🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 195
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 135
Скрит текст:
....

А можете ли да разкажете вица с "Бе, бе, избирам бе!"?

Явно си пропуснала епизода с наградата за най-работните?
Мария, Петър и Надя бяха на търг. Надя спечели бонбонки, Мария не помня, но на Петър случайно така се падна "Хасиенда вечер". Имаше право да вземе със себе си когото иска. Петър тръгна с шегата: Имам избор между отговор "а) Ваня" и всички дружно викнаха " бе, бе, избора е бе".Smiley

В един по-стар епизод Данчо разказа вица. Беше от сорта: попитали един мъж дали иска а) в рая с жена си или... (тук мъжът изкрещял “б! Б! Б!”).

На търга се шегуваха с този виц.

Smiley Satisfied Аахах, аз реших, че случката с Петър вече се превърна във виц.Smiley

Не беше ли във вечерта, в която се появи Калоян и започна да разказва виц, който Данччо тъкмо им беше разказал.Smile

За когато ти казваш, не успях да чуя вица нито от Данчо, нито от Калоян, че у дома беше много шумно. Когато аз го гледах, Данчо и други бяха в лятната кухня. Не помня обаче по какъв повод им го разказа, имаше нещо, от което стана дума.

# 3 136
Изчетох всички коментари за дуела снощи. И моите нагласи са като на по-голямата част от пишещите. Радвам се, че толкова хора не толерират злобата, завистта и низкото поведение. Защото преди всичко сме хора. За съжаление, този сезон, вместо всеки от нас да си има изявен фаворит сред други приятни и интересни хора, то се налага да св обединяваме срещу злобата и несправедливостите.

Снощи най-накрая Стоян откри правилното поведение по време на дуел - беше сдържан, малко говореше и се усмихваше отвреме навреме. А не като миналата седмица, когато от желание да бъде мъжкар, премина границата. Представянето му беше брилянтно. Той явно влага доста мисъл в битките, защото забелязвам, че ги играе доста подредено и "стегнато". Вече два дуела доказа, че има качества за арената и не е слабакът, за когото го мислят. Радвам се, че отново натри носовете на "готините".

Прогнозата ми за поведението на агитката на чичо Митко се сбъдна - жалко и долно поведение. Прогнозирах начело да са Надя и Ваня, но този път беше предимно Ваня с Калоян на заден фон. Поздравявам ги, защото оправдаха очакванията на зрителите и не изневериха на досегашното си долно поведение.

Специално Ваня, още първите 1-2 седмици я забелязах, че е зла. Много често имаше някакви злобни включвания и подмятания с една специфична физиономия, която издава истинската й същност.

След дуела, обаче, отново ме хвана яд на Стоян, че взе да се оправдава на групата. С това поведение до никъде няма да стигне. Докато им се обяснява, оправдава и подмазва, ще им дава повод да го обиждат и мачкат. А може точно с няколко изречения да ги постави на място и да спрат да го закачат. Но за съжаление, той няма смелост да го направи и няма да достави това удоволствие на зрителите. Още по-глупавото е, че прави опити да се разграничи от Милена и да се впише в групата, без да си дава ясна сметка, че противопоставяйки се на останалите, ще натрупа зрителска подкрепа.

Прогнозата ми е, че Надя ще е фермер, а Калоян или Боби ще е вице. Надя няма да избере Мария за вице, така както и Мария не избра Надя. Ратаи ще са отново Милена и Стоян, освен ако някой не вземе имунитет. Дуелът ще е със сигурност женски, защото Надя неведнъж е казвала, че е против женската солидарност, а и е стратег и би отстранила конкуренция. Най-хубавото, което може да направи Милена, ако е първи дуелист, е да поиска сваляне на имунитета на Надя и предложение за дуел. Искам вече някой да се изправи срещу уверената и надменна Надя. Повечето имат респект от нея, а не разбирам защо.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 14:44 от Анонимен

# 3 137
  • sofia
Според мен има много тънка граница между позитивен,весел,щур и не много добре с главата(Ваня),между честен и откровен ,и груб и невъзпитан(Мария,Надя),между тих,кротък и глупав(Петър и Соян),когато ти самият не си наясно със себе си пращаш едни много смесени сигнали и хората не могат да те разберат

# 3 138
  • Варна

А можете ли да разкажете вица с "Бе, бе, избирам бе!"?

Вица е този Grinning

# 3 139
На финала, ако пак има значение вота на публиката ще е интерестно.

# 3 140
Изчетох всички коментари за дуела снощи. И моите нагласи са като на по-голямата част от пишещите. Радвам се, че толкова хора не толерират злобата, завистта и низкото поведение. Защото преди всичко сме хора. За съжаление, този сезон, вместо всеки от нас да си има изявен фаворит сред други приятни и интересни хора, то се налага да св обединяваме срещу злобата и несправедливостите.

Снощи най-накрая Стоян откри правилното поведение по време на дуел - беше сдържан, малко говореше и се усмихваше отвреме навреме. А не като миналата седмица, когато от желание да бъде мъжкар, премина границата. Представянето му беше брилянтно. Той явно влага доста мисъл в битките, защото забелязвам, че ги играе доста подредено и "стегнато". Вече два дуела доказа, че има качества за арената и не е слабакът, за когото го мислят. Радвам се, че отново натри носовете на "готините".

