🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 708
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Голям смях днес с вас, докато си пия кафето. Развихрили сте се.

# 616
Подозирам, че Даяна ще продължи близостта с Данчо до финала, така ще ни покаже, че не е куха флиртаджийка, а има "истинско привличане". След това, тихо и кротко ще приключи с таз съмнителна авантюра и ще търси някой, който повечко да прилича на Петър.
Данчо танцува ли добре или той беше компромис, поради липсата на избор?
А Петър танцува ли добре...

# 617
Този Петър е голямо дърво.Кога ще кани Даяна за да се свърши тая мъка

# 618
  • София
Разочарован съм и от този епизод. Отново за пореден 1234 път нищо изненадващо.
Стоян и Даяна ратаи, о каква изненада. На мен ми е интересно как точно в седмица с Мария фермер и със заканите и по адрес на Даяна, Даячнето няма да вземе имунитет, а иначе си бе абонирана за него. Много ми намирисва тук. Не обичам много съвпаденията, особено ако са в реалити формат...
Разочарован съм и от факта, че Мария не уважи искането на Надя да бъде ратай и първи дуелист. Ами чудесно Марийке, после ако се срещнеш с Надя на полуфинал и евентуално загубиш да не рИвеш.
Тази седмица ми е почти ясна. Първи дуелист Даяна и втори дуелист Милена ако не вземе имунитет. Ако този дуел се състои, то аз ще съм в агитката на Милена.
Голяма излагация на Мария да изпрати отново Стоян ратай. Това да си спечелил дуел, да си бил претендент за фермер на седмицата и след това да те пратят отново ратай е дъно. Жалко, че и дадох втори шанс на Мара мустака.
Явно за Даяна, Милена е най-слабата там. И тя е поредната която има страх от Надя. Еми сори хора, но какво е виновна Надя, че е взела страха на жените там и никой не иска да я избира за съперник. Аз искам да я гледам на Арената, защото е много бърза и гъвкава и мисли също така по време на игрите, големия и потенциал го видях още в откриващата за сезона игра жени срещу мъже, където в един от рундовете победи самия Данчо и веднага опитното ми око видя голям потенциал тук. Но уви гледаме какви ли не бездарни дуели вместо да гледаме истински битки.
Даяна няма никакъв шанс с Петър и по-добре изобщо да не се пробва, той е стена, която тя не може да разбие.
А и не мисля, че там има шанс за каквото и да било. Двустранно е. И не вярвам да има какъвто и да било флирт между Дая и Петър. Това е замислено изцяло от опосумите, ама няма да им се получи.
Ваня не спря да се излага покрай Петър. Рядко наивна и инфантилна жена. Калоян и Петър я взеха за чист подбив вече, а тя грам усет няма, не е истина просто.
Не мога да разбера подигравателните подмятания във фейса. Стоян е близо 15 кг. по-тежък от Калоян. Това в борчески двубой е огромно предимство. Освен това точките бяха 4-2, просто една нормална победа и толкоз.
Данчо си е роден шоумен, нормално е да му се получи скеча с Надя. И аз се смях. После обаче гледаше много лошо когато Надя влезе в неговата кожа и когато повиши тон, да са побързали и на Надя и секна желанието.
Добре, че се сещат за кученцетата от време на време, но за Хармония нищо. Егати и Фермата, егати и биг брадърската къща.

# 619
С всичко гореизложено съм съгласна, само с насиления флирт на Даяна с Петър. Не мисля, че Дайчето не си пада по Петър, но Петър не имал възможност от да я забележи от конкуренцията и. Но ида беше бързо щеше да се отдръпне. Като му разкаже как рови в телефоните на гаджетата и ще му светне лампата. Не мога да коментирам началото на двете Д-та флирта, защото не съм го гледала, но за мен нейното е премерено увлечение.

# 620
  • София
Аз съм 100% сигурна,че  Мария ще избере Дая. Няма да избере Стоян, защото каза че я е страх да не загуби някой от близките си мъже там,  а за жените не и пукало.
Дая ще избере Милена, която според мен ще я бие. Дая посочва Данчо за фермер...и се чудя как ще гласуват. Защото Данчо ще е ядосан на групичката, а пък за Милена абсурд да дадат глас.
Седмицата на Мария на мен ми харесва най-вече защото раздели ДиД.

