🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 540
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 965
Ох, знам че повечето не сте съгласни тук да се коментират фб коментари и че който иска може да отиде да види. Но един коментар в на Даяна профила ми извади очите Grinning
Една жена се възмущава как така Даяна трие коментари като е във Фермата и явно някой са си договорили по специални условия, а пък уж са в пълна "изолация".  Joy Joy

# 1 966
Чета тук доста псевдо моралистки съдят Даяна, че трие коментари от профила си. Кажете честно вие ако по вас се излива така словесна помия няма ли да триете коментари?!

# 1 967
Как пък никой не защити Жанета, когато Даяна се възмущаваше защо мъжете харесвали “такива”? Значи, който няма против Жанета, е с лош вкус, а който има нещо против поведение на Даяна, е женомразец?!  За мен и двете щяха да са ОК в биг брадър или оная древна глупост Островът на изкушението, във Фермата не са ми ОК 😀
Който го е страх да ходи сега в магазина - ами да благодари на продуцентите. Не е първият участник, на чийто гръб са си изкарали сезона, а са го сринали, така си го разбират занаята явно ☹

# 1 968
Всяко действие носи последствия.
И не, последствието от действията на Даяна не е да я гали някой по главичката и да ѝ обяснява, че е чиста. Както вероятно очаква тя.
Един път е постъпила така, втори път постъпва така... Ами време е някой да я приземи и да разбере, че лошото отношение към нея не е случайно.
Изобщо не ми е жал за нея. Не вярвам, че и на нея ѝ е чак толкова зле при този егоцентризъм и дебилизма, които демонстрира.

# 1 969
Ох, знам че повечето не сте съгласни тук да се коментират фб коментари и че който иска може да отиде да види. Но един коментар в на Даяна профила ми извади очите Grinning
Една жена се възмущава как така Даяна трие коментари като е във Фермата и явно някой са си договорили по специални условия, а пък уж са в пълна "изолация".  Joy Joy
🤣🤣🤣 В Русия съм, в Русия съм...

# 1 970
  • София
Значи мен не ме шокира оценката за Даяна, приела съм, че не е задължително хората да мислят като мен, нито пък имам нужда да съм част от масово мнение. Честно казано, плаши ме настървението, екзалтацията, която достига почти библейски размери в присъдата си. То била обща, то била к..., то била разтури-къща то била не знам си каква. Каква риторика! Сякаш е оставила без покрив изоставени деца или пък е прелъстила някого, за да му отнеме богатството или и аз не знам какъв друг  пример да дам. А всъщност не е направила нещо кой знае какво. Флиртувала с двама мъже, единият от които бил сгоден, ама се сгодил току-преди предаването, а иначе влачил някаква неудовлетворяваща го връзка години наред. При това - забележете, и в двата случая не Даяна е инициатор, макар че и да беше, не би ме възмутила особено. Не знам, като че обществото си връща в средновековието. Парижката света Богородица.

Лично аз като жена и майка на момичета се чувствам омерзена от това. И се радвам, че в реала нямам познати, които да разсъждават толкова тесногръдо.

# 1 971
Ами разтурикъща е.
Какво да ѝ кажат хората?!

# 1 972
  • Варна
Ами разтурикъща е.
Какво да ѝ кажат хората?!
Данчо сам си разтури къщата. Rolling Eyes

# 1 973
То защото мъжете с които е била ги е вкарал в леглото си на сила. Там където се яви трета жена, значи е липсвало нещо. Никой мъж който обича, и цени женя си не би се търкалял с друга жена. Защо Даяна да е виновна, че има женички, които не могат да си задържат мъжете.?

# 1 974
  • Варна
То защото мъжете с които е била ги е вкарал в леглото си на сила. Там където се яви трета жена, значи е липсвало нещо. Никой мъж който обича, и цени женя си не би се търкалял с друга жена. Защо Даяна да е виновна, че има женички, които не могат да си задържат мъжете.?
И това е грешно. Защо виновна трябва да е жената?
Има мъже, които не могат да бъдат задържани. Те са си такива.

# 1 975
Боже, Боже колко мъка по този свят..... си мисля като гледам Надя и Мара.....

посредственост, селяния.....какъв каст, каво чудо!
Как не можаха да вкарат някой малко по-интелигентен участник?
Как само селяндури ги събраха - елементарни и ... естествени.....

Мъкааааааа......

Шестака,който в ежедневието си  е един обикновен селски хитрец, е като някакъв корифей сред тях!!

# 1 976
Да си задържат мъжете? Това е все едно да обвиним Слънцето, че залязва всеки ден. Защо една жена трябва да е отговорна за личния избор, който прави човекът до нея? Изневярата винаги е избор, а не последствие.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 19:26 от welcometoheaven

# 1 977
Хексе.
Разбира се, че има мъже които просто ги влече да бъдат с много. Но ако говорим за един средностатически мъж, повечето търсят утеха в друга, ако нещо им липсва.

# 1 978
Та ако сега Даяна не флиртува,то кога? Млада,красива и свободна.Сега и е времето и това не я прави к...а
Нека си поживее.

# 1 979
  • Варна
Хексе.
Разбира се, че има мъже които просто ги влече да бъдат с много. Но ако говорим за един средностатически мъж, повечето търсят утеха в друга, ако нещо им липсва.
Тц, тези на някоя друга..
Или си склонен да изневеряваш или не. Ако ти липсва нещо, не го търсиш преди да си скъсал с предната връзка.

Общи условия

Активация на акаунт