🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 689
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Според мен ако имаше нещо такова между Мария и Кустев от продукцията щяха да се усетят и много повече да насочват камерите към тях. За мен лично при тях си е истинското приятелство, а не това между Дая и Данчо. Снощи например камъните като редяха Петър и Калоян...Дая и Данчо сгушени насреща гледат и коментират. Вечер като лежат не са давали Кустев и Мария да говорят така като Дая и Данчо с недомлъвки за някакви неща.
Иначе аз преди време точно питах, защо жените не спят с жените, а все са по някакви двойки...просто ми беше странно.
Мария каза, че се чувства по-близка с мъжете, а Надя преди време докато переше и не си спомням с кой говореше, но каза нещо от рода на" Нали навън жената търси се в мъжа подкрепата"

# 316
Дана, уважавам мнението ти, но моето е различно.
Окей, за 2 месеца в изолирана среда се сближавате. Но това не значи, че съзнанието ви го няма, нали?
Мария влиза вътре в амплоато на 'щастлива съпруга' както тя самата е казвала много пъти.
И нека Кустев й е приятел през деня, но трябва ли да спи в едно легло с него?
НАдали мъжът й и децата й се чувстват добре от тази гледка.
И за да не бъда голословна или пак обвинена в злоба, ще ви попитам всички само един въпрос?
Щяхте ли ад се чувствате щастливи и чувстващи се в правилната връзка, ако виждате как 2 месеца вашата половинка без значение дали е мъж или жена, спи с друг човек от противоположния пол в едно легло?
А да обясня ли, че това е пред очите на цяла България.
Ами родителите на мъжът на Мария и на Камелия как те възприемат това?
Сигурна съм, че каквото и да ми отговорите, вътре в себе си знаете, че никой от вас нямаше да пляска и да вика "браво'  на подобна гледка.
Защото едно е да коментираш като зрител, друго е да те засяга лично.
Щяхте да бъдете БЕСНИ, сигурна съм.
И то не е за браво, защото е недостойно спрямо човека, на който си се врекъл в обич.
Най-вероятно Мария и Кустев не са стигали до интимност, но все пак съмнения за такава се пораждат, виждайки ги как спят в едо легло.
Влизаш на място, където знаеш, че ще те гледа цяла България и си позволяваш да спиш в леглото на друг чивек, предвид факта, че си обвързан. Не разбирам това.
И на мястото на нейния съпруг всеки би се почувствал като тъпак, който половината му унижава пред цяла България.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 11:37 от Анонимен

# 317
  • Асеновград
Тези влюбените Даньо и Даяна , вчера докато си шушукаха , ми  се стори , че Даяна е доста притеснена. Но когато с главата си мислиш само за глупости , а не за самата игра ...така става.
 Сега искам Мара ,,сълзата,, да изпрати Даяна фермер и след това логично да е женски дуел. По възможност Дайка да си ходи.
Яд ме е за Петър , къде можа да се забърка с тоя Калоян , ако си играеше сам играта беше сигурен финалист, а и в началото доста от хората го харесвахме. Какво му трябваше и с Ваня да се занимава???
Стоенчо ми идва в повече с глупостите му , Милена го навива и тоя съвсем се нави като пружина. Но представяте ли си Стоян и Калоян на дуел , и вторият да отпадне...хахаха не червен а зелен ще стане Калоян.

# 318
Да Дана, за всички е ясно , че няколко месеца там се равняват на години (като наситеност от преживявания , камерите, емоцията е съвсем друга) и много неща , които тук от дивана ни изглеждат странни , не се знае в същата ситуация как бихме реагирали. Винаги, когато коментирам някого отчитам това , че действа под емоция , за това и много споменати тук "грехове" не ме дразнят. Но и ти съдиш пристрастно и оплюваш играчи които не харесваш, и защитаваш за същите провинения играчите които харесваш. Това имаме предвид повечето опровергавайките. И ето сега навън, ме радва , колко нормално тече мисълта ти и аргументите ти (дори с които не съм съгласна), докато вътре разцепваше с глупост и липса на всякакво обмисляне

