Зимна гобленарска тема - 145

• 50 315
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • Edinburgh-UK

Dobri благодаря ,но не е от тези които си ми показала за съжаление . Жената и мъжа бяха черни, чадъра беше цветен от сорта на цветовете на дъгата и валеше дъжд .Видях го първо в някоя от групите  в ФБ дори му бяха пуснали схемата ,нямаше животни или други фигури към него(мисля,че на някой от моделите имаше айфеловата кула ,но може и да се лъжа) .Дано да съм обяснила правилно .Три различни модела бяха от една поредица  .После го видях на сайта на Милена Стил и повече не можах да го намеря след като го търсих .Това беше лятото дори пишеше на сайта им ,че е нов гоблен.

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
от тук
любопитството ще ме умори Simple Smile

и този

и този

# 557
  • В страната на мечтите
Да не са от серията, която шие Донси в момента? Но там чадъра е чисто червен, а и те не са хич нови...

Добри, ако е това, то чадърът се шие с мъниста Simple Smile

# 558
  • Edinburgh-UK
Добри точно този с лампата е HeartМного благодаря HugМного ми харесва ,не било кула а лампа Joy
Дали мога да намеря безплатна схема за него ,че съм скарана с руският език  ?

# 559
# 560
  • там където има винаги вятър
Малко преди четвъртък

# 561
Благодаря ви момичета Flowers Hibiscus

# 562
  • Edinburgh-UK
Dobri благодаря Heart Виждат се супер ,сега ще си ги принтирам .

# 563
Здравейте  момичета.
Едно бързо, леко криво етапче. Исках да довърша синята гама и тогава да пусна, но тази седмица съм без очи вечер и не сядам. Малко остана и почвам котките.
Имам един въпрос. Как шиете кръст, който е през един бод. Два цвята се редуват. Дано ме разберете. Аз шия едно по едно , но все ми се струва, че може и по друг начин.
Скрит текст:
Лек ден на всички.

# 564
  • Казанлък
Най после готов, изкъпан и изгладен и подготвен за премяна. Гледам напред към следващия с надежда , че след година ще ви го покажа и него Ill

ПП. Снимката не отговаря на действителната красота, но толкова си мога.

# 565
Най-после и аз се появявам с етап:
Сега:

Преди:

Омачкано и с много висящи конци, но с тези 1-2,3 бода от цвят е така.Обаче дупето на котето е като истинско, иска ти се да  го погалиш и на живо изглежда като триизмерно.
Хексилина и аз шия кръстчетата едно по едно когато са през бод. А в този гоблен, който шия в момента има такива.
Елка, кой е следвашия, чакам и Зори и Динков с нови проекти.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:52 от olenka63

# 566
Оленка, благодаря. Така ще продължавам.  На по едрата снимка на твоя гоблен се загледах и видях, че имаш доста  единични бодове. Много хубаво се е очертало котето. Прилича ми на "кравайче". В нас тази поза е "картофче".
Пак се появиха красоти, чакам тротоари, фея и всичко останало. Интересно ми е Зори с какво ще ни изненада.
Утре ако не ми се променят плановете, мисля малко да седна да шия.

# 567
mama iasi, много сладичко мини. Това май е поредица, като че ли съм я виждала в инстаграм.

elka52, браво, фантастичен е! Много обичам хортензии Heart Eyes.

olenka63 много хубаво, раирано котешко дупе се е заформило Grinning.

Ето и моя етап. Пазхаха всички, които избраха зимен гоблен Grinning

Това е началото :

Скрит текст:

на това - Дим. Winter Lace

Скрит текст:

# 568
  • Бургас
И аз между вас момичета..Шия много по малко заради очите. Но ми е хубаво сред вас HeartHeart

Зори поздравления за избора ти, страхотен е! То май от зимни пейзажи на Дименшън само тоя остана който не си шила Grinning

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:52 от pyypi

# 569
Здравейте, имам питане относно на кой каунт панама шиете вашите гоблени? В момента съм си закупила схема на гоблен от Голдън Кайт с размери 300х400 бода, но не мога да преценя кой каунт панама да избера. Ииии малко се притеснявам тъй като това ще ми е първият гоблен с кръстат бод.

А дали гоблените които са за кръстат бод биха изглеждали добре с гобленов бод?

Общи условия

Активация на акаунт