🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 060
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна/Амстердам
Дафи Дък има по-правилна дикция от Мара. Ужасно е човек да я слуша, особено когато е разярена.
Гузна е Марето. И много проста. Истината боли.

# 1 531
Браво на Стоян, оказа се по-достоен от всички тези участници вътре, които постоянно се величаят и титулуват като големи мъжкари. Както казах и миналия път, този човек няма да спечели, но поне ще си тръгне с гордо вдигната глава.
Толкова ме е яд и е толкова несправедливо - два последователни пъти ратай,  два последователни пъти дуелист. Нямаше правилен ход освен да отиде на дуел. А, Мария, както много други, може да вземе властта, но не и да поеме отговорността.

Дая е такава красавица, визуално страшно ми допада и ми харесва, че има харакер да сподели мнение, което противоречи на общото,(неведнъж е защитавала Милена) и дотам....  Егоист, самовлюбена, дори тези драми да са заръчани от продукцията е ужасно, че се е съгласила на подобна роля.

# 1 532
  • София
МАРИЯ се доказа колко агресивна селянка е.
А Надя седи и се кефи, мърша.

# 1 533
  • Варна/Амстердам
Надя няма случай, в който да не дъвче и премлясква нещо. Сега е ред на бедният карфиол, попаднал в отровната й уста невестулска.

Ох, ужасни сеирджии и простаци.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 21:45 от voxxymoxxy

# 1 534
  • Sunshine state
Мима е като някой абсолютен борец и след всяко изречение "Раиш ли ма". Изрод абсолютен. А Надя е ужасно сух и злобен човек - ни шегите й се получават, нито нищо.

# 1 535
Надежда е изтъкана от злоба и злост!
А останалите пригласящите са ...нямам думи!
Даже и Ванчето там...не знам ,хора, много ми е тъжно!

# 1 536
Как няма да ти стане туршията, Надкее. То само като я погледнеш вкисва.

# 1 537
Какво е това? Тази Надежда за коя се има! Калоян... Нямам думи. Избива ме на агресия като ги гледам.

# 1 538
Мара е проста та чак прозрачна милата.

# 1 539
тцтцтц, тая Надежда колко надменно се хили, слабоумния КАлоян и той крещи като дивак ...
да идвал някой, който разбирал от шизофрении за Милена ...
Ехооо, вие всичките без Милена и Стоян сте за психиатър!
Егоисти, които унижават и с еподиграват ... направо не мога да го гледам, отвратителни са!
Все едно съм стая пълна с пепелянки!

# 1 540
Гледам да не коментирам много Надя, но понякога не се издържа. Много грозно поведение в момента, много.

Калоян що не се тресне някъде? Боже, как си е повярвало това момченце.

# 1 541
  • Тра-ла-ла
Сеирджии- семкаджии...глутница улични кучета

# 1 542
  • Sunshine state
Ваня и тя приглася. Абсолютни ниски душици.

# 1 543
Да дават парите служебно на Стоян и Милена и да закриват шоуто. Това е помия с тези изгнили души. Не може да се гледа.

# 1 544
  • Тра-ла-ла
Калоян Мерудията пак се набута да си вре гегата

Общи условия

Активация на акаунт