🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 553
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 780
  • SF
По принцип, роднини, приятели, гражданите на Република България, съседите на потребителите и самите потребители би трябвало да имат достъп до форума, темата и правото да си пишат мнението, точно толкова, колкото и ние.
Не е необходимо да се представят, да дават кръв и урина, ЕГН, телефон за контакт и да плащат такса за писане на позитивно или негативно мнение.

# 781
  • София
Не виждам какво общо има красотата, както някои я наричат, на Даяна, нито пък ролите, които е имала. Не съм я гледала, няма и да я гледам. Не ми харесва като човек, поне от видяното, не ми харесва и като участник. Някой каза, че не играела подло като Надя, ами напротив. И още как. Не може да ми стане симпатичен човек, който успява на гърба на друг. Още по-антипатична ми стана като се захвана с Данчо, макар да знаеше, че е сгоден. Като толкова много го харесва, ще излязат все някога, не е нужно да унижава и да кара близките, които са замесени, да се чувстват зле. Но то си е до преценка. Което пък значи, че Даяна е егоист и мисли как тя да си прекара по-добре вътре без да се интересува от нищо. Годеницата му като влезе, не само, че Даяна не спря с противното си държание, че съвети даваше на момата, как тя, всички вътре и вън всъщност не са я разбрали... После и на Йордан се опита да поставя някакви ултиматуми. Щото си мисли, че е най-важната и трябва да ѝ се угоди. Е, ако това поведение е нормално за една 27-годишна жена... Та така, изобщо не виждам Даяна с какво е по-добра от Надя, примерно. Другите не замесват външния свят, каквито и интриги да има те си остават във формата на предаването. Даяна излезе извън фермата като показа надменно държание, непукизъм и егоизъм. Сори.

# 782
А дали не е възможно Стоян да излезе заради контузията? Ще бъде третия човек, напуснал предаването заради нещастен инцидент. Сякаш зла прокоба тегне над стопанството.
Аааа, това забравих. Контузията на Стоян.
Значи, ако наистина е контузен и не се оправи, Даяна ще е на дуел. Да, това променя нещата.
Но замисълът е бил той да е.
Калоят Червенобузов наистина ли въпреки контузията ще уговаря Мара да го прати на дуел???
Ей това е....ниЗко човече, от най-ниските.

Гледам, за 24 часа много нови никове в темата, и то пресни потребители, новорегистрирани с постове само тук.
Лошо няма, то се очакваше, всички вече са навън, имат близки, приятели, семейства, ако не искат да се самообозначат - техен проблем.
Ама много моля, само без грубости и грозни определения, визирам това
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.
интересна, безинтересна - за теб, който/която и да си.
За мен е много по-интересна от Надка, дори и от Даяна, която писна на почти всички. И съм гласувала за нея тук в анкетата, и съм се обосновала защо, и ако трябва пак ще го направя.
Единствено Милена и вече Мара са ми по-интересни от Ваня, засега.

Всеки има право на мнението си, аз си заставам твърдо зад моето, който иска да се обижда. Как пък да не е куку, като си е куку Grinning Надка поне демонстрира някаква мозъчна дейност, а Ванчето само се излага, еййй не разбра, че не я харесва тоя Петър и все му се лепи. То се изисква някаква социална интелигентност, за да усетиш като на някого си му неприятен.И все с някакви неадекватни изказвания излиза.

Даяна напоследък взе да вкарва някаква доза самоирония, което на моменти я прави симпатична, поне в моите очи.

# 783
  • Другата България

Тя Ванчето питаше и за 1878 г. какво се случило (?!?!), какво следвало и т.н. Срам и позор. И така ги задаваше въпросите с едно тежкарство, колко съм над нещата, какво ми обяснява този чичак тука.
Ами куку си е Хейти Ванче.
И абсолютно безинтересна и безполезна за Фермата. Цял сезон изкара с едно безцело шматкане насам-натам, алкохолец на корем и бойното Юхуу.
Разбира се, че е безинтересна и безполезна.
Къде-къде повече е "интересна" Надежда Пепелянкова, най-голямата манипулаторка, лицемерка, нагаждачка и абсолютно недоказала се досега никъде освен на думи!
Къде-къде по-"достойно" е да се чудиш по цял ден каква интрига да спретнеш, на кой ъгъл да се спреш и кого да обсипеш с "невинни" въпроси уж случайно, а всъщност съвсем целенасочено с цел завъртане на поредната интрига, на която ще се подхилваш отстрани и ще потриваш доволно ръце!
Къде-къде е по-"нешматкащо"  се да се свираш цял ден в една мандра с донесено наготово мляко, и да създаваш впечатление, че цяла ферма носиш на плещите си!
Дори Мара не я иска, надуши я каква е и вече нито я слуша, нито се съобразява с нея.
Обикаля я жената на Петър, защото си клюкарят по женски и са си лика-прилика в интригите.

