🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 565
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 765
  • София
ма ко, просто Петър не е на дневен ред, не е актуален персонаж в момента. Върни няколко теми назад по време на "Сезонът е наш" и си припомни мненията за него. Но да, от завист по Даяна е, разбира се, ко друго.

# 766
  • София
Клер, Даянчето да не ти е приятелка?

Първа при това.

# 767
  • SF
Още малко от мен по темата със знанията по история 😂 добро впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко за историческите събития кое след кое е и т.н., защото аз бих постъпила по същия начин. Грехота е при наличието на човек, който знае толкова и имате супер много свободно време, да не се опиташ да си подобриш малко общата култура.

Лошо впечатление ми направи снощи Ваня, когато питаше чичо Митко, колкото да плямпа нещо. Хич не я интересуват събитията. Просто си мърда устата и прави вятър. Чичо Митко каза, че пита, ама нищо не може да запомни за повече от 5 минути и пак пита. Личи й, че няма нищо между ушите си.
Щеше да ми направи добро впечатление, ако умее да проведе интелигентен разговор, като знаещ със знаещ, дори и познанията им да са в различни области. На 38 години да тръгнеш да си попълваш общата култура, докато повече ти се пуши с Петър, сме далече от доброто впечатление.
Учудвам се и на незнанията на Милена. Мислех, че тези с Правото, се скъсват да учат история, латински, закони, да помнят дати и факти...
Дори само да слушаш как водещият Андрей задава въпросите и коментарите, които прави, ще напаснеш, че отговорът е Скопие, а не Букурещ. Да сбъркаш Скопие с Букурещ, означава, че хал хабер си нямаш от елементарна представа за нещата.
Юху Ванче даже няма и претенции, че знае нещо. На него дори му е смешно, че всички до един са гОла вОда.
И цял ден да говори с Митко за история, накрая пак всичко ще й е каша и юху.

# 768
Обаче има интересен парадокс. Петър също в положителна посока е коментиран само и единствено откъм външност и абсолютно нищо друго. Личностните му качества почти никой не определя като положителни. Обаче въпреки всичко, към него няма тази злоба в коментарите. Даяна е абсолютно същия играч, единственото положително в нея което се вижда е външността, личностните ѝ качества също се коментират като отрицателни, но коментарите към нея значително се различават от тези за Петър. Разбира се, че ще остане убеждението, че злобата към Даяна е заради външността ѝ, особено предвид факта, че тук пишат повече жени. Еднакви играчи, от различен пол, за едни и същи качества и минуси, се оценяват различно. За мен това не говори добре за жените

Сигурно, ащото Петър не е слап в едно легла с обвързана жена, не е лъгал в обещания пред цяла България, които не е спазил и не се прави на монах, когато не е такъв. Може би  е това Wink
Всъщност е именно за това.

# 769
  • Другата България
А дали не е възможно Стоян да излезе заради контузията? Ще бъде третия човек, напуснал предаването заради нещастен инцидент. Сякаш зла прокоба тегне над стопанството.
Аааа, това забравих. Контузията на Стоян.
Значи, ако наистина е контузен и не се оправи, Даяна ще е на дуел. Да, това променя нещата.
Но замисълът е бил той да е.
Калоят Червенобузов наистина ли въпреки контузията ще уговаря Мара да го прати на дуел???
Ей това е....ниЗко човече, от най-ниските.

Гледам, за 24 часа много нови никове в темата, и то пресни потребители, новорегистрирани с постове само тук.
Лошо няма, то се очакваше, всички вече са навън, имат близки, приятели, семейства, ако не искат да се самообозначат - техен проблем.
Ама много моля, само без грубости и грозни определения, визирам това
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.
интересна, безинтересна - за теб, който/която и да си.
За мен е много по-интересна от Надка, дори и от Даяна, която писна на почти всички. И съм гласувала за нея тук в анкетата, и съм се обосновала защо, и ако трябва пак ще го направя.
Единствено Милена и вече Мара са ми по-интересни от Ваня, засега.