Прогнозата ми за поведението на агитката на чичо Митко се сбъдна - жалко и долно поведение. Прогнозирах начело да са Надя и Ваня, но този път беше предимно Ваня с Калоян на заден фон. Поздравявам ги, защото оправдаха очакванията на зрителите и не изневериха на досегашното си долно поведение.

Специално Ваня, още първите 1-2 седмици я забелязах, че е зла. Много често имаше някакви злобни включвания и подмятания с една специфична физиономия, която издава истинската й същност.

След дуела, обаче, отново ме хвана яд на Стоян, че взе да се оправдава на групата. С това поведение до никъде няма да стигне. Докато им се обяснява, оправдава и подмазва, ще им дава повод да го обиждат и мачкат. А може точно с няколко изречения да ги постави на място и да спрат да го закачат. Но за съжаление, той няма смелост да го направи и няма да достави това удоволствие на зрителите. Още по-глупавото е, че прави опити да се разграничи от Милена и да се впише в групата, без да си дава ясна сметка, че противопоставяйки се на останалите, ще натрупа зрителска подкрепа.

Прогнозата ми е, че Надя ще е фермер, а Калоян или Боби ще е вице. Надя няма да избере Мария за вице, така както и Мария не избра Надя. Ратаи ще са отново Милена и Стоян, освен ако някой не вземе имунитет. Дуелът ще е със сигурност женски, защото Надя неведнъж е казвала, че е против женската солидарност, а и е стратег и би отстранила конкуренция. Най-хубавото, което може да направи Милена, ако е първи дуелист, е да поиска сваляне на имунитета на Надя и предложение за дуел. Искам вече някой да се изправи срещу уверената и надменна Надя. Повечето имат респект от нея, а не разбирам защо.

Аз се надявам до финала най-сетне да видя Надя на арената срещу Милена или някоя друга от жените. Защото само тя , Мария и Даяна не са били на арената.

# 3 141
  • при късмета
На мен ми е жал за Надка и селчото Калоян, ако са се добрали до финал. Както са наточили зъби за победа, сега четат коментари и нагласи към тях и виждат как едни 100х. никога няма да бъдат техни и то защото хората не ги харесват. Всъщност не ми е жал, пада им се

# 3 142
Инстаграм профила на Юхууууууто е също толкова шантав като нея. На ден бълва по 10-15 сторита сигурно. Много надписи и всичко е шарено. Направо да те заболят очите.
Иначе календарът на Жанета го е подарила на Ангел.
Менажират го нейни приятелки, не е тя.
Няма значение, той пак е шарен и нелеп Grinning
А и малко се съмнявам след като всички са навън нейни приятелки да й управляват профила. Всеки може да пише накрая на всеки текст "админ", а пък да си е тя.
Така ми написаха от нейния профил.Две нейни приятелки в мимента управляват профила й, даже се представиха с имена. Явно с цел да не излиза информация от участник без да иска, знам ли.
Явно това е откакто тя е във фермата.
Ако забелязвате всички нейни постове са в 3л. ед.ч.

# 3 143
На Ваня приятелките ги блокирах отдавна, че много спамеха. Иначе тя самата си вика Хепи Ванче и без админи 😀

# 3 144
Явно приятелките на Ванчето я представят като следващата икона във фермата. Защото и фен страница има във фб, и в инстаграм са много упорити. Олтар да й направят освен.

# 3 145
  • Варна/Амстердам
А пък в това предиобедно предаване в неделя все още се държат с участниците така сякаш вчера са излези от стопанството.За всички зрители е ясно, че епизодите се излъчват с около 35-40 дни разлика, така че май само Д. Любенова  не схвана, че няма нужда да се прави на луда.Sweat Smile

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 16:29 от voxxymoxxy

# 3 146
А пък в това предиобедно предаване в неделя все още се държат с участниците така сякаш вчера са излези от стопанството. На всички зрители ни е ясно, че епизодите се излъчват с около 35-40 дни разлика, така че май само Д. Любенова  не схвана, че няма нужда да се прави на луда.Sweat Smile
Наскоро се убедих, че има хора, които си мислят, че има само ден разлика. Joy

# 3 147
  • Ланкър, планините Овнерог
На мен ми е жал за Надка и селчото Калоян, ако са се добрали до финал. Както са наточили зъби за победа, сега четат коментари и нагласи към тях и виждат как едни 100х. никога няма да бъдат техни и то защото хората не ги харесват. Всъщност не ми е жал, пада им се
Все единият ще ги вземе. Трима да гласуват, двама от които за един и същ и ги взима. Друг е въпросът колко ще е сладка победата. На мен лично би ми било срамно, ама те са над хорското мнение.

# 3 148
Няма как ако Боби е на финал Нада или Калоян да спечелят. Особено Нада, при Калоян да речем е възможно някакво чудо, ако случайно Боби нещо много сгафи до тогава..

# 3 149
  • Велико Търново
Наскоро се убедих, че има хора, които си мислят, че има само ден разлика. Joy
О, да! Много рядко чета във ФБ, но май все попадам на съвети към продуцентите "още утре" да си поправят дадена грешка или пък да се извинят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт