🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 878
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 870
При ситуация дуел Милена с Даяна и отпадане на Даяна, нали масово прогнозираме тя да предложи Данчо за фермер?! Blush
Обаче представяте ли си да е позволено и да може да каже, че и нейният избор за фермер е Милена GrinningGrinningGrinning
И след това искам на забавен каданс, като от индийски сериал да задържат и връщат камерата върху лицата на Мария, Надежда, Петър и Калоян. Това ще ми достави огромно удоволствие 😁😁😁
Тя Даяна ако излезе да не предложи новата си тръпка Пешо за фермер, и да ги гледаме още една седмица с Калоянчо като някакви крупни плантатори във фермерската къща, че байгън вече...

# 871
Е тогава камерата трябва да застине само върху Данчо Grinning

# 872
Аз слизам от балкона, за да драсна за Дайчето Joy
Значи... До влизането на годеницата на Данчо ми беше топ мацката из между всички женки. Вече негативите са толкова много, че... Реших да се поразровя из биографията й и погледнах 2,3 интервюта с Дайчето, та- Ден първи от раждането й се казвала Катерина, а само ден след това е прекръстена на Даяна и тук интервюиращият я пита, като коя Даяна, а тя гордо отговаря- Като принцеса Даяна ; Живее с майка, татко, брат, сестра, баба и куче в един апартамент ; учила била реклама; на 15 решила, че ще става актриса, щото не можела да пее, а искала да е известна; ходила на бригада в USA 3 пъти, където работи като разносвач на пица и танцьорка ( с дрехи) ; Има мини роли в Революция Z и каскадьор е била в чужда продукция; избират я за главната роля в "Скъпи наследници", където се гаджосва с един от операторите; имала дефицити в актьорската й подготовка, но наваксала естествено там на терен и най-любимото ми е, особеното й мнение за НАТФИЗ, където посредствеността й не я е отвела Nerd

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 01:16 от SpirochaetKa

# 873
  • София
Мери, ти сама си си отговорила малко по-късно с ракът и щуката.
Този вот не е за куку Ванче, а против останалите.
А и аз никога не съм се водил по мнозинството. Голяма работа като е лидер в анкетата. Това не я прави по-малко инфантилна, безинтересна и безполезна за мен.

# 874
Аз слизам от балкона, за да драсна за Дайчето Joy
Значи... До влизането на годеницата на Данчо ми беше топ мацката из между всички женки. Вече негативите са толкова много, че... Реших да се поразровя из биографията й и погледнах 2,3 интервюта с Дайчето, та- Ден първи от раждането й се казвала Катерина, а само ден след това е прекръстена на Даяна и тук интервюиращият я пита, като коя Даяна, а тя гордо отговаря- Като принцеса Даяна ; Живее с майка, татко, брат, сестра, баба и куче в един апартамент ; учила била реклама; на 15 решила, че ще става актриса, щото не можела да пее, а искала да е известна; ходила на бригада в USA 3 пъти, където работи като разносвач на пица и танцьорка ( с дрехи) ; Има мини роли в Революция Z и каскадьор е била в чужда продукция; избират я за главната роля в "Скъпи наследници", където се гаджосва с един от операторите; имала дефицити в актьорската й подготовка, но наваксала естествено там на терен и най-любимото ми е особеното й мнение за НАТФИЗ Nerd

В САЩ е работила и като камериерка....Каза го сама в "Търси се"...и едната водеща с учудване каза: "Като камериерка?!"...и Даяна:"Да...не го повтаряй, моля те!!!"

# 875
И аз мисля, че Ванче е инфантилна и незряла за възрастта си, но разбирам защо толкова хора са гласували за нея. Просто повечето страшно се изложиха, докато тя... по-малко. Grinning

И между другото на 27 години, аз вече от две години работех по професията си, така че 27 години не са 22 години. На 27 е нормално да си завършил поне бакалавър и да работиш от 2,3 години.

Да, на 27 не си дете. На тази възраст някои имат вече семейства с по 1-2 деца + професия. Докато Дая изглежда много неориентирана и в професионален, и в личен план.

# 876
За мен срамна работа няма.
Светът има нужда от всички - чистачи, готвачи, шофьори, сервитьори, стюардеси, IT специалисти, зъболекари, лекари, и най-вече - чистачи и боклукчии, което установихме по време на COVID-19 локдауна тази пролет. Казаните за боклук са точно пред нашите спални и ако хората не ги чистеха всеки ден,  щеше да е ужасна смрад.
Безкрайно сме им благодарни, имайки предвид, че всички бяхме затворени в жилищата си и казаните бяха  сринати с боклук ежедневно.

Само полза от надутата цифра на държавната администрация с още по-надутите заплати, идващи от данъците на всички останали хора, не виждаме. Значи - техните заплати бяха увеличени значително, а на санитари, медицински сестри и лекари - едва едва, особено на първите.
За нас - най-ниските заплати би трябвало да се увеличат най-много.

Както и да е - срамна професия няма.
Срамно е да се краде, лъже, мами, изнудва, манипулира - а в милата ни Татковина е пълно с такива измамници, защитени от закона, защото управляващите ни са същите.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 20:44 от Tahiti

# 877
  • London
Aз ценя парите, но когато някой участник си ги спечели, не мисля, че трябва някой да му държи сметка какво ще ги прави тези пари.

Не.... аз не че държа сметка, просто по този начин се ориентирам как да си пусна смс. Това е още преди самото спечелване. Приятно ми е да пусна няколко смс..... все пак гледам цял сезон, няма да обеднея. И тогава преценявам и тези неща.Satisfied

# 878
И Иван и Андрей ръкопляскат на такива, които с кеф им пълнят гушата. Satisfied
Няма да обеднееш, но наивно ще се погрижиш да забогатеят Иван и Андрей. Joy

# 879
Tahiti , напълно съм съгласна!
Срамна работа - няма! И какво като е работила като камериерка, нали си е изкарвала парите по честен начин и труд? Вчера е усетих, че се чувстваше леко засрамена, че рине обора. Голяма работа!
Ама наистина се изживява като принцеса Даяна... пууу. Confounded

# 880
Не мога да ви насмогна, но и снощния епизод беше доста скучен.
Голям смях, дали им да си направят перфектния мъж, ама само от Петър и Данчо им дали да си изрежат.
Ванчето и тя не разбра как взе имунитета. То, като и гледам познанията по история, никой не можа да разбере, де.
Петър без Калоян щеше да е далеч по-харесван. Татиното обаче все към клюките го дърпа. Я, колко по-харесван беше Петър, докато си мълчеше на покрива.

Забавно е тук, но Петър не е гей Simple Smile
Петре това ти ли си?
И знае ли Калата, че си тук?!

# 881
  • Буркина Фасо
а стига бе ... Фермата тук ли се е пренесла ?
ще ни развалят рахатлъка Simple Smile

# 882
  • Другата България
Мери, ти сама си си отговорила малко по-късно с ракът и щуката.
Този вот не е за куку Ванче, а против останалите.
А и аз никога не съм се водил по мнозинството. Голяма работа като е лидер в анкетата. Това не я прави по-малко инфантилна, безинтересна и безполезна за мен.
Сред които е и Надежда.

Може и да си прав, може и да не си.
Ако е на финал, тогава ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат.

# 883
  • София
Леле, леле, къде е ръчичката на Пешко Grinning Grinning Grinning

# 884
  • Mediterraneo
Петърчо може да не е гей, ама то боляло само първия път, казват. Калоян не ти ли е обяснил?

Общи условия

Активация на акаунт