🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 136
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 225
  • при късмета
А, ясно.
Реших, че си гледала миналата.
Аз съм изгледала всички без именно миналата, и съм забравила как беше.
Имаше битки, вот на фермери и вот на публика.
Най-голяма тежест имаха битките мисля.
Така е, най-голяма тежест има битката. За битките се дават точки. Към точките се прибавя вота, като и той е преобразуван в точки. Май миналата година беше, към първата битка, докато са четиримата се прибавя вота на отпадналите и кои двама ще останат, определя общия брой точки. Като останат 1 мъж и 1 жена тогава към точките от играта прибавят зрителския вот, пак преобразуван в точки.Само не помня продължаваха ли с натрупване на точките от първия кръг или започваха на ново.  Мисля, че беше нещо такова. Така, че ако на битките имат малка разлика, то тогава зрителския вот става решаващ, защото по обем е повече от този на отпадналите.
Миналата година например, Маргарита имаше 4% зрителски вот, а Веселка 96. Играта беше за 20 точки (съвсем примерно, защото точни цифри не съм сигурна, че помня). Т.е. Маргарита дори да беше спечелила играта, нямаше да ѝ стигнат точките, че да се класира за втория кръг, където остават 1 жена и 1 мъж. Краси и Сами имаха сходен вот и всичко се реши от самата битка

# 3 226
  • Другата България
Благодаря ти.
А фермерски вот няма ли? На отпадналите?

# 3 227
  • Вестерос
4,5 и 6 сезон отпадналият предлагаше някой, победителят от дуела и имаше и предложение на продукцията (в 4 сезон) играеха игри, за да излъчат победител.

За сефте е с гласуване, не ме кефи мен. По-добре с игра или директно както от 1-3

# 3 228
  • при късмета
Миналата година вота на фермерите беше непосредствено преди започването на игрите. Но пак казвам, не помня в първия кръг дали се събираше вота на фермерите, вота на зрителите и точките от играта или само вота на фермерите с играта. Май беше първото, защото линиите за гласуване ги отварят почти веднага. после ги спират за малко и като се определят 1 мъж и 1 жена пак ги отварят, за да не се гласува за някой вече отпаднал

# 3 229
Ако на някой му е мъчно за Кустев току що цъфна като гост в Мастър шеф. Не готви, ще дегустира храната приготвена от участниците. Около 10 шеф готвачи и той.

е нека приказва  простотии и там.........SmileSmileSmile

# 3 230
Заради теб и аз погледнах.
Петър Джисъса /предполагам Джизъса/ и Калоян Таксито.....
Защо Калоян Таксито? Идеи?

SmileSmile

кви са тия  емблеми бе........

# 3 231
не и знам името на водещата /тази телевизия не я следя/ но ми направи лошо впечетление физиономията,когато попита Митко за Стоян....отврат водеща....после се чудя ,защо все набиват на Стоян,че ще му е черен престоя след битките и Кустев го натърти и сега Митко,абе тарикати без покритие сте....долна измет готови да мачкат само и само да са на мутренска вълна-гнус.....никой не ми е фаворит то само отбор идиоти вътре са....снощи де гледах де слушах,но ви прочетох да знаете

# 3 232
Щяло да има промени в правилата от понеделник. Кой знае какво пак са измислили.

# 3 233
  • при късмета
Само промените да не са идиотски, като с бутона на алманаха. Аз не съм фен на промените по принцип, защото ми е по-трудно да предвидя какво ще се случи. Трябва да призная обаче, че с промяната на правилото, да не е задължително дуелист някой от ратаите, а когото си избере първия, можеше дастане много интересен сезон, ако не бяха вкарали участници от галфон на долу

# 3 234
Искам да попитам за ресторанта на Кустев може и на лични.

# 3 235
  • София
Ахахахахахах Даяна от промото е отишла да спи в спалнята на Джепетър. Даже му се предлага. Можело не просто да и гледа устните. Дънце.

А в инстаграм строи сложила и " колко е уморително да дразниш хората в интернет по цял ден"

# 3 236
Честно не разбирам какво дъно да е Даяна, мен ме кефи че ги върти двама. Нито има ангажимент към някой, нито нищо. Нито възприемам държанието й като предлагане или поне не в лошия смисъл.

# 3 237
еееее в плюс за едни и в минус за други та нали протежетата трябва да се тласкат към финал.....Не ми се мрази,че все пак е някакво чувство,но и не обичам,а за харесване не се напъвам то няма и кой де,но ми е най безразлична Надя и недоузрелия Калоян..

# 3 238
  • Варна/Амстердам
Помислих си, че може да сложат Стоян за фермер, тъй като има вече две победи с достойни опоненти и напълно заслужава това, но продукцията не го харесва.
Евентуално да сложат Милена фермер по някаква причина, за да им опъне нервите до краен предел! 😁
Не изключвам и възможността да измислят нещо, коети да провокира още повече бруталност, агресия и жестокост.
Малките йоркипета-Иван и Андрей обичат мръсните игрички.

# 3 239
Искам промяната да е-победителят от дуела става фермер на седмицата. Само си представете физиономиите им като го чуят.

Общи условия

Активация на акаунт