# 319
  • На морето!
Тези влюбените Даньо и Даяна , вчера докато си шушукаха , ми  се стори , че Даяна е доста притеснена. Но когато с главата си мислиш само за глупости , а не за самата игра ...така става.
 Сега искам Мара ,,сълзата,, да изпрати Даяна фермер и след това логично да е женски дуел. По възможност Дайка да си ходи.
Яд ме е за Петър , къде можа да се забърка с тоя Калоян , ако си играеше сам играта беше сигурен финалист, а и в началото доста от хората го харесвахме. Какво му трябваше и с Ваня да се занимава???
Стоенчо ми идва в повече с глупостите му , Милена го навива и тоя съвсем се нави като пружина. Но представяте ли си Стоян и Калоян на дуел , и вторият да отпадне...хахаха не червен а зелен ще стане Калоян.
Стоян ако наистина предизвика Петър е аут.
Петър пък как не се задуши от братската обич на Калоян? Добре си беше решил в началото да е вълк-единак, но Ванчето, Жанета и Калата му объркаха схемата.
За съжаление едни от най-силните играчи си отидоха безславно заради контузии още в началото, и така отборът на физически силните остана без конкуренция и от там цялата предварително начертана схема на сценаристите се провали.

# 320
Дана, уважавам мнението ти, но моето е различно.
Окей, за 2 месеца в изолирана среда се сближавате. Но това не значи, че съзнанието ви го няма, нали?
Мария влиза вътре в амплоато на 'щастлива съпруга' както тя самата е казвала много пъти.
И нека Кустев й е приятел през деня, но трябва ли да спи в едно легло с него?
НАдали мъжът й и децата й се чувстват добре от тази гледка.
И за да не бъда голословна или пак обвинена в злоба, ще ви попитам всички само един въпрос?
Щяхте ли ад се чувствате щастливи и чувстващи се в правилната връзка, ако виждате как 2 месеца вашата половинка без значение дали е мъж или жена, спи с друг човек от противоположния пол в едно легло?
А да обясня ли, че това е пред очите на цяла България.
Ами родителите на мъжът на Мария и на Камелия как те възприемат това?
Сигурна съм, че каквото и да ми отговорите, вътре в себе си знаете, че никой от вас нямаше да пляска и да вика "браво'  на подобна гледка.
Защото едно е да коментираш като зрител, друго е да те засяга лично.
Щяхте да бъдете БЕСНИ, сигурна съм.
И то не е за браво, защото е недостойно спрямо човека, на който си се врекъл в обич.
Най-вероятно Мария и Кустев не са стигали до интимност, но все пак съмнения за такава се пораждат, виждайки ги как спят в едо легло.
Влизаш на място, където знаеш, че ще те гледа цяла България и си позволяваш да спиш в леглото на друг чивек, предвид факта, че си обвързан. Не разбирам това.
И на мястото на нейния съпруг всеки би се почувствал като тъпак, който половината му унижава пред цяла България.

И как точно съмнения за такава се пораждат? Кое точно, дефинирайте?
И те не са спали два месеца заедно.
Преди това бяхме в кухнята и те не са спали един до друг.

Много лично го приемате ми се струва това с двойките във Фермата.
И сравнение между Данчо и Даяна няма как да се прави, защото между тях има наистина любов или каквото е там(даже годеницата си не гледа Данчо така), а между Мара и Кустев - приятелство.

# 321
  • Тра-ла-ла
Колкото и да ревá Мими, аз между нея и Кустев не видях нищо повече от приятелство, истинско Мъжко приятелство. Trollface
Аз го виждам като женско приятелство Joy

# 322
Тези влюбените Даньо и Даяна , вчера докато си шушукаха , ми  се стори , че Даяна е доста притеснена. Но когато с главата си мислиш само за глупости , а не за самата игра ...така става.

