🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 661
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 360
Аз като гледам, много зависи и от други фактори и обстоятелства, но Надка наистина ще е на финал.
Все по-сигурна съм.
Въпросът е коя ще е другата жена. Трудно ми е да кажа сега, Милена няма да е със сигурност.
И Даяна мисля, че няма да е.
Мара или Ванчето, но по-скоро мисля, че ще е Мара.
И то не защото смятам, че е непобедима, напротив - писала съм го, Мара според мен е само въздух под налягане на арената, точно като другарчето си Кустев, едно към едно, на нея са ѝ само приказките. Тя го знае прекрасно, и затова /И затова/ иска да отстрани Даяна - снощи си го каза пред Червеногвардееца - Даяна е жилава и не е слаб противник. Затова и ако Даяна не вземе имунитет, със сигурност ще е ратай, не толкова заради това, че "искала да ги раздели с Данчо". Мара мисли, че от Милена, Ванче и Даяна най-силна нейна конкуренция е именно Даяна. Затова ако тази седмица друг отстрани Дая, или саматат Дая отстрани друг /Ванче/, пътя на Мара се разчиства. Надка ще "очисти" Милена, и ей ги двете на финал. Сметката си я прави и Мара, всички си я правят. Тя не е толкова тъпа.
Само дето аз много искам тази сметка да се окаже без кръчмар. Или кръчмарят да се казва Ваня.

Аз се надявам че Ваня ще е една от двете жени на финала, но според мен днес може да стане изненада и Ванчето да е взела имунитет от теста и наистина Даяна да бъде ратай. Още по-интересно ще ми е ако и вземе имунитет от дуела. Ето тук ще е се види дали Даяна ще избере Надя или Милена.

# 361
  • София
Значи, аз ако съм мъжът на Мария, няма да я посрещна с хляб и сол след тия истерии за Кустев. Честно казано, щеше да ми е много обидно.

Ама, иначе Мария много говори за Даяна, но и тя не е толкова праведна...

Какво е общото между двете? Между Кустев и Мария нямаше прегръдки в леглото, целувки по пръстите, разменяне на карти с уста и романтични вечери. Честно ли за дето най-емоционалния човек вътре - Мария, се е разплакала, сега вече Илиян и Мария са новата афера. 😂
Най-близкия човек на Мария беше Надя, която я разочарова много и е нормално излизането на единствения човек, в който вярва и му се доверява, да предизвика такава реакция.

Явно жените тук нямат близки мъже приятели в истинския живот, жалко. Както и преди съм казвала - имаме претенции за широкоскроеност и съвременно мислене, ама не съвсем. 😂

Напротив, имам близки приятели мъже, а и мъжът ми има жени. Но не бих ги прегръщала, не бих им висяла на врата, не бих ронила крокодилски сълзи, не бих спала в едно легло с тях, нито пък бих им дала да ме масажират гола. Има някаква мярка и някакво пазене на достойнството на партньора. Ако някой каже, че ще му е приятно да гледа половинката си в легло с друга (друг) и да слуша излияния като тези на Мара, няма да му повярвам!

# 362
Мария ако избере Даяна най-накрая ще покаже, че мисли малко. Странно ми е малко, че всички разсъждават по начин все едно са отишли на ученически лагер, а не в предаване за 100 хил. Никой (освен Надя) не мисли как да отстрани някой силен противник, а всички се нахвърлят върху слабите. В повечето риалити формати в този етап на играта вече се мислят такива стратегии, а тук 8 клас, 2рия срок : "Ние сме готините, Вие не сте и затова ще си ходите". Доста странно и недалновидно.

# 363
Разнополово си е приятелството между Кустев и Мария, само че в случая той е жената, а тя мъжът!
Стоянчо, горкият, просто няма полезен ход. Той с поглед ги дразни вече. Ай сиктир бе,ще се радва, че победил. Марш в ъгъла да се срамуваш, че си отстранил всеобщия любимец. Ако, както се закани, е на дуел с Петър мисля, че има реални шансове да го победи. Видя се, че Петър си има доста слаби страни. Много зависи какви битки ще се паднат и подредбата им. Само повишеното му самочувствие да не му изиграе лоша шега.

