🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 715
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Sunshine state
Да си живее. Но когато една трета България те гледа, някак трябва доста да внимаваш кой те опипва, къде и колко най-вече.
И ако не внимаваш, какво?
Ами ей такова - изсипват ти кофата с л***а и после ти е кофти, както в момента й е на Даяна.

# 1 996
  • София
А какво е казал Сашо Кадиев за Дая,простете,но не мога да изчета всичко.

# 1 997
Ох, дано довечера Мара тръшне Калоян или чичо Митко и Надя се сбият,  та да започнем и друго да пишем, освен за Дайчето
Може и на Стоян тъщата да вкарат, да го насмете малко защо тормозят зетя

# 1 998
Ако трябва да съм честна, не разбрам защо е тази жестока омраза към Даяна. Да, фриволно се държи. Ама тя е една свободна девойка, търсеща внимание.
Други са сгодените.
Други са тези, които трябва да се държат на положение.

Мисля, че след многото хейт страстите ще се успокоят и да - тя ще има по-голям успех. Не знам дали ще е актриса, инфлуенсът или модел, но ще е търсена.

# 1 999
  • София
Джолева,Мечтай си-аз гледах промото и Пепик се тръшва на леглото с Дая Simple Smile

# 2 000
Джолева,Мечтай си-аз гледах промото и Пепик се тръшва на леглото с Дая Simple Smile
Ох, чак ми липсва Мара Сандокана с двата ножа

# 2 001
  • London

Това Дайче много леко ще излезе.

# 2 002
Не знам Даяна ли е по-виновна или Данчо за цялата история с годеницата, но мен лично ме дразни тя колко изкуствено се държи и колко глупави разсъждения има. Направо като започне да говори в изповедалнята не мога да повярвам че реално някой може да мисли по този начин 🤦🏼♀

# 2 003
  • София
Дая просто е глупава... това е. И не се вижда отстрани.

# 2 004
  • London
Нее аз изобщо нямам предвид годеницата. И да я нямаше пак щях да мисля същото след като видях как ляга до Петър. Такива прехвърчания от креват на креват безкруполно са ми непонятни в рамките на 2 месеца, че и отделно по телевизията знаеш те дават. Просто момиче, сигурно нещо има психиатричен проблем иначе не си го обяснявам. Отделно хич да не е Данчо.... знае добре, че Ваня е луда по Пешо, ей така заради нея най-малкото се дръж на ниво, да не я нараниш. То ходи и гази наред, дреме й на пуловера на леката пачавричка.....

# 2 005
На пръв поглед, Дай изглежда нежна, скромна, възпитана, душичка и т.н, но е скрита лимонка, която като поведение е на ниво Жана, но Жана е по - естествена, неподправена, непринудена като поведение!
Бог да пази от приятели като Дайче - омайче!

# 2 006
Веселка спечели миналата година заради такива тьотки мислещи и пишещи във Фейса, че участниците са си вътре...Наивни манипулируеми зрители.
Да, да никой не чете мамата, не е фактор форума, но тук мазното лъжливо ромче го разконспирирахме още в средата на предаването. Просто продукцията успя да я оварди и едва към края леееко се попропука образа на младата майка от Борима с паричките за детската стая и "дарителите".

И какво означава Даяна е свободна жена, сега ако не флиртува кога...Аз никога не съм била флиртаджийка, но оценявам хубавия здравословен флирт. За мен, това нейното не е флирт, а начин на поведение! И е жалко. Нормалните хора не се оставят да бъдат ухажвани на физическо ниво, ако виждат в ухажора само приятел. Наистина трябва да поработи върху поведението си, начина по който допуска сближаването с не/познати.

Да допълня, че не одобрявам подобни публични вендети, грозни обиди и заплюване на когото ѝ да било от тези хора. Човек греши, но и се учи от грешките си.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:47 от Cafelate

# 2 007
  • Варна
Нормалните хора не се оставят да бъдат ухажвани на физическо ниво, ако виждат в ухажьора само приятел. Наистина трябва да поработи върху поведението си, начина по който допуска сближаването с не/познати.
Честно казано не помня Данчо да я е ухажвал на физическо ниво, комплиментите:"много си красива" за мен са по-скоро заучени фрази дето ги казва на всяка.. По никакъв начин не съм забелязала да са демонстрирали сексуално привличане.

С Петър е съвсем друго, ама като гледам промото и той само я гали по косата.  Simple Smile

# 2 008
  • London
На пръв поглед, Дай изглежда нежна, скромна, възпитана, душичка и т.н, но е скрита лимонка, която като поведение е на ниво Жана, но Жана е по - естествена, неподправена, непринудена като поведение!
Бог да пази от приятели като Дайче - омайче!

Подозирам, че и Жанета не би легнала с мъж, който приятелка във Фермата харесва. Щях да я разбера Даяна, ако наистина харесваше Данчо и тн..... ситуация разбираема, случва се, но последващите циркове вече ми идват в повече. То се оказа, че пеперудката лети тук и там, който я викне там е. Май в Сащ не е танцувала само, почти съм сигурна, че на друго ниво е била работата.... ескорт ала бала. Нормален човек няма такова поведение.

# 2 009
Хексе, направо не ми се връща...че си обещах и да не я коментирам(от завист).
Когато Даяна разбра за вечерята, се приготви и се вълнуваше така както, ако отиваше на среща с приятел или както жена тръпне да бъде обгрижвана, ласкана, ухажвана? И помним как протече, с комплиментите на Данчо, отмятането на косите, погледите, подаръчета и близост...

Общи условия

Активация на акаунт