# 770
  • при късмета
Обаче има интересен парадокс. Петър също в положителна посока е коментиран само и единствено откъм външност и абсолютно нищо друго. Личностните му качества почти никой не определя като положителни. Обаче въпреки всичко, към него няма тази злоба в коментарите. Даяна е абсолютно същия играч, единственото положително в нея което се вижда е външността, личностните ѝ качества също се коментират като отрицателни, но коментарите към нея значително се различават от тези за Петър. Разбира се, че ще остане убеждението, че злобата към Даяна е заради външността ѝ, особено предвид факта, че тук пишат повече жени. Еднакви играчи, от различен пол, за едни и същи качества и минуси, се оценяват различно. За мен това не говори добре за жените

Сигурно, ащото Петър не е слап в едно легла с обвързана жена, не е лъгал в обещания пред цяла България, които не е спазил и не се прави на монах, когато не е такъв. Може би  е това Wink
И нищо от това не е свързано с играта и предаването. А лично морализаторстване. А пишейки с анонимн опоненти, всичка са най-морални, успели и безгрешни, то е повече от ясно

# 771
  • SF
Есме, не можеш да кажеш, че е реализирала професията си на 21 Даяна, защото тя не е актриса, няма такова образование, взели са я в този филм т.е. дали са й шанс. За театрите се иска образование или поне да се наложиш, за да те вземат. Разбира се, това не означава, че няма да пробие, някой да я хареса и да й даде шанс и в друг филм. Може да завърши някоя чуждестранна академия.

Stuck Out Tongue Аз мога да кажа всичко. А и "нереализирана в професията" беше чужд коментар, на който отговарям по този начин.
Иначе лично аз мога да се заям и след 15 главни женски роли, мога да кажа, че не е реализирана, защото 1. не са Холивудски, 2. не са продукции с бюджет от милиони долари, 3. не са 50, 4. не е номинирана за Оскар...
Не знам как е по театрите. Сега това ли да обсъждаме?
Ако Даяна е актриса, и е на 27, и има главна женска роля в сериал, отговарям на този, който твърди, че Ванчето е с реализирана професия, че Даяна е с по-реализирана.
А какво е положението в театрите и дали е по-престижно да изиграеш главна женска роля веднъж в Пазарджишкия театър или 20 поддържащи роли в Парижкия театър, не ми се дърдори сега.

# 772
  • София
Като заговорихте за историята, от няколко дни ме мъчи един въпрос. В един от епизодите на този сезон, във вечерите на Ивайло Шопски представиха историята на български военноначалник, на когото било възложено да избие мюсюлманско село някъде в Родопите (Лещен, ако не греша). Той отказва, а няколко години по-късно хората от същото това пощадено село оказват решаваща помощ в друга война. Парите от наградата, която те получават, са вложени за изграждане на училище. Можете ли да ми кажете детайлите около тези събития или поне името на военноначалника? Даже песен имаше посветена на него и я изпяха  в предаването.

# 773
  • Варна/Амстердам
Ма ко, Даяна е коментирана в последните дни, защото напоследък много наблягат на образа й в предаването. Петър от почти самото начало присъства в темата предимно по негативен повод. Конкретни случаи, породили големи полемики тук са: агресията към Асен и Милена с грозните нападки и хвърлянето на чаши, "картелът", в който бе главно дейставщо лице заедно с Антония и Калоян беше широко дискутиран тук, демонстрацията на превъзходство и недосегаемост с репликата "Сезонът е наш". Коментирали сме и онази случка, в която самичък каза, че е крадял в магазин, пилотските му възможности също бяха обект на съмнение, образованието му, опитът му като футболист, вкусът му за жени, сексуалната му ориентация също (тук аз признавам, че имах съмнение Bowtie ), външният му вид пък е постоянно дискутиран-едни го харесват, други не.
И за него има доста недобри коментари, може би по-малко от тези за Калоян, но все името му присъства на всяка страница тук.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 18:50 от voxxymoxxy

# 774

И нищо от това не е свързано с играта и предаването. А лично морализаторстване. А пишейки с анонимн опоненти, всичка са най-морални, успели и безгрешни, то е повече от ясно

И как да не е свързано? Ние това виждаме да с еизлъчва с нея предимно. Флиртовете с мъже, разговорите в леглото - това е точно част от играта. Никак не сте обективна, но явно моето анадослко мислене е разлчино от Вашето.
Тя играе играта и докато ИГРАЕ, излъга. Това пак си е част от играта.
Няма да споря повече за нещя, които са очеизвадни.

