🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 159
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 105
Хора като биете чертата - Стоян и при двамата дуелисти ги биеше без игрането на 5та битка. Така аз считам, че Стоян ги размаза и двамата, като им даде само преднина във втората битка по точки и при двамата Кустев и чичо.

# 3 106
Инстаграм профила на Юхууууууто е също толкова шантав като нея. На ден бълва по 10-15 сторита сигурно. Много надписи и всичко е шарено. Направо да те заболят очите.
Иначе календарът на Жанета го е подарила на Ангел.

# 3 107
Инстаграм профила на Юхууууууто е също толкова шантав като нея. На ден бълва по 10-15 сторита сигурно. Много надписи и всичко е шарено. Направо да те заболят очите.
Иначе календарът на Жанета го е подарила на Ангел.

Не ползвам инстаграм, обаче снощи на страницата на Фермата във фейсбук някой беше пуснал линк към профила на Мария. На профилната снимка не я познах! Едва ли филтри, може би млада и гримирана, зъбите не са като сега. От работа ли така се е променила, от нездравословен живот ли, но е като друг човек в момента. Написала се Мария-Динко и фамилното си, чак така не бях виждала, признавам си 😀

# 3 108
Доволна съм, че Стоян победи за да им гледам тъпите физиономии на гялата гранд! агитка - то злоба,то ненавист,...мъка, мъкаааа!

Стоян е с толкова лабилна психика - като на малко дете - иска да се хареса на всички. Колкото и да му помага Милена той не може да я оцени! Що не ги попита ТЕ ако бяха на дуел кого точно щяха да извикат - и да видиш дали ще си сдържат думата!

Милена, Ванче , Дая, Шестака са най-слабите и всеки щеше да избере точно тях ако беше на дуел - какво се дуят?

Макар че много се съмнявам, че ако на дуела има игра за съобразителност и памет Мара могат да я опукат и Дая и Милена.

# 3 109
На кой празник в края на лятото стопаните се разплащат с наетите сезонни работници - ратаи, овчари, надничари?
а) Кръстовден
б) Димитровден
в) Св. Пестор Мишинден
г) Петковден

Края на лятото се има предвид като работен сезон, а не астрономическата смяна на сезоните.
Така, че отговора - Петковден, вероятно е верен, но само в някои краища на България. Всички знаем, че с Димитровден приключва "работния сезон" и следва освобождаване и разплащане на ратаи, работници...

Драмата на Стоян започна с пликовете, но нехаресването им е от самото начало. Просто беше в миманса, работи, хапва с тях на масата, трае си, поклюкари си, посвири на гайдата...И все си мисля, че има нещо, което ние не улавяме, не е просто тормоз над добър човечец, защото такъв нямаше. "Готините" не го слагаха в сметките, ей така щеше да му дойде времето, когато Пепи, Канчо или Данчо ще го дръпнат и пратят вкъщи. Толкова бе невидим, че продукцията го разтърси с пликовете.
Стоян има всичко най-хубаво в този живот, ако му бе потръгнало в играта щеше да е въпреки целия тормоз в детските години, а сега този тормоз го изтъква като оправдание за поведението си.

Да му е честита победата!

# 3 110
  • Другата България

Драмата на Стоян започна с пликовете, но нехаресването им е от самото начало. Просто беше в миманса, работи, хапва с тях на масата, трае си, поклюкари си, посвири на гайдата...И все си мисля, че има нещо, което ние не улавяме, не е просто тормоз над добър човечец, защото такъв нямаше. "Готините" не го слагаха в сметките, ей така щеше да му дойде времето, когато Пепи, Канчо или Данчо ще го дръпнат и пратят вкъщи. Толкова бе невидим, че продукцията го разтърси с пликовете.
Стоян има всичко най-хубаво в този живот, ако му бе потръгнало в играта щеше да е въпреки целия тормоз в детските години, а сега този тормоз го изтъква като оправдание за поведението си.

