🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 528
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 980
Даяна хич не е виновна кой се е разделил с кого, за да бъде с нея. Това е проблем на другите 2ма, да си се разберат. Тя си седи спокойно, яде мекиците на баба и си живее живота.

# 1 981
Мен лично Данчо не ме дразни. Според мен той отдавна е спрял да обича Камелия, но не успя да намери сили да ѝ го каже в предаването. И аз не бих могла, тя беше много разстроена и не мисля, че можеше да се справи с това признание. Разбира се, Данчо можеше да постъпи къде къде по-разумно, но уви...и все пак това не го намирам за драма. Но, Даяна.....тя очевидно си играе с неговите чувства и очевидно не е особено интелигентна личност. В нея аз виждам един много объркан човек, който е изостанал в разбиранията си за живота и отношенията между хората някъде в тийнейджърските си години. И от тогава разлика няма. Докато избираш мъжа си по външен вид и това как танцува...няма какво да си говорим повече. Значи, правете си сметката каква мисли, че трябва да бъде идеалната жена 😃

# 1 982
Даяна определено не става за актриса. Не го изигра убедително това с пазенето на достойнството на Данчо. Чак не мога да повярвам, че Ники Илиев и Саня се разделиха заради жена като Даяна(сега виждам, че тя не я превъзхожда с абсолютно нищо)- не беше Ок това решение!
От тук нататък всичко зависи от Петър до къде ще стигнат нещата между тях. Тя вече е привлечена.

# 1 983
  • Вестерос
Дана, диагностицираме го Данчо, да. Болен е от любов.

Може да е сапунен сериал шоуто, но саундтрака е български.Wink

Стенли - Обсебен

Търся, влача се, денонощен и блед
 всяко вдишване е квадратче към теб
 и навсякаде тъкмо тук си била
и зад ъгъла си се скрила едва...

хахах абсолютно тази песен описва хаха много я обичам аз ❤️

# 1 984
  • София
Даяна ако не се опитваше да се изкара достойна, морална, мислеща за достойнството на мъжа и за неговата годеница, нямаше да получи толкова упреци. Ако си беше казала, че се е влюбила, много хора щяха да я разберат. Но тя се държа гузно като влезе годеницата, отричаше, след това се върна в едно легло с Йордан, въпреки че вече много добре знаеше от първо лице как се чувства годеницата, че и ревнуваше и определяше като "моя мъж" Йордан. И изведнъж "най-готиния" мъж във фермата й обърна малко внимание и тя изведнъж се сети да брани нещо и да се прави на жертва. Ами съжалявам, но тя е жена на 27 г., а не на 13 г. Не може да мислиш само за себе си и да излезеш достоен и чист от такава ситуация. Да, красива е, но не и вътрешно.

Йордан пък изобщо е искам и да го коментирам -- мъж без достойнство и доблест е за мен.

Петър не мога да го обвинявам - и двамата тръбяха как са само приятелчета, в крайна сметка защо да не я покани на вечеря. А до къде ще стигне тази вечеря си зависеше от Даяна - в крайна сметка въртенето на ханша, бъркането в джоба, прегръдките какви ли сигнали дават на Пешо? Че те просто са си приятели.

# 1 985
Днес в предаването “Преди обед” дори и Ива Якимова се изказа, че славата на Дайчето била че е дашна и лесна. Онемях като се изцепи ама и никой не скочи да защитава Дайчето така че може и да е истина

# 1 986
Да си живее. Но когато една трета България те гледа, някак трябва доста да внимаваш кой те опипва, къде и колко най-вече.

# 1 987
  • Варна
Чак не мога да повярвам, че Ники Илиев и Саня се разделиха заради жена като Даяна(сега виждам, че тя не я превъзхожда с абсолютно нищо)- не беше Ок това решение!
Това са клюки.

# 1 988
Чак не мога да повярвам, че Ники Илиев и Саня се разделиха заради жена като Даяна(сега виждам, че тя не я превъзхожда с абсолютно нищо)- не беше Ок това решение!
Това са клюки.
Не са клюки. Виж мнения в темата "Кого видях днес", къде и кога са засичани двамата.

# 1 989
  • Варна
Да си живее. Но когато една трета България те гледа, някак трябва доста да внимаваш кой те опипва, къде и колко най-вече.
И ако не внимаваш, какво?

# 1 990
Мен ми е интересно защо към Пепинка няма негативни коментари. Той знае че пижамата има някви емоции към Даяна, може да се сметне че не е мъжкарско.
Саня е класи над Даяна външно поне, но цялата помия която се излива върху една жена която в край на сметка няма ангажимент към никой ми идва в повече.

# 1 991
Днеска Ива Екимова се изказа доста негативно за Даяна и колко била лицемерна, как заради флиртаджийските с умения с мъжете се показвала, имала недобра ценностна система, другата журналистка дори каза, че на Даяна поведението е по-лошо от на Данчо. Че се опитвала да излезе чиста и ако си мислела, че някой е заблудила, не било така, защото всички сме били видели ...  И очевидно от 5 човека в студиото всички са доста възмутени и коментарите им. Но този на Сашо Кадиев направо я заби от предната седмица.
След като и толкова известни личности се иразяват така за теб в национален ефир и всяка дума е лоша, нищо положително не казаха, очевидно нещата не са никак на добре.
А накрая Митко Калайджиев като каза: даяна е голяма артистка и Ива Екимова:
МОляяяя

# 1 992
  Това си е неин проблем.А и тя не прави нищо лошо.Само ми е доста скучна.

# 1 993
  • Вестерос
Така е, само дето Даяна ще спечели отрицателна нагласа към нея.
Шоубизнесът не се интересува от това. Важното е да си забележим и да вълнуваш хората. Примери мноооого.
Тук сме Балканите, не Холивуд. Както някой писа тези дни,  Дая я чака съдбата  по- скоро на Елена от ББ и Алекс Петканова.
Алекс Петканова е много популярна в Инстаграм, бая пари прави от реклама. Тя се снима и на запад.

Сусамът загуби заради секса със Силвия до ухото на Веселка и заради разни куцо изказвания.

# 1 994
  • Варна
Ива Екимова е безспорен експерт по леките жени. Не знам доколко е безпристрастна обаче.
Мен ми е интересно защо към Пепинка няма негативни коментари. Той знае че пижамата има някви емоции към Даяна, може да се сметне че не е мъжкарско.
Петър е доказан темерут и интроверт, остана да се закъхъри за Данчо, с когото не са си близки.

Общи условия

Активация на акаунт