# 775
  • при късмета

Гледам, за 24 часа много нови никове в темата, и то пресни потребители, новорегистрирани с постове само тук.
Лошо няма, то се очакваше, всички вече са навън, имат близки, приятели, семейства, ако не искат да се самообозначат - техен проблем.

Определено прави впечатление, а дори не съм им проверявала профилите от кога са регистрирани. То няма нужда
Ма ко, Даяна е коментирата в последните дни, защото напоследък много наблягат на образа й в предаването. Петър от почти самото начало присъства в темата предимно по негативен повод. Конкретни случаи, породили големи полемики тук са: агресията към Асен и Милена с грозните нападки и хвърлянето на чаши, "картелът", в който бе главно дейставщо лице заедно с Антония и Калоян беше широко дискутиран тук, демонстрацията на превъзходство и недосегаемост с репликата "Сезонът е наш". Коментирали сме и онази случка, в която самичък каза, че е крадял в магазин, пилотските му възможности също бяха обект на съмнение, образованието му, опитът му като футболист, вкусът му за жени, сексуалната му ориентация също (тук аз признавам, че имах съмнение Bowtie ), външният му вид пък е постоянно дискутиран-едни го харесват, други не.
И за него има доста недобри коментари, може би по-малко от тези за Калоян, но все името му присъства на всяка страница тук.
Да знам и точно това имах предвид. Злобата към Даяна в коментарите е в пъти повече, отколкото към Петър, а са участници с еднакви горе долу "показатели", ако мога така да ги сравня. Различното е само полът им
Погледни малко по-назад, Ваялет веднага се опитва да ме опровергае и си изсмуква от пръстите "качества" на Петър

# 776

Да, това се случва в края на всеки сезон, не е за първи път - развилняват се тук разни новорегистрирани защитници на този или онзи участник. Trollface

# 777
  • София
Клер,
Тя Ванчето питаше и за 1878 г. какво се случило (?!?!), какво следвало и т.н. Срам и позор. И така ги задаваше въпросите с едно тежкарство, колко съм над нещата, какво ми обяснява този чичак тука.
Ами куку си е Хейти Ванче.
И абсолютно безинтересна и безполезна за Фермата. Цял сезон изкара с едно безцело шматкане насам-натам, алкохолец на корем и бойното Юхуу.

# 778

Определено прави впечатление, а дори не съм им проверявала профилите от кога са регистрирани. То няма нужда
Ма ко, Даяна е коментирата в последните дни, защото напоследък много наблягат на образа й в предаването. Петър от почти самото начало присъства в темата предимно по негативен повод. Конкретни случаи, породили големи полемики тук са: агресията към Асен и Милена с грозните нападки и хвърлянето на чаши, "картелът", в който бе главно дейставщо лице заедно с Антония и Калоян беше широко дискутиран тук, демонстрацията на превъзходство и недосегаемост с репликата "Сезонът е наш". Коментирали сме и онази случка, в която самичък каза, че е крадял в магазин, пилотските му възможности също бяха обект на съмнение, образованието му, опитът му като футболист, вкусът му за жени, сексуалната му ориентация също (тук аз признавам, че имах съмнение Bowtie ), външният му вид пък е постоянно дискутиран-едни го харесват, други не.
Да знам и точно това имах предвид. Злобата към Даяна в коментарите е в пъти повече, отколкото към Петър, а са участници с еднакви горе долу "показатели", ако мога така да ги сравня. Различното е само полът им
Погледни малко по-назад, Ваялет веднага се опитва да ме опровергае и си изсмуква от пръстите "качества" на Петър

Какви качества на Петър? Исках да кажа, че Даяна я плюят, защото излъга, не си спази обещабията, флиртува. Петър не е така оплюван, защото не постъпва като Даяна. Какво толков ане разбрахте ...

# 779
  • София
Есмее, всеки може да каже всичко, но еднократна роля не е професия. Професия означава да си се обучавал дълго да извършваш дадена дейност, дори и да не е в университет, ако имаш повече роли, може там да си придобил знания и умения. Актьорството тепърва може да се превърне в нейна порфесия, на този етап й е даден еднократен шанс. Тези, които ти спомена, че обикалят театрите, за мен не са й колеги, защото имат образование, а то все още е ценност. На нея й предстои да се докаже и й пожелавам успех, ако има качествата.

Общи условия

Активация на акаунт