Само погледни анкетата и виж гласовете за любимката си и тези за Ваня.
Няма какво да ти кажа повече, те нещата са ясни.

# 784
  • SF
Есмее, всеки може да каже всичко, но еднократна роля не е професия. Професия означава да си се обучавал дълго да извършваш дадена дейност, дори и да не е в университет, ако имаш повече роли, може там да си придобил знания и умения. Актьорството тепърва може да се превърне в нейна порфесия, на този етап й е даден еднократен шанс. Тези, които ти спомена, че обикалят театрите, за мен не са й колеги, защото имат образование, а то все още е ценност. На нея й предстои да се докаже и й пожелавам успех, ако има качествата.

Моля те още веднъж, да престанем с обучението и разяснението за професия и професионализъм. Не ми се занимава сега с това.
Пак ти казвам, че се пазя от това да давам дефиниции за професионални заслуги, а отговарям на някой друг, който ми представи Ванчето като професионално реализирана. 
Аз съм по-голяма от Даяна и нямам нито една роля никъде. Ако тя има една, в моите очи Е успяла. Моля те, да не спорим дали съм ориентирана правилно или не. Следващата година, когато стана участник във Фермата, ще имаш думата за мен. Даяна е актриса и дори да си седи само на ниво "служител на щат в .... театър", си има професия и си я реализира.
Ванчето сменя чаршафите на каютите. Камериерка.
Главна женска роля на 21 години. Да преброим актрисите в България и да сложим тикче до името на тези, които са имали този шанс (да не го наричам успех, че може и да ви дразни).

Важното е, че си разбрала, че всеки може да си пише мнението.

Ако сега трябва да избирам професионално развитие за себе си, избирам това на Даяна. Нищо, че е никакво.

# 785
  • Вестерос
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.
ХайВанчето е най-малкото "зло" и аз лично бих гласувала 4 пъти за нея на финала.

Останалите с много малки изключения са тотал щета , както се казва.

# 786
  • София
Оставете я вие тая единствена роля от преди 6 готини, или от колкото там няма роли, какво прави? Как се издържа? Какво работи? Тя си говори само за миналото, което си е представяла и сега. И край.

Ваня може да не блести с ум и професия, както и повечето там, ама и на никой не е навредила. Не прави интриги, малко повече реве и мрънка, но то си е до човек.

# 787
  • Вестерос
[s
Скрит текст:
poiler]
Още малко от мен по темата със знанията по история 😂 добро впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко за историческите събития кое след кое е и т.н., защото аз бих постъпила по същия начин. Грехота е при наличието на човек, който знае толкова и имате супер много свободно време, да не се опиташ да си подобриш малко общата култура.

Лошо впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко, колкото да плямпа нещо. Хич не я интересуват събитията. Просто си мърда устата и прави вятър. Чичо Митко каза, че пита, ама нищо не може да запомни за повече от 5 минути и пак пита. Личи й, че няма нищо между ушите си.
Щеше да ми направи добро впечатление, ако умее да проведе интелигентен разговор, като знаещ със знаещ, дори и познанията им да са в различни области. На 38 години да тръгнеш да си попълваш общата култура, докато повече ти се пуши с Петър, сме далече от доброто впечатление.
Учудвам се и на незнанията на Милена. Мислех, че тези с Правото, се скъсват да учат история, латински, закони, да помнят дати и факти...
Дори само да слушаш как водещият Андрей задава въпросите и коментарите, които прави, ще напаснеш, че отговорът е Скопие, а не Букурещ. Да сбъркаш Скопие с Букурещ, означава, че хал хабер си нямаш от елементарна представа за нещата.
Юху Ванче даже няма и претенции, че знае нещо. На него дори му е смешно, че всички до един са гОла вОда.
И цял ден да говори с Митко за история, накрая пак всичко ще й е каша и юху.
[/quote
][/spoiler]

Не мога да повярвам, че на някого може да направи добро впечатление, че Ваня питаше кога сме паднали под турско робство, кога сме се освободили от турско робство и даже не знаеше, че това е станало в следствие на Руско-турската война. Направо достойно за възхищение! И не искам да съм груба, ама тоя, който намира това за нормално, да се замисли доста.
Те пък другите, защото пращят от знания!
Масата без Шестака са хипер ЗЛЕ по история. Срам на срамотите!

# 788
  • София
Оставете я вие тая единствена роля, от 6 готини, или от колкото там няма роли, какво прави? Как се издържа? Какво работи?

Този въпрос няма отношение към участието й към фермата.

Но иначе, по принцип аз съм си го задавала винаги по отношение на всички участници във всички сезони. Какво, по дяволите, работят, щом могат да си позволят 3 месеца да отсъстват от работа...

