🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 295
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sunshine state
Даяна си ширнала гащите из ратайската къща. Какво посрещане само! 😂

# 2 101
  • София
Даяна е като влюбена ученичка. Данчо и той обикаля и проверява като стара свекърва.

Забавлявам се как им сипват във фейсбук.

# 2 102
Отпадне ли чичо Митко Надя се очертава фермер да става и пак Стоян освен ако не вземе имунитет ще бъде ратай.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:28 от Hristina M. Koleva

# 2 103
Абе, тия хиени вътре защо се имат за нещо повече от Стоян?! Да извикал Калоян и да си тръгнел с чест? Ама, те като избират по-лесен противник може? Мале, какви отвратителни хора!

Браво на Даяна, че единствена защити Стоян.

# 2 104
  • Тра-ла-ла
Сигурно са непраните...фетиш Joy

# 2 105
Даяна каквато ще да е , но се държи най-адекватно в ситуацията със Стоян. На мен това ми прави по-голямо впечатление от това с кой се занася, поне има някаква емпатия.

# 2 106
Калояне, пий ги тия хапчета, бре. Приземи се вече на планетата Земя. В 21 век сме, иконите са в църквите и манастирите. Във Фермата сте хора.
И един слабоумник. Който може да срещнеш в огледалото.

# 2 107
Сигурно са непраните...фетиш Joy
Ако са непраните, не искам да знам какво е у Петър, като казва "да се чувствам като у дома си" Satisfied

# 2 108
  • Sunshine state
Сега тия от продукцията ще линчуват публично Стоян и съвсем ще насъскат групата срещу него. Направо не мога да ги гледам..

# 2 109
  • Варна/Амстердам
-Ало, Добър вечер! Карлуково ли е? Моля приберете група обезумели откачалки, лаещи в българския ефир! Благодаря!

# 2 110
Тези хора как са ги избирали? За първа година гледам шоуто и започна по-добре от ИВ. Сега като гледам тези истерички си мисля, че предаването си е ББ. Какъв Аполон е това чудо? Спортува момчето, ама в лице плаши, погледът налудничав, да не те среща в тъмното! Милена си го каза точно - "Искат да запазят Митко за себе си". Андрей изтърва лошо нервите си. В ББ както и да си играеха с участниците, не показваха слабост. Тук продуцентите показаха, че са им стъпили на фасона. Браво на Стоян! Браво на Милена! Каквото и да стане, тези опосуми ще знаят, че не винаги могат да определят нещата!

# 2 111
Абе Андрей и Иван са събра ли най - големите комплексари. Голям зор да си избиват комплексите над Стоян. Мн ми е грозно всички да скачат срещу един

# 2 112
Абе, откъде накъде Бай Митко никой не може да го дръпне на дуел?! Значи той винаги си печели имунитет за ратай - окей, част от играта е, браво на него за знанията. Но и никой да не може да го избере за втори дуелист, щото бил икона. Аз пък мислех, че всеки е влезнал вътре за едни пари и да си направи реклама и ако иска специален статут от продукцията, си го договаря предварително.

Пълно дъно са участниците, пък за Андрей думи нямам колко е противен. Позволява си го, защото е Стоян и те като продуценти после няма да могат да го монетизират за разлика от Пешо, Дайчето, Надежда, които ще ходят до спукване по всякакви малоумни предавания и тъпи събития на БиТиВи-ту, защото им е част от договора и защото около тях има жълто и пикантно, докато Стоян е толкова обикновен, че не е интересен. Затова може да бъде смачкан публично. Направо се ядосах.
И това на фона на малоумното лав стори на двамата клоуни.

# 2 113
  • София
Тъжното е, че с това се доказва как в нашата мила родина булингът е толериран от силните на деня.

На Стоян ще му съсипят психиката, той е доста лабилен и няма да издържи тормоз от съфермери и продукция. Много тъжно.

# 2 114
Направо не мога да повярвам,че от толкова млади,хубави,имащи самочувствие на интелигентни хора,Стоян ще излезе едва ли не най-читавия,достоен за уважение и с чисто сърце човек...Митко викам да го канонизират и да му дадат пожизнен имунитет,понеже и неговия момент ще дойде,ама ще е от някой от групичката,и ще има и оправдание,и сълзи,и чест и достойнство...
Колкото повече време минава,всички ми падат в очите.

Общи условия

Активация на акаунт