пък не се спогодих с иглата с топчето...все ми запираше някъде и повече ме затрудняваше даже и я подарих на приятелка

# 548
Дали някоя дама от Вас ще шие тази красота? Влязох в сайта на Аксиома да поразгледам и толкова много ми хареса...! Доста е голям и си трябва майсторлък, но го споделям ей така за кеф на очите!

# 549
Може ли да споделите, ако има момичета от Бургас, ателие за рамкиране на по-нормални цени, защото се ядосвам , как си слагат цени според клиента , в последния магазин в който ходих беше така

# 550
  • с.Николово, обл. Русе
Повечето гобленарки от Бургас рамкиран при художникът Росен Поптодоро (за фамилията не съм сигурна). Ако Ви интересува ще проверя във ФБ.

# 551
Повечето гобленарки от Бургас рамкиран при художникът Росен Поптодоро (за фамилията не съм сигурна). Ако Ви интересува ще проверя във ФБ.

Росен Поптомов, галерия РосАрт

# 552
  • Edinburgh-UK
Харесах си един гоблен ,но му забравих името .Много ,ще се радвам ако ми кажете как се казва .Жена и мъж влюбени под един чадър и вали дъжд .Мисля ,че го видях в сайта на Милена Стил обаче не го намирам вече мисля ,че има още от тази поредица .Благодаря ви

# 553
# 554
  • Бургас
Може ли да споделите, ако има момичета от Бургас, ателие за рамкиране на по-нормални цени, защото се ядосвам , как си слагат цени според клиента , в последния магазин в който ходих беше така
Рамкираха ми един гоблен в ателие, което се намира до Борисовата градина, зад Младежкия дом. Ако застанеш с гръб към Мл. дом и с лице към градинката, по улицата от ляво на градинката. Работи една жена. Цената беше доста по-ниска от тази, която ми казаха в магазина за гоблени до Дома на НХК. А дамата, в този магазин ги носи на Росен Поптомов.

Общи условия

Активация на акаунт