# 789
Оставете я вие тая единствена роля, от 6 готини, или от колкото там няма роли, какво прави? Как се издържа? Какво работи?

Тати носи, мама меси, както е и при Калоян. Калоян също живее при техните, но поне работи и има доход. А не като Даяна да мързелува толкова години и влиза в риалити формато уж някой режисьор я забележи ...

# 790
  • София
Скрит текст:
[s
Скрит текст:
poiler]
Още малко от мен по темата със знанията по история 😂 добро впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко за историческите събития кое след кое е и т.н., защото аз бих постъпила по същия начин. Грехота е при наличието на човек, който знае толкова и имате супер много свободно време, да не се опиташ да си подобриш малко общата култура.

Лошо впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко, колкото да плямпа нещо. Хич не я интересуват събитията. Просто си мърда устата и прави вятър. Чичо Митко каза, че пита, ама нищо не може да запомни за повече от 5 минути и пак пита. Личи й, че няма нищо между ушите си.
Щеше да ми направи добро впечатление, ако умее да проведе интелигентен разговор, като знаещ със знаещ, дори и познанията им да са в различни области. На 38 години да тръгнеш да си попълваш общата култура, докато повече ти се пуши с Петър, сме далече от доброто впечатление.
Учудвам се и на незнанията на Милена. Мислех, че тези с Правото, се скъсват да учат история, латински, закони, да помнят дати и факти...
Дори само да слушаш как водещият Андрей задава въпросите и коментарите, които прави, ще напаснеш, че отговорът е Скопие, а не Букурещ. Да сбъркаш Скопие с Букурещ, означава, че хал хабер си нямаш от елементарна представа за нещата.
Юху Ванче даже няма и претенции, че знае нещо. На него дори му е смешно, че всички до един са гОла вОда.
[/quote
]
Не мога да повярвам, че на някого може да направи добро впечатление, че Ваня питаше кога сме паднали под турско робство, кога сме се освободили от турско робство и даже не знаеше, че това е станало в следствие на Руско-турската война. Направо достойно за възхищение! И не искам да съм груба, ама тоя, който намира това за нормално, да се замисли доста.
[/quote]Те пък другите, защото пращят от знания!
[/quote][/spoiler]

Ехо! Става дума за националния ни празник, за най-светлата дата в историята ни!
Това не е като да не знаеш за битката при Ахелой все пак!

# 791
Обаче има интересен парадокс. Петър също в положителна посока е коментиран само и единствено откъм външност и абсолютно нищо друго. Личностните му качества почти никой не определя като положителни. Обаче въпреки всичко, към него няма тази злоба в коментарите. Даяна е абсолютно същия играч, единственото положително в нея което се вижда е външността, личностните ѝ качества също се коментират като отрицателни, но коментарите към нея значително се различават от тези за Петър. Разбира се, че ще остане убеждението, че злобата към Даяна е заради външността ѝ, особено предвид факта, че тук пишат повече жени. Еднакви играчи, от различен пол, за едни и същи качества и минуси, се оценяват различно. За мен това не говори добре за жените

Съжалявам, че виждаш нещата по този начин, но аз лично се съмнявам, че ако Петър се овърташе покрай някоя обвързана жена с дълга връзка щеше да е по-малко или по-меко коментиран.
Вече не сте сериозни с защитите си към въртиопашката! Извинявам се...Принцеса Самонадеяна...ааа...така де Принцеса Даяна Wink

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 16:53 от cat lady

# 792
  • София
Рядко успявам да пиша този сезон, та моля да не ме пропуснете в калабалъка да ме запишете в списъка на завиждащите на Даяна. Joy
Въздъхнах с облекчение, че я избраха за ратай и разделиха влюбените. За мен това са най-отвратителните хора във фермата. Сега ако може и на дуел да я пратят, пък и да си тръгне, ще ми стане още по-драго. Така ми писна от тези двамата!

# 793
  • София
Прочетох мнение за положителност от въпросите на Ваня към чичо Митко. Аз пък останах с точно обратното чувство - направо ме е срам как е възможно да има човек, който да не знае коя година е Руско-турската война и през коя година се е освободила България. И това от жена 37 години???
Направо бих си потънала в земята от срам, ако това ми е дете или близка.

# 794
  • Вестерос
Цитат
Скрит текст:
[s
Скрит текст:
poiler]

[/quote
]
Те пък другите, защото пращят от знания!
[/spoiler]

Ехо! Става дума за националния ни празник, за най-светлата дата в историята ни!
Това не е като да не знаеш за битката при Ахелой все пак!
[/quote][/quote]

А от къде си сигурна, че другите знаят?

И защото по-горе написа, че някой я бил възхвалявал за това, че не знаела важни факти от историята ни. Искам да ми изкараш цитат. Аз такова нещо не съм видяла, да я възхваляват, че не знае!

Общи условия

Активация на акаунт