🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 267
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 000
  • SF
Clouded Mind, не те съдим, бъди си на обратното мнение!
Аз осъдих лишения от смисъл и логика начин, по който поиска да разбереш защо подкрепяме Стоян. Два пъти нарекох въпроса ти "странен". Истината е, че това е дипломатичното ми определение за него, а реалното е, че е тъп. - Това пък си е моето мнение.
Отговорите на този въпрос, трябва да ги приемаш буквално - да, бихме/не не бихме искали Стоян да бъде наш син. И нищо повече! А не да ми правиш изводи като в онзи виц: щом нямаш аквариум с рибки, значи си гей.

# 3 001
  • Sunshine state
В интерес на истината аз харесвах Митко, не ми е бил неприятен, но той падна в жертва на злобната хайка и отнесе негативи, които не мисля, че е заслужил.

# 3 002
  • España
Браво на Стоян!!!! Доволна съм !!! Имам чувствота, че тези хора във Фермата живеят в някаква паралелна Вселена с криворазбрани ценности и подменен морал! Кой и как им прави каста на И/А  не знам, но тази година е потресающо положението ! Ако така върви, ето как би изглеждала “ Фермата 8”  :  ( приликата с И и А е впечатляваща)🤪 : https://www.youtube.com/watch?v=JjPGy-T__No

# 3 003
  • SF
Именно! Точно това написах. Направиха го зорлем смешен и отнесе куп подигравки за иконата и бащицата на Калоян.
А сега вече е прерастнал в баща на цялата Ферма.

# 3 004
Подигравките не са за Митко, а само за авторите на "бащицата и иконата".

# 3 005
Има хора ,който след драми в живота си стават хрисими,благи и добри ,но има и такива като Надя,който стават лоши и зли.
От това ,че Даяна иска мъжът до нея да танцува добре просто умирам от смях,но тя е малка и не знае нищо за живота...може би й е простено
Аз имам не малко приятелки 30 плюс ,без деца и мъже и Ванчето ми е ясна ,опитва се ,търси,но не си вижда минусите и няма и да ги види...
Малка... на 27? Хмм...

# 3 006
Бе каква икона и баща, до вчера му се подиграваха като им правеше забележки за претупана работа и похабени материали. При фермер Надя той им се молеше да си довършат работата, а същата агитка го саботираше и пиеха и му се хилеха. Надя и тя не го подкрепи, а го изкара все едно ненормален, че й беше по-лесно. Тогава се разплака човекът и му се смяха, сега го канонизираха приживе.

# 3 007
  • Другата България
Тук никой не съди друг.
Точно това казах и аз - разни хора, разни мнения.
Които или приемаме, или подминаваме.
А не им правим дисекция .

# 3 008
  • при късмета
Браво на Стоян!!!! Доволна съм !!! Имам чувствота, че тези хора във Фермата живеят в някаква паралелна Вселена с криворазбрани ценности и подменен морал! Кой и как им прави каста на И/А  не знам, но тази година е потресающо положението ! Ако така върви, ето как би изглеждала “ Фермата 8”  :  ( приликата с И и А е впечатляваща)🤪 : https://www.youtube.com/watch?v=JjPGy-T__No
Заради техни собствени реплики през сезоните, съм останала с убеждението, че участват лично в кастингите и са с право на глас

Кукото, даже и като компромис от жените не мога да я видя. По-инфантилно същество не съм виждала ни на живо, ни на тИливизора. Направо не е за вярване

# 3 009
И аз не разбирам, от къде на къде ще държат сметка на Стоян, кой ще избира за дуелист. Две седмици е ратай, пращат го на арената и пак недоволни. Чичо Митко все пак е пълноправен играч, не чух той да се оплаква. И вече и Стоян ме дразни, съжалява, съгласява се с тях, Милена поне им се противопоставя, той само мънка и не може да се защити. Болял го, не болял го крака, поне стой на една позиция до края, какво се оплита и той, все да спечели симпатии на готините. Не разбра ли, няма да те приемат, имаш си семейство, приятели, какво ти пука за тия, ама не, все за тях мисли.

# 3 010
Добре де, някой в крайна сметка разбра ли как точно Стоян успя да насъска тия мърши срещу себе си. Работеше си кротко човека. Едва ли е щото свири фалшиво и едва ли е щото е добър и все гледа им угоди. И от завист не е да кажеш. Те откровено си го мразят. Как предизвика тази неистова омраза...
Според мен не беше точно насъскване. Просто като в училище - група по -разтропани, видят някой по- тих и затворен, с две думи смотан, и го скъсват от подигравки. В случая, понеже вече са големи, уж зрели хора, не го подиграват явно, а пускат по някой и друг коментар зад гърба
 му. И нищо нямаше да се случи, ако от продукцията не бяха решили, че от тази трънка ще изскочи заек. И той изкочи. Ключа за драмата беше в реакцията на Стоян. Той се сърди, рева, показа слабост, озлоби се и Милена се възползва от това. И от тук дойде голямото настройване срещу Стоян .
Обикновено мъжете не реагират така. Една псувня би свършила работа, махване с ръка, игнор докато осмисли нещата, още няколко добронамерени псувни и толкова.
Стоян реагира чисто по женски. Кой мъж реве и повтаря как като бил малък баща му го биел. Минало свършило. Пък от там схеми, пък закани, пак сълзи.... Опротивя на всички.
Не казвам, че е правилно като видиш някой по смотан да го настъпваш, но мъжките превземки в този случай не помагат, тъкмо обратното. Лабилна психика, не му е мястото във фермата. Другата седмица , ако Милена излезе, той ще се срине съвсем и ще натовари още глупости. Не че до тогава няма да ги натвори Simple Smile

# 3 011
Бе каква икона и баща, до вчера му се подиграваха като им правеше забележки за претупана работа и похабени материали. При фермер Надя той им се молеше да си довършат работата, а същата агитка го саботираше и пиеха и му се хилеха. Надя и тя не го подкрепи, а го изкара все едно ненормален, че й беше по-лесно. Тогава се разплака човекът и му се смяха, сега го канонизираха приживе.

Абсолютно подкрепям. Ей тогава мен ми стана криво, повече от колкото сега като Надка и компания ронят крокодилски сълзи. Като им беше такава икона защо веднъж поне не го избраха за фермер? Ей това не ми е ясно. Пълни лицемери са всички.

# 3 012
  • Тра-ла-ла
Кой мъж реве и повтаря как като бил малък баща му го биел. Минало свършило.
Травмите от детството трудно се лекуват. Понякога дори е невъзможно.

# 3 013
Да бе то е много лесно и просто да се отървеш от тежко детство.
Малко човещинка не вреди никумо.

# 3 014
Кой мъж реве и повтаря как като бил малък баща му го биел. Минало свършило.
Травмите от детството трудно се лекуват. Понякога дори е невъзможно.
Има си специалисти за целта. Отива, лекува се. Като гледах видеото преди битката- Ами доста хора го подкрепят, има близки, има семейство... Не може цял живот да живее в миналото. Товари себе си, товари и хората около себе си. Миналото не е оправдание за поведение в настоящето.

Общи условия

Активация на акаунт