🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 110 001
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна/Амстердам
Даньови вълнения след рекламите 🤐

Този епизод е 💩

# 1 576
Долно постъпи Мара. Но след като Пешо реши да се отърка в тази, която "пазела достойнството" на ревльото, тя не посмя да я изпрати на дуел. Че иначе къде ще си приземява самолета Пешко?

# 1 577
  • Бургас
Ей бясна съм, бях се настроила че Даяна ще ходи на дуел и ще и гледам наглата мутра още-тя ще пази Даню от сега нататък, няма такава мизерна жена

# 1 578
Дали може да го продадат за сапунен сериал, че май не приличаме на Ферма? 😀😬😬😬😬

# 1 579
  • При розите и топлата вода ......!
Пак да питам.
Някой, някога, някъде, независимо дали наживо или по ТВ, да е виждал, срещал или познавал по-долни хора от Надежда и Калоян?
Към тях причислявам Мара- грубо, агресивно безмозъчно творение. Погнусена съм.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:06 от Гелика

# 1 580
  • Бургас
Даяна Дъното за кой викаше Даньо или Пешко 🤨🤔
Остави, издертих се за нея. Не й е лесно.

# 1 581
Без Милена, всички останали плазмодеи са на принципа, защитавай се, като нападаш по - кроткия! Дребни, грозни, зли душички! Умопобъркани получеловеци! Твари, дето за 100 000 лв. душичките на дявола ще си продадат!
Гладни въшки!

# 1 582
Пак да питам.
Някой, някога, някъде, независимо дали наживо или по ТВ, да е виждал, срещал или познавал по-долни хора от Надежда и Калоян?
Е това е ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ в България....една фалшива пчеларка и един гвардеец с меки китки и за капак Мара нестабилно-стабилната пеперудка....и тя ми е от лимонките....как все тя омъжената се крачи на голи мъже уж им прави масажа де,че ми се повръща от тия боклуци...

# 1 583
Стоян ако дръпне Пешо не се знае нищо,но ще избере Кокича 100%

# 1 584
Ето достойното Дайчекак няма лице да каже нещата в очите на Данчо, виждайки го как страда.Лицемерка!

# 1 585
Даяна ще му пази достойнството ...
Тя своето потъпка, викат й даяна-Общата, а сега се сети след 2 месеца ...
Наглостта край има ли? За една нереализирана актриса питам ...

# 1 586
Този епизод и Ванчето ме подразни, как можеш да стоиш от страната на тези гадини, които така грозно те обсъдиха и подиграха. Тези хора са много зле, отдавна са изгубили човешкото в себе си. Не с пепел, с оборската тор да си посипят главите, няма да са толкова мръсни, колкото сега. За Надежда, очевидно няма надежда, злобата е пуснала корени в малката и душица. Но що и Ванче, тази, уж чиста душа и тя я омърси, като стана част от глутницата. 

# 1 587
  • София
“Здравословно приятелство”, “приятел”... тая досега му се вря в ръцете. Спаха в едно легло и СЛЕД като се видя с Камелия.
Много Долна пачица. Не е като да не го е заслужил, но ако не се беше появил Петър - щеше да е лепната на Даньо.

# 1 588
Дайче, не се опитваш да правиш така, че всички да са щастливи. Просто си си лека жена.

# 1 589
  • Бургас
Боже тя сега се сети че са "приятели", честно? Дая не е добре...

Общи условия

Активация на акаунт