# 621
Ако Дая отпадне от Милена в събота, Даню със сигурност ще е фермер следващата седмица. И ратайка ще е Марето, ако не вземе имунитет. И на дуел - Мара, разбира се, нема да пропусне Данчо да отмъсти за Дая, то е ясно.
А можеха просто да гласуват за Стоян, ама откъде толкова акъл. Или са си представяли, че Мара ще се грижи за чувствата на Даню. Trollface
Но, чак утре ще разбéрем кой ще е дуелист, аз съм сигурна, че ще е Дая.
Ако дуел Дая/Милена се състои, съм за Милена. Милена е по-интересен герой от Даяна, много по-интересен.
А, както казах и по-назад, писна ми от Д&Д, много яко ми писна.

# 622
Мале, тая Ванчето или там квато е се излага на маакс. То не,че всички не се излагат ама чу за вечерята и се наточи. Пълен смях. И тва е жена на 40 г адски инфантилна и глупава аз нз тя как очаква да има сериозен човек до себе си

# 623
Чудно, нали всяка вечер сядат на масата за вечеря. Усмивки - къде искрени, къде - не, няма значение.
Но сега вече, когато всички гледат кой какво е правил, казвал и настройвал, могат ли отново да седнат на една маса и така безгрижно да си говорят и смеят?

# 624
Марето с един удар раздели двете двойки - Кано '' откъснат'' от Петър спи при нея, Данчо гушка възглавницата на Дая, а тя с плъховете в ратайската къщичка.Добра е Марето, без да иска и се получи. Ако раздели и Надя с мандрата съм я признала 😁

# 625
  • SF
Какво му харесват жените на този Петър,наистина?
Симпатяга е и толкова.

Ами това ни харесва. Ако не беше симпатяга и толкова, твърде вероятно е да не ни харесва.
Хубаво е, че сме различни. Споменатият от тебе Данчо, като по-привлекателен, на мене хич не ми привлича вниманието.
 Ванчето рано сутрин и без грим, без очила, ме плаши. Мария също не изглежда добре рано сутрин и разплакана. Много е сбръчкана за годините си.
Всички, включително и Петър, ми изглеждат много по-възрастни за годините си.
Дана изглеждаше по-мъничка от 27-28, на колкото е всъщност.

Даяна пак ще се покаже като не много мъдра, ако избере Милена за деулист, вместо Ванчето, което би тупнала с лекота.

# 626
  • London
Тия обаче вече им се носи слава на гейове. Оттук насетне не вярвам да има много фенки.
Петър бързо ще излъска имиджа. Ще се появи тук-там на няколко светски партита я с Жанета, я с друга мацоранка. Но Калоян не знам как ще се оправи Bowtie

Ама то много гейове се и женят.... мен това изобщо не би ме заблудило.Bowtie

За Петър за пореден път....

На мен дори ми е противен Петър.....не знам коя го намира за сексапилен, но и това не е в моите очи.

# 627
На мен Мария ми се издигна малко тази седмица, въпреки че след скандала с Поли я бях заклеймила малко. Показа, че не е толкова злобна и разсъждава. Най-накрая някой събра смелост да изпрати Дая ратай, надявам се тя и да е дуелист. Гледат ми се малко скандали измежду "силните", омръзна ми това с нарочването на аутсайдер и мачкането му от всички. Нека има малко сблъсък на характери, нали всички са много открити уж.

# 628

Даяна пак ще се покаже като не много мъдра, ако избере Милена за деулист, вместо Ванчето, което би тупнала с лекота.

Е, не е точно така. Все пак Ванчето може би я респектира с двата си спечелени дуела. Доста жилаво се показа 40-килограмовото Ванче със сеченето на дървата, нещо, което озорва доста и мъжете.

# 629
Стоянчо прибрал гайдата и носията.Sad Човекът си е мислел, че ще участва във Фермата, а той попадна в "Женени от пръв поглед" и "Вип Брадър" -3в1. Той си е точно подходящия типаж и продължавам да се чудя защо Жанета, Кустев и Дая - хора с някаква известност, изяждат местата на обикновените фенове мечтали да влязат в предаването от години...
Исках да видя идеалният мъж на Мария и Милена, идеалната жена на Калоян...Няма време за тях, трябва да ни подгреят за драматичната любовна разлъка на Д-тата.

Ваня за изненада може да вземе имунитет и да остане избора между Милена и Надя.

Общи условия

Активация на акаунт