Да му е честита победата!
С кое поведението на Боби е различно от това на Стоян?
Същото мишкуване, едно към едно.
Без гайдата.
Разликата според мен, тоест разликите, са две.
Първата е, че Боби беше ценен за фермата заради строителните си умения, затова надали някой щеше да го номинира и прати на дуел.
Втората - когато все пак това се случи, и беше избран от Илиян, то си беше късмет, че беше на такъв ранен етап.
Защото Боби показа какво може, останалите видяха, че е силен и труден за побеждаване, и сега никой не смее да го предизвика. Няма и да го направи.

# 3 111
Колкото Петковден е края на лятото, толкова и Димитровден. Може да са давали аванс на Петковден, но заплатата е била на Димитровден.

# 3 112
  • при късмета
Боби, освен, че има спечелен дуел с/у йогата, печели и имунитети със собствена игра, та това е съществена разлика със Стоян. Стоян беше трагичен на битките за имунитет и затова го смятаха за слаб

# 3 113
....

А можете ли да разкажете вица с "Бе, бе, избирам бе!"?

Явно си пропуснала епизода с наградата за най-работните?
Мария, Петър и Надя бяха на търг. Надя спечели бонбонки, Мария не помня, но на Петър случайно така се падна "Хасиенда вечер". Имаше право да вземе със себе си когото иска. Петър тръгна с шегата: Имам избор между отговор "а) Ваня" и всички дружно викнаха " бе, бе, избора е бе".Smiley

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 13:33 от Cafelate

# 3 114
На кой празник в края на лятото стопаните се разплащат с наетите сезонни работници - ратаи, овчари, надничари?

Подчертаното е проблема във въпроса.
Много по-коректно би било да е зададен така :

На кой празник стопаните се разплащат с наетите сезонни работници - ратаи, овчари, надничари?

# 3 115
  • Другата България
Мисля, че прекалено ясно съм написала с кое поведението на Боби прилича на това на Стоян.
С кое не се различава от неговото всъщност, видно от написаното от съфорумката.
Печеленето на имунитети за дуел няма нищо общо с него.

# 3 116
Мери, няма нищо общо поведението на този или онзи и отношението им спрямо Стоян.

Пример: попадаш в нов колектив или компания, след ден-два знаеш кой е твоята "кръвна група", с кого ще ти върви приказката, шегите или така модното вибрираме на една честота.
Вчера Андрей го пита как е, Стоян отговаря "орта-будала". Е, кой 34 годишен ще отговори по този начин? Разбирам желанието да е народен човек, да носи старите познания и традиции, но нещо в него не предразполага другите да искат да им ги "предаде".

# 3 117
  • Другата България
Мери, няма нищо общо поведението на този или онзи и отношението им спрямо Стоян.

Пример: попадаш в нов колектив или компания, след ден-два знаеш кой е твоята "кръвна група", с кого ще ти върви приказката, шегите или така модното вибрираме на една честота.
Вчера Андрей го пита как е, Стоян отговаря "орта-будала". Е, кой 34 годишен ще отговори по този начин? Разбирам желанието да е народен човек, да носи старите познания и традиции, но нещо в него не предразполага другите да искат да им ги "предаде".
Коментирах това
Цитат
работи, хапва с тях на масата, трае си, поклюкари си
казано за Стоян. И попитах с кое и какво поведението на Боби е по-различно от гореописаното.
Защото ти казваш, че заради това, И заради него не го харесват, а аз не мисля така.
Ако е заради това, трябва да не харесват и Боби.
Явно има нещо друго, което ние не улавяме.

# 3 118
  • при късмета
Нищо не гарантира, че харесват Боби. Според мен Калоян колкото не харесва Стоян, толкова не харесва и Боби, но ако с Боби се отнесе по този начин, да повлияе да е ратай, съответно дуелист, то тогава е изхвърчал точно на въпросния дуел. Затова просто се държи различно, а не, че много харесва Боби, страх го е

# 3 119
Мери, не зная защо намесваш Боби. Нямам представа дали го харесват или не.
Изброих как ни е представено, че минава ежедневието на Стоян.

Общи условия

Активация на акаунт