🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 117
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Тра-ла-ла
Не трябва да се подценява ромския вот. Не говоря за купени гласове, а за реално гласуващи и заинтересовани техен човек да спечели. Когато в "Гласът на България" пееше Йоана Сашова...ФБ беше пламнал от коментари от представители на нейния етнос и вяра (евангелистка) как защото е циганка е дискриминирана, за това не спечелила и дежурните глупости. 100% са цъкали и смс-и...друг е въпросът колко успешно Bowtie

# 3 211
И аз смятам, разбира се, че вотът на публиката трябва да има най-малка тежест, защото според мен е недействителен. Trollface
Аз за риалити-герой никога не съм пуснала СМС и никога няма да пусна. Даже за ДМС-ите имам едно наум, нищо че тези хора имат наистина имат нужда от помощ... ДМС-и съм пускала, но знам, че и там е... несигурна работата... Cry

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 19:53 от Смиляна

# 3 212

Не харесвам Стоян,не го й съжалявам.Но не харесвам и поведението на голямата група.

А според мен Стоян няма полезен ход.Нито да остане,нито да си излезе доброволно.Обаче ако не беше се оплел в разни обяснения,спокойно можеше да си каже Това е игра,всеки има право да викне всеки на дуел.И точка.А той крак,пък искал да прати Мите на финал,пък пръстите,пък не знам си какво.

Аз мисля, че неговия полезен ход беше по време на избора, след като скочиха всички срещу него, че  е избрал иконата да им каже спокойно: ами всички сме в тази игра за да играем. аз съм контузен, не се чувствам добре, но  въпреки че миналата седмица бях на дуел и две седмици съм ратай се надявам да се представя достойно и да млъкне. Какво ходи да им се обяснява...никакъв характер няма този човек.

И такава глупост беше това, след като победи, да се извинява и да обяснява, че си разбрал грешката - не трябвало да вика чиче на дуел. Що?  Направо подлизурско! Вместо да каже, ето и след два поредни дуела и след контузии се справих макар, че не очаквахте той ходи да се извинява, че победил! Че май и с МИлена се опита да се оправдае..

# 3 213
  • Другата България
Скрит текст:
Според мен гласуват предимно роднини.
Сещам се и за случая с Биг Брадър, където за Ваня Червенкова се гласуваше с предплатени карти.
Затова ще е най-правилно вотът от СМС-и да има най-малка тежест. на първо място да са дуелите, а после вотът от съфермерите.
А не е ли така?
Нямам идея, това ми е първата Ферма. Коментирам някои мнения как едикойси нямало да спечели вота на зрителя и реших, че зрителския вот явно има голяма тежест.
А, ясно.
Реших, че си гледала миналата.
Аз съм изгледала всички без именно миналата, и съм забравила как беше.
Имаше битки, вот на фермери и вот на публика.
Най-голяма тежест имаха битките мисля.

# 3 214
Жалко, че финалистите излизат преди финала от Фермата и имат време да се имунизират срещу народната любов. Надя и/или Калоян щяха да са ми много интересни да се сблъскат със зрителския вот направо в ефир. Сега, които и да са на финал, ще са изчели и изгледали достатъчно, за да се държат прилично накрая (а не като себе си).

# 3 215
Имам предложение към Продукцията

Обмислете варианта във Фермата 7 победителя в дуела освен номинация за Фермер на седмицата да получава и седмичен имунитет от ратайство

# 3 216
Аз предлагам Направо победителят в дуела да става фермер, аман от наказателно гласуване, да му писне на човек.

# 3 217
  • Буркина Фасо
Не трябва да се подценява ромския вот. Не говоря за купени гласове, а за реално гласуващи и заинтересовани техен човек да спечели. Когато в "Гласът на България" пееше Йоана Сашова...ФБ беше пламнал от коментари от представители на нейния етнос и вяра (евангелистка) как защото е циганка е дискриминирана, за това не спечелила и дежурните глупости. 100% са цъкали и смс-и...друг е въпросът колко успешно Bowtie
гласовете на народа допринасят за финансовата част.
за победителя - двама вече са го избрали Simple Smile

# 3 218
Не, повечето дори и не гледат Хексе. мдам, разбирам накъде биеш... Имаш право.
Аз не отричам, че не работи, но за мен още с вкарването му във формата има сериозен хендикап от И/А.
Не знам докога ще продължава това.

Какво искате да кажете? Че цигани, гейове и други представитечи на “малцинства”, не трябва да влизат в такива формати ли? 😂

# 3 219
Сега погледнах във фейса - какъв хейт, какво нещо.

Добре са нахранени на първо място продукцията, след това Шестака, Калата, Надя и сие

В предните сезони  победителят автоматично ставаше фермер.
После вкараха това да го избират , че и продукцията имаше предложения за фермер по едно време.

Предлагам смс кампания - да съберем парички и да платим на ИиА няколко вечери при шестака и дамаджаните с вино след дуелите  за да спрат да му л..ат.  г ..за.

# 3 220
  • Тра-ла-ла
Кустев е сред гост-журито в Мастършеф. Не знам предаването кога е заснемано

# 3 221
Ако на някой му е мъчно за Кустев току що цъфна като гост в Мастър шеф. Не готви, ще дегустира храната приготвена от участниците. Около 10 шеф готвачи и той.

# 3 222
  • Другата България
Заради теб и аз погледнах.
Петър Джисъса /предполагам Джизъса/ и Калоян Таксито.....
Защо Калоян Таксито? Идеи?

# 3 223
Голд, не знам в пети сезон как е било, но никога до четвърти не е ставал фермер победителят в дуела.
До трети включително отпадналият в дуела посочваше фермера. В четвърти май имаше битки между победителя и предложения от отпадналия.

# 3 224

айде нема нужда - имам си лични впечатления от представянето му във фермата

Признанието на Боби за циганския му произход беше и тактически ход - подсигури се всичките му посестрими и побратими да гласуват за него. Това си е сериозна цифра

Общи условия

Активация на акаунт