🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 139
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 250
Joy

Абе ще счупя тоз талавизор, бе, видяхте ли Нада как имитираше куцането на Стоян, може ли да си толкова долен...

# 2 251
  • Варна/Амстердам
Малеее, с глас се смея! Ей, велики сте! 💗💗💗

Според мен Дже Пеши ще си поиграе с Дайчето, докато тя не започне да му прави сцени на ревност. 😅

Ех, да излиза един от ъглите на тъпоъгълния триъгълник другата седмица, че работата взе да мирише на 💩
Макар че ако Стоян остане, невестулките ще го преследват докато не излезе.

# 2 252
Изложи се Стоян. Пак го съжалявам, но се оплете в желанието си да се оправдае и хареса на тези хора, на които (ако беше по-умен щеше да знае,че) не може да угоди.
Не знам изобщо какво ни занимават с дуели. Ние си чакаме кекса между Афродита и Аполон, както и ДанЧ да се самоубие. Дайте на простия зрител мелодрама! 😆😆😆 Не го мъчете с игри!

# 2 253
Калоян и Надя са дъно.

като майка и син са......Smile
Като сюжет от психо трилър с хорър елементи...

# 2 254
Когато си помислиш, че Даяна не може повече да удари дъното и я покажат как за 2 минути разлика прегръща 2-ма различни мъже. И е в 2 различни легла.
Вчера пазеше достойнството на Даньо и го убеждаваше как трябвало нали навънка, годеницата, ала-бала, ама нали всички да са ОКЕй, ама пак да се изкара светица ...
Днеска забрави за годеница, забрави за достойнство, забрави за дистанция ...
От едното легло в другото.
Много бих се срамувала на мястото на близките й.
Тя се тревожи дали мъжа й можел да танцува, че да не я излага
А тя как излага хората, които са я създали?
Изобщо дава ли си сметка тези хора, роднини, семейни приятели как се чувстват от тов аи какво мислят ...
Егоист. Лъжещ за собствен кеф. За сметка на всички. Явно не е игра. Просто си е такъв човек. Мачкай напред, важното е да сме чисти. Хубаво, че има нещо много по-силно, което ни вижда и отвътре.

# 2 255
  • София
Охх Вайълет Simple Smile В началото на темата те защитих като ти скачаха, но Бога ми, повтаряш едно и също за Даяна, разбрахме ги тези неща, дай нещо друго за разнообразие.

# 2 256
Според мен Дая прегърна Данчо като знак на благодарност, ако не беше направила нищо тогава щяха да я хейтят, че е неблагодарница.

# 2 257
Ето и битките:
1.За сръчност и Съобразителност-Стрелба с лък за 5т.
2.Сила-Теглена на каруца за 3т.
3.Баланс и Точност- Баланс с топка за боулинг за 1т.
4.Фермерски умения- Горящите букви за 4т.
5. Алманах-2т.

Това ли отново ще е реда на битките? Защо само при Стоян се прави това?

# 2 258
  • при късмета
Надка защо си мисли, че може да определя кой до кога да стои? Искам на финал и нея и Калоян, за да са олицетворение на наказателен вот и да подобрят отрицателния рекорд на Маргарита

# 2 259
  • Вестерос
Tiffany A, това не беше ли Петър? 😃😆
A? Kaк Петър, Калоянчо е Grinning

Голям цирк днеска.
Стоян е хипохондрик явно и той не знае, ама е разкатал докторите на фермата Grinning
Даяна и Петър, омг....
Целият цирк защо МитЕ е избран ми идва в повече. Все едно е златната кокошка.

# 2 260
Повярвай ми, никой няма да хейти Даяна, ако един път се въздържи и не увисне на врата на Даньо. Нейната благодарност е пословична, доста други пороци се посочват вече два месеца, но не и неблагодарност.

# 2 261
Ето и битките:
1.За сръчност и Съобразителност-Стрелба с лък за 5т.
2.Сила-Теглена на каруца за 3т.
3.Баланс и Точност- Баланс с топка за боулинг за 1т.
4.Фермерски умения- Горящите букви за 4т.
5. Алманах-2т.

Това ли отново ще е реда на битките? Защо само при Стоян се прави това?

Миналят дуел го обясниха, че от сега на татък битките ще са на нов принцип за да се играят всички за да не се пропуска битка за удоволствие на зрителя!

# 2 262
Във Фермата и икони вече има. 😁
Това дори за Владо Николов не е казвано.

# 2 263
Стоян - не оправдавам обърканите му действия, но мисля, че се държи така под влияние на натиска на всички вътре. В отчаяната нужда да получи поне малко одобрение опита различни стратегии. Когато усещаш явната злоба и омраза на толкова хора срещу теб и се чувстваш като аутсайдер, най-вероятно първосигналните емоции взимат контрол. Първата мисъл - и веднага излиза като думи от устата. Предполагам, че се чувства пресиран и затова действа и говори така хаотично.
A и в детството като е бил отхвърлян това също влияе. И го кара всячески да търси одобрението. Ама тия лоши хора там никога няма да му го дадат. Защото на тях им липсва дори мъничко човечност.
А относно това с иконата - Калоян пак манипулира, защото искаше да го остави за финал за себе си. Как до сега не беше икона?
Ей с тия манипулации Калоян прилича на нашите политици. Тънки сметки, схеми и манипулации. А всичко изглежда в името на доброто ...

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 23:16 от Анонимен

# 2 264
Данчо се оцефери което на мен ми харесва,дистанцира се дано малко да му е светнала ламбата.Калоянчо затвърждава  интелектуалното си ниво както и всички врякащи кокошки.Принцесата съм казал няма да я коментирам,Петърчо си играе с нея и някой скоро ще реве.Сгреших с избора на Стоян за дуелист.За юен никой не заслужава наградата продукцията да закрива и да дадат парите на някой който има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт