🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 686
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 855
Относно вчерашния епизод, Данчо много се изложи. Откъде накъде ще се заяжда и чак обижда Мария, защото Даяна е ратай. Значи може, например, Милена да е била ратай 150 пъти, а принцеса Даяна не може. Той в кое предаване мисли, че се намира? Това е Фермата и е ясно, че човек както може да бъде фермер, така и ратай. Пролича си колко е хлътнал по Дая. Дано Камелия наистина да го е напуснала, защото той продължава да я унижава публично. Да не уважаваш човека до себе си, говори че не ставаш за сериозна връзка.

А Даяна сякаш е на 15 години, да казва колко важно било мъжът да може да танцува за да не я излага, когато отидат на дискотека. Останах потресена. И това е жена на 27 години със самочувствие и претенции. За мен, те е още много недорасла. Няма никаква реална представа за живота и за отношенията между мъжете и жените. Имам чувството, че досега е живяла под стъклен похлупак.

Като зрител не мога да не отбележа, че ми е интересен любовният триъгълник, който се заформя. Аз от самото начало бях сигурна, че Даяна харесва Петър, но го криеше успешно. Жалкото е, че вместо като нормална жена да се сприятели с него, тя се хвърли на Данчо само защото видя, че той показа симпатия към нея. Изглежда, че само е използвала Данчо да си гали егото и да стигне по-напред в играта.

# 856
  • Варна/Лондон
Доста мнения прочетох, че за любовната драма има вина само Данчо. Не оправдавам, но в никакъв случай нмога са о него даеобвиняван, че е хлътнал. Ако Дая не беше си завъртяла опашката, Данчо щеше да си е щастливо сгоден. Няма мъж, колкото и да обича половинката си, след 7 години заедно, и да не му се вдигне егото хубава, млада жена да му даде знак, че е навита ба нещо повече. Ако Дая се беше държала, с него както Антония и Жанета, с безразличие, човекът нямаше да се втурне да сваля наред. Не знам защо го виждате като коцкар, на мен ми изглежда нормален мъж и като такъв, е нормално да се поласкае от вниманието на хубава жена. Това, че е заслепен, обаче, не мога да оправдая. Почеса си егото, годеницата влезе, обеща нещо и трябваше да си спази думата, щом не може, е допуснал да хлътне яко. Жалко, повечето мъже првъзмогват такива ситуации относително лесно.

# 857
  • USA
Какво му харесват жените на този Петър,наистина?
Симпатяга е и толкова.

Ами това ни харесва. Ако не беше симпатяга и толкова, твърде вероятно е да не ни харесва.
Хубаво е, че сме различни. Споменатият от тебе Данчо, като по-привлекателен, на мене хич не ми привлича вниманието.

Aма то не може само с едната симпатичност.Вижте го как се държи с жените - като с клоуни,които харесва,докато го забавляват.Ако пък покажат нещо,което той не харесва,веднага се отдръпва и започва да мачка,да изкарва другите виновни,да ги унижава по неговия си начин.Обича и да си пийва,а като пийва става агресивен.Днес ще хвърли чашата на пода,утре ще я метне на главата ти...Ужасен тип.Ама пък бил симпатичен.И какво от това като те третира като боклуче?!

# 858
Пепо и Даянче леле мале, то танц, то страст, " не ми бягай, искам те по - близо" !:grinning:
Ми, по - хубава двойка са, отколкото с Йорд!
На години еднакви, необвързани, симпатични, лика прилика! Дано им се получи!

# 859

Гледам, за 24 часа много нови никове в темата, и то пресни потребители, новорегистрирани с постове само тук.
Лошо няма, то се очакваше, всички вече са навън, имат близки, приятели, семейства, ако не искат да се самообозначат - техен проблем.

Да, това се случва в края на всеки сезон, не е за първи път - развилняват се тук разни новорегистрирани защитници на този или онзи участник. Trollface

Ох, добре че не защитавам никой. Joy

# 860
  • Вестерос
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.
ХайВанчето е най-малкото "зло" и аз лично бих гласувала 4 пъти за нея на финала.

Останалите с много малки изключения са тотал щета , както се казва.

Мен ме притеснява кой ще харчи парите после.... знам, че е тъпо, но аз като гласувам все искам да го направя за човек, който няма да ги пръсне знам ли. А тя май е от тия дето ще ги подари на мъж.Rolling Eyes
Мен това не ме е вълнувало никога, ако искат да ги изгорят.

Изумена съм, че някои от вас мислят, че Даяна Е реализирана в професията си-актриса 😳

И между другото на 27 години, аз вече от две години работех по професията си, така че 27 години не са 22 години. На 27 е нормално да си завършил поне бакалавър и да работиш от 2,3 години.

И.. има хора, които с по 10,20 години работят като сервитьори примерно.  Те явно не са реализирани. 🙄

# 861
  • London
АААА, аз съм човек, който цени парите. Не ми е все едно за кой пускам смс..... за човек дето ще ги изгори не бих пуснала със сигурност. Нали трябва да има някакъв положителен ефект от спечелването на наградата, ако няма..... то сме пускали смс напразно за тоя дето духа.

# 862
И аз ценя парите, знам как се изкарват, затова смятам, че да гласуваш с СМС за участник в риалити - са пари на вятъра. Без значение за кого гласуваш, все са си на вятъра ст'инките.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 19:44 от Смиляна

# 863
СМСи да пускат роднините и приятелите им. Ние откъде накъде? Joy Flushed

# 864
Дая си е една нереализирана въртиопашка. Всъщност, тя на кои от мъжете не се е слагала, опс, в кого не се е открила - май чичо Митко и Стоян. Ама има време до края.

# 865
  • Вестерос
Aз ценя парите, но когато някой участник си ги спечели, не мисля, че трябва някой да му държи сметка какво ще ги прави тези пари.

# 866
Не пускам sms. Все едно ги пращам за мадам Ирина Тенчева, няма начин. Наградата, заплатите и разходите ги избиват от реклами.
Който спечели наградата, да я харчи както си иска. За изказвания като на Надя, че не влязла за парите - направо да гонят или да заяви в ефир за каква кауза ще ги даде, ако спечели.
Алманасите и тениските като един вторичен бизнес също не подкрепям  финансово и изобщо.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 19:57 от Mama xxl

# 867
Не пускам sms. Все едно ги пращам за мадам Ирина Тенчева, няма начин. Наградата, заплатите и разходите ги избиват от реклами.
Който спечели наградата, да я харчи както си иска. За изказвания като на Надя, че не влязла за парите - направо да гонят или да заяви в ефир за каква кауза ще ги даде, ако спечели.
Алманасите и тениските като един вторичен бизнес също не подкрепям  финансово и изобщо.
Ми те опосумите се оядоха последните 10г.Аз си мисля ,че Боби се отдалечи от Стоян за да не го подкарат но и негово време ще дойде.Ми те с Стоян работиха постоянно заедно а изведнъж го зачеркна.Язък за Ванчето ,че е обиколила света никакъв мироглед и яснота за живота си няма горката.

# 868
При ситуация дуел Милена с Даяна и отпадане на Даяна, нали масово прогнозираме тя да предложи Данчо за фермер?! Blush
Обаче представяте ли си да е позволено и да може да каже, че и нейният избор за фермер е Милена GrinningGrinningGrinning
И след това искам на забавен каданс, като от индийски сериал да задържат и връщат камерата върху лицата на Мария, Надежда, Петър и Калоян. Това ще ми достави огромно удоволствие 😁😁😁

# 869
Аз пък си мислех, че Кустев ще предложи Милена за фермер, за да може да изберат Стоян - то беше ясно, че ако е някой друг, ще изберат него, а не Стоян. Уж му се извиняваше, съжаляваше... очкавах по-така постъпка към него. Ама не, той обещал на Мария да я пази. Големи покровители в това предаване - ще кажеш ХелпКарма. Като излезе Мария, Кустев дали ще ѝ плати сметките и борчовете? Или покровителството е само за играта.

Общи условия

Активация на акаунт