Време и е на Дайка да се притеснява и колкото и да ми се ще да си ходи, смятам че по интересния развой на нещата биха били Данчо да си отиде преди нея, за да я видим сама на фронта Grinning

За съжаление макар и по естествен път приятелствата, които се заформиха между фермерите ограничиха контактите между отделни личности. Например новородените братя Петър и Калоян, харесват и НЕхаресват едни и същи хора. В един различен от този развой те вероятно щяха да се разбират с хората, които към момента не харесват. Същото е и с Даяна и парапета (Данчо), с който загради себе си...

Колкото до Стоян и неговата агитка (Милена)... е пример за това как ограждайки себе си с кофти хора, вадят кофти поведение и мисли от теб. Накратко.. ако можех да заменя последните напуснали с тях, още днес щях да пусна SMS! Grinning

# 323
Колкото и да ревá Мими, аз между нея и Кустев не видях нищо повече от приятелство, истинско Мъжко приятелство. Trollface

Абсолютно братство дори бих го нарекла! Или сестринство, зависи от вижданията Grinning #brotherhood

# 324
  • Тра-ла-ла

Абсолютно братство дори бих го нарекла! Или сестринство, зависи от вижданията Grinning #brotherhood
Добре, де...брат и сестра. Като Марчето е брата...определено е по-пич от двамата Bowtie

# 325
Да Дана, за всички е ясно , че няколко месеца там се равняват на години (като наситеност от преживявания , камерите, емоцията е съвсем друга) и много неща , които тук от дивана ни изглеждат странни , не се знае в същата ситуация как бихме реагирали. Винаги, когато коментирам някого отчитам това , че действа под емоция , за това и много споменати тук "грехове" не ме дразнят. Но и ти съдиш пристрастно и оплюваш играчи които не харесваш, и защитаваш за същите провинения играчите които харесваш. Това имаме предвид повечето опровергавайките. И ето сега навън, ме радва , колко нормално тече мисълта ти и аргументите ти (дори с които не съм съгласна), докато вътре разцепваше с глупост и липса на всякакво обмисляне

Аргоментите ми вътре си бяха същите. Просто няма как явно да се покаже всичко.
Съдена бях, че им казвам, че са лицемери, но ето, че повечето тук вече виждат това в тях.

# 326
Да, въпрос на гледна точка, но със сигурност - еднополово. Аз жена не виждам в това прЕателство, ти - мъж. Joy

# 327

Време и е на Дайка да се притеснява и колкото и да ми се ще да си ходи, смятам че по интересния развой на нещата биха били Данчо да си отиде преди нея, за да я видим сама на фронта Grinning

За съжаление макар и по естествен път приятелствата, които се заформиха между фермерите ограничиха контактите между отделни личности. Например новородените братя Петър и Калоян, харесват и НЕхаресват едни и същи хора. В един различен от този развой те вероятно щяха да се разбират с хората, които към момента не харесват. Същото е и с Даяна и парапета (Данчо), с който загради себе си...

Колкото до Стоян и неговата агитка (Милена)... е пример за това как ограждайки себе си с кофти хора, вадят кофти поведение и мисли от теб. Накратко.. ако можех да заменя последните напуснали с тях, още днес щях да пусна SMS! Grinning
Да замени кого?

# 328
  • при късмета
Как очаквате участниците вътре, да имат вашите нагласи към другите участници? Нелепо е. Те лично взаимодействат помежду си и не може да ги упрекваш, че ревали за Кустев, а не за Ангел. Реално Ангел не стана близък с никого вътре, до някъде с Надка, ама тя си знаеше, че той ѝ е в кърпа вързан и контактуваше повече с други, от които има полза. Така, че е напълно логична разликата от излизанията на двамата. Не одобрявам начина по който се държаха със Стоян, но разбирам защо за Кустев им е по-мъчно. С него повече хора бяха близки, а за Ангел отчетоха липсата му за играта, не за самите тях.

# 329

Аргоментите ми вътре си бяха същите. Просто няма как явно да се покаже всичко.
Съдена бях, че им казвам, че са лицемери, но ето, че повечето тук вече виждат това в тях.

Повечето виждат лицемери точно към хората които ти не наричаше така, дори обратно

Общи условия

Активация на акаунт