🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 353
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 025
Общата? Ще повърна. Какво я прави общата?
Това, че е най-красивата в предаването. И, че е предизвикала трепети у емоционално нестабилния Йордан. Виновна е, че е красива. Щом е красива, веднага става и глупава, без морал, и т.н. Всяко нейно действие се гледа под жестока лупа и осъжда.

# 2 026
  • София
Ооо, да чакаш да ти обяснят що си трит - зАбрави. Мен ме триха, защото чели-недочели и неразбрали хората, че говоря за участниците все едно са тук пред мен, а не се обръщам към съфорумните тук, ма... преживях го.

Даяна се надявам да чете мнения за себе си, може пък нещо да ѝ светне в празната главица.

17833 - най-красива според кого? Смех. Приятна е, ама айде да не се изхвърляме. Не, не смесвай нещата. Красотата няма как да я направи глупава и без морал. Тя няма морал, това се видя от всеки - в леглото на Данчо, ма се гушкат, ма и по бельо, ма годеницата му преди 1 ден излезе, положението пак е същото. И една вечер разнообрази и запя нова песен.

# 2 027
  • София
Глупости, ако Ванчето се държеше и говореше по същия начин, също щеше да е на пангара.

Това, че е най-красивата в предаването. И, че е предизвикала трепети у емоционално нестабилния Йордан. Виновна е, че е красива. Щом е красива, веднага става и глупава, без морал, и т.н. Всяко нейно действие се гледа под жестока лупа и осъжда.

# 2 028
Лупата в случая  е екранът на телевизора.
Щом им отделят толкова много време всяка вечер  ще ги коментираме.
Не сме се събрали тук да си говорим за времето.

# 2 029
  • София
Даяна по едно време спомена как от 3-те деца, родителите нея не я хвалили и поощрявали, нещо такова беше, демек пренебрегната се е чувствала. И вместо да застане пред тях и зрителите, да покаже една мъжка игра, достойнство, тя заора дъното, че и под него. Не мога да си го обясня. Още едно доказателство, че за мен тя е егоист. Вътре ще стоиш няколко месеца, после излизаш навън в истината и ще трябва да живееш с променената представа на близките и приятелите ти за теб.

# 2 030
  • Варна/Лондон
Голям праз, че е красива, то и Антония и Жанета не бяха грозни, ама по-достойно се държаха, нищо че са '' кухи'' плейнезнамкаквоси. Чак ми се иска да влязат пак и Петър да обърне самолета, да опустее летището на Дая.

# 2 031
  • София
Най-красива за мен вътре беше Габи, а Антоанета имаше по-различно излъчване от всички жени вътре.

# 2 032
Най-красива за мен вътре беше Габи, а Антоанета имаше по-различно излъчване от всички жени вътре.

Косъма няма смисъл да се коментира. Да не забравяме мутренските изпълнения - ще й пръсна панаира и другите какви бяха? Grinning

За мен култови изказвания са на Мара "ще те вградя в печката" Grinning и на Поли "дойде ми все едно ме удариха с парен чук" Grinning Grinning Grinning

# 2 033
  • София
Е, аз говоря само и единствено визуално.

Като най-антипатична ми води класацията Поли - така и не можах да свикна, че винаги изглежда като подута, явно е по-месеста в лицето, знам ли.

# 2 034

Ай стига ве Grinning красива, красива... колко да е красива.
Аз я слагам в малкия си джоб, а съм и сравнително скоро раждала жена, пък представям си и някои от другите съфорумки къде биха я скрили!
Никой не я е правил обща тя сама се направи такава!
Прочетете темите от самото начало да видите, колко я харесахме всички.
Но това, което тя ни показва НЕ Е за харесване!
Сама си е виновна не е нужно да ни насаждате вина, че тя се показва евтина.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:50 от cat lady

# 2 035
  • София
Таз Габи паметник трябва да ѝ вдигнем вече, красива, оставя завети, що народ не можа да я прежали. Да се обзаложим ли, че ще е поканена във формата и догодина? 😁

# 2 036
  • София
М, това с "да се държите жените" е мега тъпо, още не се познавате и да си давате обещания. Някак си на нея стратегията ѝ щеше да бъде да е обединител, което ми идва туу мъч. Не знам дали щях да я харесам като играч.

# 2 037
Tiffany A, това не беше ли Петър? 😃😆

# 2 038
  • София
Сто про щеше да дразни с това, ама 1000%, тъй че добре че не остана, феновете сега си остават с "лелеяния" ѝ образ. 😇 😂

М, това с "да се държите жените" е мега тъпо, още не се познавате и да си давате обещания. Някак си на нея стратегията ѝ щеше да бъде да е обединител, което ми идва туу мъч. Не знам дали щях да я харесам като играч.

# 2 039
Габи си е представям повече в игри на волята. Изглеждаше добре подготвена физически.

Общи условия

Активация на акаунт