🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 426
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 260
Да, Есме, много интересно и оригинално ми се вижда да цитирам смешки от ФБ, затова го и правя.
Абе народът нещо много си е повярвал, не знам на какво отгоре такова самочувствие да определя кой какво ще поства.

# 1 261
Те мъжете поначало се възмущават , те и като изневерят жените са им виновни, че са ги съблазнили. Жалкото е , че има жени, които мислят по същия начин.

# 1 262
  • София
Ама който не иска коментари, да не си оставя публичен профила. Точно ей толкова е просто. Само че тя иска коментари, положителни, съответно оставя само тях. Като си направил всички да ти виждат стената, понеси си последствията, баси...

# 1 263
Ма, къ щяло да флиртува едно необвързано красиво момиче, по което всеки мъж може да се увлече, но тя няма да отрази всеки, де, високи изисквания има. Да я пребием с камъни на площада, че си позволява да флиртува. И, разбира се, техните да се откажат от нея чрез "Държавен вестник" .
Кво ме вълнуват хейтърите от фейса, на тях това им е основна радост в животеца, а някой за пример ще ми ги дава.
Каквото и да е правила Даяна, то не е престъпление, та не виждам защо е това настървено оплюване, с толкова жлъч, ще рече човек, че е убила някого Дая, а не е пофлиртувала с някого.

# 1 264
Да си припомним пак някой култови фрази от снощната вечеря  https://ladyzone.bg/videa/btv-video/tajnite-signali-koito-si-raz … video-snimki.html

# 1 265
Те мъжете поначало се възмущават , те и като изневерят жените са им виновни, че са ги съблазнили. Жалкото е , че има жени, които мислят по същия начин.

За жените, които мислят по този начин, е ясно, че имат 2 грама мозък, техен проблем.
Аз говоря за интелигентни, възпитани мъже, с морал и ценности. Ако за теб всички мъже са дъно и еднакви, то това си е чист феминизъм

# 1 266
Мен пък ми е странно това определение  “младо момиче”! Тя е жена на 27г., какво момиче.
И да кажа - не ме притесняват свалките й в предаването, а всъщност колко глупаво разсъждава “младото момиче” в изповедите си...ммм..не е ок, ок(цитат на Даяна)

# 1 267
За мен интелигентен мъж и възпитан мъж няма да  “плюе” по жена , камо ли в страница във Фейсбук.

# 1 268
  • при късмета
Наистина това е жалкото. Затова всички Камелии, за изневярата на собствения им мъж обвиняват всички Даяни. За такива жени, няма да има следваща Даяна само и единствено, когато осъзнаят, че насочват яда и обвиненията си в грешна посока. Намерят ли вярната, няма и да има следваща Даяна. Защото иначе те ще си останат със същия този Данчо, а все различни Даяни ще се появяват и коя от коя по-виновни

# 1 269
За мен интелигентен мъж и възпитан мъж няма да  “плюе” по жена , камо ли в съраници във Фейсбук.
По принцип хейтът е доста, факт!За мен също е малко в повече как хората се изразяват

# 1 270
Когато дори мъжете започнат да се възмущават от поведението на една жена, пак ли ще се говори, че жените злобеели? Не мисля... Но не одобрявам и грубите, грозни и цинични обиди из мрежата. Казваш си, не ми харесва, не е окей и чао.
Според мен Даяна е страшно красива жена в лице, но до там. Хайде телосложението често не е нещо, което можем да контролираме по ред причини, но поведението, възпитанието, моралът с неща, които се упат, градят... Изключително лоша изява в цалото предаване, а по-лошото е, че момичето дори не го разбира и намира за такова. Шанс. Нейно право си е. Аз, обаче, отдавна не искам да го гледам това в ефир..

Аз съм за женски дуел на 100 процента. Оставете го малко Стоян на мира сега. А Калоян, милият, влюбен, та закубен по Джепешко Joy

Не, тогава мъжете ще са комплексари, които просто ги е яд, че жена като Даяна, никога не би им обърнала внимание. 😂

[/quote]
Строго съдиш, почти всички млади, красиви, ухажвани момичета правят такива глупости, нищо нечувано и невиждано, явно ти не ги знаеш тези неща по някаква причина, но определено да флиртуваш не е престъпление, което заслужава публичен линч. Тя е свободна и може да флиртува с когото иска и да танцува както ѝ е кеф, всички обиди, които понася заради това са много по-срамни от нейните лутания.
[/quote]

Как точно е свободна като си има приятел навън? 🤣

# 1 271
Виж сега тя жена ми се възмущава повече даже и от мен.Кви  5лв , необвързана  в тв предаване му бърка в джобчето ,ами ако е скъсано и изкочи зайче кво правим л....е го да не го гледаме ли?Понеже видиш ли било модерно на 1 среща да.....По бързата процедура опознаване.Ми тя един път не съм я чул да сподели нещо за живота си кариерата,само мъже кви да бъдели търкулнала се тенджерата та си намерила похлупачето.Петър я пикани нарочно да има интрига  Данчо да се срещне с товарния влак.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:24 от cia_maritima

# 1 272
Имам чувстовото, че покрай всичко, което се случва хората са адски озлобени. 🤔

# 1 273
Не ми е жал за Даяна, отношението на зрителите е в резултат на изборите ,които направи, глупотевиците, които каза , възпитанието , което (не) показа, и т.н.
Ако продукцията я е взела за мезе, и Даяна се е светнала след като е излезнала -жалко.
Ако играе с продукцията,  и се резили за пари -жалко. 
Жалка картинка, дано излезе скоро , не ми се гледа повече мазната им свалка , без финес, без тръпка ... Не си подхождат с Петър според мен, твърде еднакви са, претенциозни , със самочувствие , съмнителни критерии за подходящ партньор.
Петър я покани, защото нямаше кой друг. А тя се почувства избраната 😁
Ако Калоян се завърти около нея, дали Петър ще мине в Б-група при Данчо...
Строго съдиш, почти всички млади, красиви, ухажвани момичета правят такива глупости, нищо нечувано и невиждано, явно ти не ги знаеш тези неща по някаква причина, но определено да флиртуваш не е престъпление, което заслужава публичен линч. Тя е свободна и може да флиртува с когото иска и да танцува както ѝ е кеф, всички обиди, които понася заради това са много по-срамни от нейните лутания.
😁
Аз наистина , по някаква причина не разбирам как мъжкото внимание е толкова важно за нея, че тя губи себе си . Серийна флиртаджийка😁
 Колко е свободна, не коментирам. Колкото и Данчо сигурно.
Уж са влезнали да играят играта, и тя се прецака за зрителския вот ( не ,че мисля, че ще стигне до финал).

# 1 274
Даяна е готина, интересна за мъжете, но има нещо в нея, с което не може да ги задържи!
След години, ще прецъфти красотата и, но дано си промени и характера, просто трябва да стои по - стабилно!
Иначе, харесвам ги с Пепито, като Дай е по - хубавата от тях двамата! Пепо, също трябва да се промени, нито е най- хубав, нито най - готин! Какви мъжкари има, лелее, Пепо ще е като горила до тях! Така че, Пепо, не се надувай толкова, скоро ще ти се пръсне балона, мен!

Общи условия

Активация на акаунт