🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 156
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 090
На мен ми стана мъчно, че Митко отпадна. Не можа да бъде фермер, тогава не го подкрепиха, а ми се искаше да видя малко "старата школа" в действие. На арената се раздаде като лъв и доказа, че не заслужава това снизхождение на останалите.

аз пък исках да видя Митко ратай - да се гърчи, да го тъпчат и т.н. само защото е ратай - да видим дали пак щеше да се изкаче за ратаите по същия начин

# 3 091
  • София
Само дето Кръстовден се води края на лятото. Въпросът беше неправилно зададен.

# 3 092
Еее, да 'земе таа залупена Милена да 'земе веднъж имунитет от ратайство - много ще са разочаровани всички, най-вече - Надя. Ама не вервам, явно Милена нищо не помни по история, срамно си е.
И аз не помня, историята не е “моето” и колкото и да чета за нещо, което ми е важно да знам, след време нищо не истава в главата ми.
Не можах да гледам снощи и сега се опитвам да ви прочета отгоре-отгоре, че над 600 поста няма как 😄

# 3 093
Браво на Стоян!!!! Доволна съм !!! Имам чувствота, че тези хора във Фермата живеят в някаква паралелна Вселена с криворазбрани ценности и подменен морал! Кой и как им прави каста на И/А  не знам, но тази година е потресающо положението ! Ако така върви, ето как би изглеждала “ Фермата 8”  :  ( приликата с И и А е впечатляваща)🤪 : https://www.youtube.com/watch?v=JjPGy-T__No

Не змам що реши, че е паралелна - животът от вън е същият и хората отвън са същите като тези вътре - наблюдавам ги от дете и разлика няма. Но авно не всички имат очи да видят реалната реалност такава каквато е. Изобщо не съм изненадана - това е светът в който живея, живях и помня - никаква разлика - различни физиономии, но еднакъв хейт и злоба.

# 3 094
  • при късмета
Ма Ко, питам Дана, защото все пак е била вътре. Негативното отношение не е от вчера. Едно е да не харесваш някого, но тяхното просто не е нормално. Хайде Митко бил слаб, ами Кустев? Победи си го съвсем честно и пак виновен, защото си позволил да се радва.
Всичко с/у Стоян започна с пликовете, а Дана отдавна не беше вътре. А ти така беше задала въпроса все едно тя трябва да отговори от свое име или от името на всички останали, а второто няма как да направи
Аз слушах въпроса и в него се съдържаше "в края на лятото".
Знам, че по Димитровден вече са чакали снега. Петровден се е считал за началото на лятото, а Димитровден - за началото на зимата.

В отговорите беше петковден а не петровден

# 3 095
Щом чичо им светец е целокупният любимец и го пазят и реват за него, защо не се отказаха всички от 100 000 лв. със служебна победа!
Да кажат, ние сме недостойни, не заслужаваме 100 000, нека иконата ги прибере тези пари, а ще искат от Стоян жертвоготовност! Ако Пеш или Калчо малчо са на финала с иконата им, или Змия Нада, ще си дадат ли доброволно 100 000-те хиляди!

# 3 096
И Кустев и Шестака даваха много добри времена на всички игри, така че не мисля, че те са били слабаци и не мисля, че е коректно да се каже, че Стоян е победил най-немощите в играта.
Той продължава да не ми е симпатичен и да го намирам за смотан, но това не променя фактите.

# 3 097
https://youtu.be/RBfOepBZAWw

Не мога да боравя със скрит тест, ако не искате, не го отваряйте. От съседна тема, подсказва финалисти в две предавания, едното е нашето.
бТВ се излагат жестоко!

Това са кадри от края на дуела с Ангел.

# 3 098
Това са кадри от края на дуела с Ангел.
Ами пак се излагат! Издали са на другото предаване кой е на финал.
А и аз преди няколко дни пак казах, че се излагат. Защото издадоха Кустев, издават ратайте в промотата, издадоха вчера чичо Митко като качиха по-рано епизода на "Животът зад фермата". Имам подозрения, че в промото за утре също показват кой ще е фермер на седмицата.

# 3 099
И Кустев и Шестака даваха много добри времена на всички игри, така че не мисля, че те са били слабаци и не мисля, че е коректно да се каже, че Стоян е победил най-немощите в играта.
Той продължава да не ми е симпатичен и да го намирам за смотан, но това не променя фактите.

Точно! Не са паднали позорно (да речем - като Асенчо - и двата пъти), та да му омаловажаваме победата на Стоян.

А от едното съжаление и аз не мога да симпатизирам на когото и да било.

