🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 185
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Тра-ла-ла
Групичката във Фермата наясно ли са, че не могат да си стоят капсулована бройка и така да си живеят с години вътре?! Рано или късно ще се изправят един срещу друг и ще отпадат хора.

# 2 086
  • София
Да извикал Калоян и да си тръгнел с чест... Ами не иска да си ходи, може и пари да му трябват.
 Даяна пак реагира най-нормално от групата.

# 2 087
  • София
Това предаване е отвратително! Начело с продуцентите, които явно са избрали участници по свой вкус.

# 2 088
  • Sunshine state
Не, Мимо - вие ударихте дъното!

# 2 089
Лелле, 5 минути и вече издивявам. Откъде  макъде тея наглеци ще му държат сметка?!??! Нещастници. Ма и Стоян седи и им мълчи. Защито се , бе!  В правото си си да избираш аболютно всеки, дори и "иконите"на фермата. Смях и позор. И тоя Андрей само подклажда.

# 2 090
  • София
Верен ли е спойлерът за следващия отпаднал?

# 2 091
Мислех си, че само участниците не са наред с преценката, но и продуцентите са същата работа . Задават въпрос на Стоян и не го оставят да се аргументира, Андрей показва пристрастие, всички грачат, ама това е игра, опомнете се! Как ще държиш сметка на някого кого ще избере за противник . Много елементарни и злобни хора, пълно разочарование е този сезон .

# 2 092
  • Sunshine state
Ох, тая Ваня сега видяхте ли я и нея?? Никога не ми е харесвала, а сега пък съвсем!

# 2 093
Хареса ми реакцията на Даяна в този случай. Прави простотии с мъжете, но си има позиция и не й пука какво ще стане, ако я изкаже

# 2 094
  • около Варна
Направо ми е неприятно да гледам вече, стадо хиени се нахвърлят върху човек, който нищо не им е направил, много грозно, че и Андрей в общия хор.

# 2 095
  • Sunshine state
Митко си реагира съвсем нормално, но групировката реагира абсурдно. Надя е не дъно, ами утайка наред с Калоян..

# 2 096
  • София
Като ги слушам всичките как говорят за чест и достойнство и плюят Стоян.. И колко пъти са казвали че не са за парите в предаването се чудя защо са тогава стратегии по n пъти на ден и дали ако спечелят 100 000 лв. ще ги дарят вместо да си напълнят гушата. Едва ли..

# 2 097
АУУУ тази Надяя, ако бях там щях да им рекна, че тука е игра и ВСЕКИ ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ПОБЕДАТА! А тая усойница Надя по-добре да мълчи. Калоян същия - целта им е каквато Милена го каза - да остане за десертче, че най-лесен.

# 2 098
Вече никой не харесвам в тази ферма. Даже гнусния Андрей с неговите въпроси нарочно го унизи. Отврат, тоталена човешка леш. Никога не съм мислила, че ще го кажа за нормални хора, но... Такава мижитурка  ми тази икона Митко и страхливец. Да, колоритен е, езикът му е цветист, работяга, познава историята, но са в игра, нали всички трябваше да минат по реда си. Да пробват навсякъде, кво толкова се прехласват пред този селски хитрец. Дори не се усеща как мерят с двоен аршин

# 2 099
Значи ако утре Митко евентуално отпадне тия ще го съсипят Стоян. Ще го разкостят. Нищо добро не го чака човека. Нада ще откачи тотално. И като се сетя че я харесвах
Пък като толкова държи на иконата Митко, ако отпадне, нека Нада му отстъпи мястото си

Общи условия

Активация на акаунт