🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 433
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 010
Според мен любимците на Иван и Андрей са Калоян, Кустев, Жанета, Даяна Антония. И много им личи, особено на дуелите.
Поне да се стараеха малко от малко да изглеждат безпристрастни.

# 2 011
  • Варна
Хексе, направо не ми се връща...че си обещах и да не я коментирам(от завист).
Когато Даяна разбра за вечерята, се приготви и се вълнуваше така както, ако отиваше на среща с приятел или както жена тръпне да бъде обгрижвана, ласкана, ухажвана? И помним как протече, с комплиментите на Данчо, отмятането на косите, погледите, подаръчета и близост...
Да, това имах предвид. Изобщо не е хващала Данчо за   ..джоба.
Отмятането на косите, полуусмивчици за мен е по-скоро изпробване на собствения чар.

# 2 012
  • Варна
Дая е влязла в сериала "Скъпи наследници" 2, но играе дрЪвено. Дали не са им дали някой лев за да се излагат така. Нямам търпение вече да свършва и да оплюя избраният за победител.

# 2 013
Хексе, направо не ми се връща...че си обещах и да не я коментирам(от завист).
Когато Даяна разбра за вечерята, се приготви и се вълнуваше така както, ако отиваше на среща с приятел или както жена тръпне да бъде обгрижвана, ласкана, ухажвана? И помним как протече, с комплиментите на Данчо, отмятането на косите, погледите, подаръчета и близост...
Да, това имах предвид. Изобщо не е хващала Данчо за   ..джоба.
Отмятането на косите, полуусмивчици за мен е по-скоро изпробване на собствения чар.

Мхм, казано по този начин още по-гадно чувство ми остава. С Данчо си флиртува, на Петър се предлага.

# 2 014
  • Варна
Мхм, казано по този начин още по-гадно чувство ми остава. С Данчо си флиртува, на Петър се предлага.
Да, така ми изглежда.
 Но Данчо не е 15 годишен, би трябвало да усети докъде стига нейния интерес.

# 2 015
Да си задържат мъжете? Това е все едно да обвиним Слънцето, че залязва всеки ден. Защо една жена трябва да е отговорна за личния избор, който прави човека до нея? Изневярата винаги е избор, а не последствие.
Вярно е, че е избор изневярата. НО винаги този избор е последствие на отношенията между партньорите.

# 2 016
Любовните многоъгълници не са ми интересни. Даяна....зле. Данчо - жалък. Петър - на мен ми е егати селския бек, не знам какво народа толкоз го харесва.
На мен ми е гадно. Ето тук сме и много съфорумки,които живеем далече от Родината, но се строяваме да гледаме предаване, претендиращо, че е много  най- ...българско. Да бе. Беше. Беше хубаво риалити, българско. Сега не става.

# 2 017
А какво ще кажете за пресъздаването на обичаите как се разпределя напоследък? На Кано&Пепи да си вземат китките и да си смучат палците, докато са фермери, а Стоян между две ратайства и два дуела да се мята по тепиха.   Даже Стоян го задължиха да участва в тази глупост, а Петър и Калоян сами преди това се избраха за малката мъжка сватба.

# 2 018
  • London
Любовните многоъгълници не са ми интересни. Даяна....зле. Данчо - жалък. Петър - на мен ми е егати селския бек, не знам какво народа толкоз го харесва.
На мен ми е гадно. Ето тук сме и много съфорумки,които живеем далече от Родината, но се строяваме да гледаме предаване, претендиращо, че е много  най- ...българско. Да бе. Беше. Беше хубаво риалити, българско. Сега не става.

Аз вече само темата чета и гледам промота, не им правя рейтинг в ефирно време. Просто ме разочароваха. Щом Нова ми се струва по-лайт версия на сапунките положението е страшно.

# 2 019
Иначе най-черна от цялата история ще излезе Надежда според мен. Отвратителна жена, има много мили очи бих казал, но като характер е просто ненадмината. Останалите досадници от миналите сезон не ряпа могат да ядът ами цяло репище Grinning
Много съжалявам за думите дет ще кажа, НО Надежда е една проклета жена, която по никакъв начин ВЕЧЕ не може да ми стане жал за нея предвид нейното минало, защото според мен тя е станала по-зле и няма никакво подобрение при нея + Милена беше права - отиваш във фермата, за да се научаваш на някви работи и ако ти върже може и 100 бонбона. При Надежда каква беше градацията
    ? Готвене първите седмици, след като направиха манда - кашкавалче, сиренце, кисело млекце а у. Сега какво? Протаква зеле и прави туршии.

# 2 020
    • София
    И аз не смятам, че чак такава помия заслужава, но и не смятам, че е коректна с хората и лъже много. Какво толкова ще стане, ако с Петър изчакат малко, то не остана много докрая. Вътре казва, че Ваня ѝ е най-добрата приятелка, ама после си ляга с мъжа, към когото тя има чувства. Да ѝ имам приятелството. На Ваня ѝ минава, скоро съвсем ще забрави Петър, така че толкова ли е трудно дори и само заради нея да изчака малко. Петър няма да избяга.
    Гадно е и изказването, че с Данчо си е губила времето 2 месеца, не е като да не ѝ беше приятно. Нищо не я е карал той насила.

# 2 021
    За жалост много от ситуациите в предаването пресъздават живота на голяма част от младото поколение в България. Поведението на всяко второ младо момиче съвпада с поведението на Даяна. Образът на Данчо е типичен за нашето общество. Простотията, лицемерието, злобата са на почит в България. А още по-тъжно е, че всичкото това се възприема като нормално.
    Колкото и да е неприятно, очевидно е, че първоначалният замисъл на предаването отдавна се изгуби.

# 2 022
    • Варна/Лондон

Гадно е и изказването, че с Данчо си е губила времето 2 месеца, не е като да не ѝ беше приятно. Нищо не я е карал той насила.
    Близа му ръцете, ревнува го от всичко, от хореографката, от Ваня, от годеницата, завира му се в леглото, и сега видиш ли, за неговото дистойнство мислела, не било окей. Тя щот нейно си няма, какво има да го мисли нейното достойнство.

# 2 023
    • София
    Не знам кой нормален човек, за каквато и сума, би си плюл така на достойнството.

# 2 024
    За какво достойнство говорим? След всичко излъчено аз /а и не само/ се убедих, че нито Данчо, нито Даяна имат някакво достойнство, че да го потъпкват. Смешното поведение и на двамата определено не е присъщо на човек с ясна позиция и уважаващ себе си.

Общи условия

Активация на акаунт