# 3 100
Скрит текст:
Има хора ,който след драми в живота си стават хрисими,благи и добри ,но има и такива като Надя,който стават лоши и зли.
От това ,че Даяна иска мъжът до нея да танцува добре просто умирам от смях,но тя е малка и не знае нищо за живота...може би й е простено
Аз имам не малко приятелки 30 плюс ,без деца и мъже и Ванчето ми е ясна ,опитва се ,търси,но не си вижда минусите и няма и да ги види...
Малка... на 27? Хмм...
Аха... някакво много странно поколение сме (аз съм връстничка на Дана, Даяна и Жанета). Но някои са достатъчно зрели за годините си, някои изживяваме "тийн години, но си изкарваш сам парите". Даяна е точно във втората категория.
Та Даяна е "малка", но не на години, а на знания, акъл и опитност. Изключително незряла е, а обвиняваха другите й две наборки в това. Димитър Калайджиев от Фермата 5 е точно колкото Даяна, разликата им е с дни. Да забелязвате нещо общо в поведението? За мен са коренно различни и като мислене, и като житейска ситуация.

и това е точно защото са имали различен живот - Калайджиев се е борил с живота, а Дайчето само е била ухажвана и гледана като писано яйце щото е хубаво момиченце и дай да му се радваме и да си го глезкаме.
Петър и го каза - добре че е хубава за да яде на ресторант, иначе щеше да се плюнчи на Стоенчовите картофки и да се самосъжалява. Даяна е галеница на съдбата извадила късмет да се роди сладкодумна и с приятна външност от която очевидно се възползва всячески и остави, ами и получава подкрепа от околните. Как па се не намери ни един да и каже в очите, че това, което прави с Данчо е отвратително. Щом обществото я толертира и подкрепя защо да не продължава в същия дух момичето.

Стоян го направиха на гъз, че се крие от свекърва си, а на Даяна една дума на въпреки не смеят да и кажат. Мишки

# 3 101
Ма Ко, питам Дана, защото все пак е била вътре. Негативното отношение не е от вчера. Едно е да не харесваш някого, но тяхното просто не е нормално. Хайде Митко бил слаб, ами Кустев? Победи си го съвсем честно и пак виновен, защото си позволил да се радва.
Всичко с/у Стоян започна с пликовете, а Дана отдавна не беше вътре. А ти така беше задала въпроса все едно тя трябва да отговори от свое име или от името на всички останали, а второто няма как да направи
Аз слушах въпроса и в него се съдържаше "в края на лятото".
Знам, че по Димитровден вече са чакали снега. Петровден се е считал за началото на лятото, а Димитровден - за началото на зимата.

Напротив, не започна с пликовете. Подигравките зад гърба му са започнали доста преди това, когато и тя е била вътре. Както и да е. Има изписани десетки страници по темата. Не смятам да се връщам повече.  Видях, че Дана е на линия, за това се обърнах конкретно към нея.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:40 от Snow storm

# 3 102
  • SF

Леле, яко се оплетохме с тези въпроси и отговори....! Въобще не се четем и не следим кой какво пише. Не сме длъжни, но ако ни интересува темата "Димитровден и Алманаха", трябва да проявим някаква концентрация. Ако не можем, да се откажем от нищенето на тази тема.

Да, в отговорите беше Петковден, а не Петровден.

Идва ми да го напиша с главни букви. А може и аз смотано да го пиша, въпреки, че ползвам дати, примери...
Във въпроса се съдържаше изразът: в края на лятото.  
Димитровден, не е в края на лятото. Оказва се, че масово не се знае кога е Димитровден (не че е важно) - 26 октомври - считан по много места за начало на зимата.

Във въпроса обаче има пояснението "в края на лятото", което прави отговор Димитровден неверен.

Също имаше изброени възможни отговори. Някой може да се е разплащал с ратаите на Малка Богородица - 8 септември, може и на Надежда, Вяра и Любов - 17 септември, но такива отговори сред изброените нямаше.
Кръстовден - средата на септември.
Петковден - средата на октомври,
Димитровден - края на октомври.
Петровден го нема у целата схема - чисто информативно - 29 юни (определено не е в края на лятото)
Много се надявам сега някой да не ме цитира с пояснението, че Кръстовден не е Димитровден или нещо от сорта.

# 3 103
  • Варна/Лондон
Резултата от битката много зависи от разпределението на точките в игрите, но и на късмет. Снощи, на играта с каруците, Стоян можеше и Калоян да отвее, като знаем че последният е зле с Алманаха, и да не може да намери в творбите чука и ключа от първия път, Калоян щеше да е паднал.

# 3 104
Значи не харесвате Стоян,а просто го съжалявате.Тоест от милостиня сте на негова страна.

Стоян не е лош човек,но става за смях с това мухленско поведение и затова другите така му се нахвърлиха.Те,че прекаляват,прекаляват да,но тяхното отношение си има причина,не са го нарочили просто така.За мен той е мишок и селски тарикат.

А те кво са? Същото, ама по малко различен - агресивен и хейтърски начин

Общи условия

Активация на акаунт