🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 260
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 150
Жената на Криско е работила на самолета на Пешо https://www.marica.bg/lajfstajl/ekskluzivno-cveti-na-krisko-razk … -petar-ot-fermata

# 3 151
  • при късмета
На мен ми е жал за Надка и селчото Калоян, ако са се добрали до финал. Както са наточили зъби за победа, сега четат коментари и нагласи към тях и виждат как едни 100х. никога няма да бъдат техни и то защото хората не ги харесват. Всъщност не ми е жал, пада им се
Все единият ще ги вземе. Трима да гласуват, двама от които за един и същ и ги взима. Друг е въпросът колко ще е сладка победата. На мен лично би ми било срамно, ама те са над хорското мнение.
Те не гласуват финалистите, че да има само 3 гласа. Първо гласуват отпадналите фермери и техните гласове се взимат предвид. Като все още са разделени на жени и мъже. После се взима предвид зрителския вот, пак разделен за жените и мъжете. Т.е. към точки от пряката битка се прибавят зрителските гласове, преформулирани и те като точки. Когато вече останат 1 мъж и 1 жена пак има битка и пак зрителския вот се прибавя като точки от битката. Така, е съвсем спокойно отпадат и двамата и остават с пръст в устата и другото, което им остава, е народната "любов"

# 3 152
Добре де, някой в крайна сметка разбра ли как точно Стоян успя да насъска тия мърши срещу себе си. Работеше си кротко човека. Едва ли е щото свири фалшиво и едва ли е щото е добър и все гледа им угоди. И от завист не е да кажеш. Те откровено си го мразят. Как предизвика тази неистова омраза...

Стоян няма верен ход. Не харесван и осмиван от групата, към която той отчаяно иска да принадлежи, опитите му да  се впише, само настройват другите още повече срещу него. Лесна жертва - незлоблив, добродушен и наивен, той веднага се превърна в мишена за подигравките им. От там нататък, каквото и да направи, освен да избере Калоян, Боби или Петър и да падне (ако може безславно) на дуела, за тях би било бездоблестно, нередно и противоестествено. "Нахалството" му да продължава да побеждава на дуелите и да стои във Фермата е лична обида и подигравка в лицето им. Аз мисля, че той това го разбра след първия дуел и след избора си на "чичо" Митко за втори дуелист. И тогава видя изход за себе си, запазвайки си "достойнството"  - да се жертва един вид за да му помогне на него. Продукцията обаче го лиши от това. За това сега той "съжалява" и се извинява. Знае, че единствения верен ход, който другите очакват е просто да падне. Вероятно това ще стане идващата седмица, въпреки че, аз лично, бих искал той да предизвика Петър и да го победи.  Вярвам, че може да го направи.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 01:01 от NessunDorma

# 3 153
Скрит текст:
Има хора ,който след драми в живота си стават хрисими,благи и добри ,но има и такива като Надя,който стават лоши и зли.
От това ,че Даяна иска мъжът до нея да танцува добре просто умирам от смях,но тя е малка и не знае нищо за живота...може би й е простено
Аз имам не малко приятелки 30 плюс ,без деца и мъже и Ванчето ми е ясна ,опитва се ,търси,но не си вижда минусите и няма и да ги види...
Малка... на 27? Хмм...
Аха... някакво много странно поколение сме (аз съм връстничка на Дана, Даяна и Жанета). Но някои са достатъчно зрели за годините си, някои изживяваме "тийн години, но си изкарваш сам парите". Даяна е точно във втората категория.
Та Даяна е "малка", но не на години, а на знания, акъл и опитност. Изключително незряла е, а обвиняваха другите й две наборки в това. Димитър Калайджиев от Фермата 5 е точно колкото Даяна, разликата им е с дни. Да забелязвате нещо общо в поведението? За мен са коренно различни и като мислене, и като житейска ситуация.

Мда, Даяна е незряла, но не е от годините.. На 27 не само, че не си дете, а би трябвало да си вече зрял човек, поне малко ориентиран в житейския си път, а не да се интересуваш как ще изглежда гаджето ти, когато отидете на дискотека. Но има много като нея, които изживяват неосъществен пубертет.

Скрит текст:
Аз, например, на 27 отдавна бях приключила с гаджетата и дискотеките, бях семейна, вече бременна с второ дете и имах професия. Така че явно възрастта не е толкова крехка.

Ваня ми е в същата категория. На 37, като няма още семейство и деца, човек би предположил, че е правила кариера и е пожънала много успехи, и затова не е създала семейство. А всъщност тя от години работи по яхти и търси приключения. Явно се изживява още като 20-годишна и инфантилното й поведение го доказва.

# 3 154
Малко съм назад с темата, нямате изчитане.
Петър и Даяна "опаткаха" ли се по време на ратайството или само на мен така ми се стори. Вечерта когато си легнаха, той я галеше по косата всеки на неговото си легло, после тя отиде да легне до него, прескочиха кадрите и я дадоха само как тя се мести на нейното. Много съзаклятнически се премълчава нещо, май.

# 3 155
  • при късмета
Последната или предпоследната седмица влизаха стари участници? Имам усещането, че ще влезе Нури, заради коментарите му във ФБ и това, което Дана каза, че е яко във филма. Неговата преценка е много едностранчива и предубедена и ще е жалко той да е от гостите. На мен лично ми беше от най-най-неприятните участници евър

# 3 156
Малко съм назад с темата, нямате изчитане.
Петър и Даяна "опаткаха" ли се по време на ратайството или само на мен така ми се стори. Вечерта когато си легнаха, той я галеше по косата всеки на неговото си легло, после тя отиде да легне до него, прескочиха кадрите и я дадоха само как тя се мести на нейното. Много съзаклятнически се премълчава нещо, май.

И аз се усъмних, че имаше нещо повече, но не го показаха. Не прочетох досега друг коментар за това и все още се чудя на мен ли така ми се стори или наистина стана нещо повече от галене на коси.

# 3 157
  • Варна/Амстердам
Не вярвам. Ако имаше нещо по-пикантно между Даяна и Петър, то койотите Иван и Андрей нямаше да пропуснат възможността да го излъчат.

# 3 158
Щяха направо да са ни проглушили ушите.

# 3 159
  • София
И да са го излъчили и на Ванче и Данче 😂

# 3 160
С глас се разсмях на Ванче и Данче ParaSiempre, благодаря!

# 3 161
Може и да греша, но съм почти сигурна че се очаткаха.
Не мисля, че биха го разкрили, не и сега. В удобен момент може-би,  това е автогол, а Иван и Андрей гледат преди всичко рейтинга. Тая сълзлива драма Йордан и Дая, ще приключи за два дена, ако Йордан разбере. А те са наясно, че Петър няма да остане с Дая, той иска само да я начеше.

# 3 162
  • София
Аз по принцип нямам вяра в тези есемеси и доколко са 'истински'
Също така силно се съмнявам, че ако Боби е на финала, то българите ще гласуват за ром победител, особено пък масово. 90% от мои роднини, приятели, колеги не биха го направили. Питал съм.
Та ако Боби спечели с голяма преднина на зрителския вот лично за мен ще е нагласен вот.

# 3 163
  • Другата България
Много зависи и с кой е на финал Боби.
Ако е с Надка, Калоян или Петър, изобщо няма да е нагласено нищо, хората ще гласуват "против" останалите, освен "за" Боби.
Освен това Боби е харесван навън, това, че е ром няма нищо общо.
Харесван е и в темата.

# 3 164
  • София
Много толерантна нация ще ни изкарат значи. А изобщо не сме такива и си има причини.

Общи условия

Активация на акаунт