# 364
На Мара като ѝ гледам бедрата и рамото, няма да е само въздух под налягане, здрава е много.

Дана, съжалявам, но от теб ще запомня само крясъци, псуване, грозни закани и страх от дуел. Не мисля, че изобщо си разкрила нечий характер вътре, може би навън си видяла обективно ситуацията, хората и реакциите им, но вътре беше тотално неадекватно поведението ти.

Първо не съм псувала, второ, когато излязох се каза, че съм разкривала хората там и съм ги обединявала и трето вашето мнение както и моето и на всеки могат да бъдат различни, но със сигурност не значат, че са истина, тъй като виждате само 5 минути от някого в епизода и вече казвате какви са.
Така, че права сте за себе си и не ви се обиждам Simple Smile

# 365
Като цяло този сезонм повечето мъже са като мекотели. Петър и Калоян са като мъж и жена. Все много знаят айде, Петър поне си трайка и не се обяснява много ама тоя Калоян като го чуя да са обяснява за достойнство и уважение и качества и обективност. Алооо льольо в началото на фермерството,като харесваше Антония и трябваше да награждаваш,кой си е свършил работата най-добре. Мария и Надя бачкаха и чичо Митко той ми наградил Антония с 50 лв. За кое,че не спря да се гъзи. Ебахти смешното комплексарче. Чичо Митко цепи мега маняк е

# 366
  • София
Дана, сигурно всички участници си давате сметка, че зрителят си изгражда мнение за вас от това, което вижда по тв. В крайна сметка това е целта на занятието. По тази причина много хора, като мен например, не биха участвали в риалити - защото не искат да бъдат коментирани и от страх да не се изложат. Така или иначе това даваха за теб, това видяхме, това мислим.

# 367
Bluemoon999, Дана, преди няколко страници и аз писах, че се чудя какво стана с овцата Хармония. Моля те да ми сподели, едва ли ще кажат до края на предаването. Предполагам, че отговорът не е положителен, но моля да кажеш.

😁 Героинята на стадото.
Води всички и припка напред. Да ни е жива и здрава.

# 368
Предвиждам няколко трудни и дълги смени на Калоян на пост пред президентството след официалния край на формата.

# 369
Според вас кой е най-големият манипулатор в момента?

Никой. Да си манипулатор (успешен такъв) е нужно високи нива на самоконтрол и интелигентност. Такива не виждам в нито един. На ниво селски тарикат са всички.

# 370
Кой ли е готвачът на вечерята на Дая и Петър?

# 371
Дана, сигурно всички участници си давате сметка, че зрителят си изгражда мнение за вас от това, което вижда по тв. В крайна сметка това е целта на занятието. По тази причина много хора, като мен например, не биха участвали в риалити - защото не искат да бъдат коментирани и от страх да не се изложат. Така или иначе това даваха за теб, това видяхме, това мислим.

Разбирам ви напълно. И аз вече не искам 😁.

Плюсовете поне са обичаите, старите рецепти, животните и връзката с миналото дори и минимално от към излъчване.

# 372
Предвиждам няколко трудни и дълги смени на Калоян на пост пред президентството след официалния край на формата.

ахахах, може да е караул пред бащината къща.

# 373
Дана, но ти имаш опит вече с тези предавания. Това ти е второто, нали?

# 374
Аз пък не разбирам защо всички тотално изключвате Надежда да падне на дуел. Оставам с печатлението, че за всички тя е най-силна физически. Тя снощи, че от злоба може и да реве, видяхме. Но не мисля, че е чак толкова силна. Защо пък не Милена да я победи?

Надя и аз не я смятам за много силна. Да, пъргава е, там цепи дърва, туй-онуй, ... но то на дуела не е като цял ден да се моташ из фермерството и да вършиш нещо, ей тъй, да мине времето. Едно е да цепиш дърва когато ти е кеф, и друго е да имаш 10 минути да нацепиш най-много, което освен цепенето, включва бързина и бърза мисъл - нали ги вкарват през някакви дупки, после ги пренасят... Менажиране на времето при Надя сигурно липсва. Цял ден между сиренето и пчелите... живот като песен.

Считаните за най-силни, според мен, трябва още първите седмици да се пускат на дуели, и който е въздух под налягане - да си 'оди.

Общи условия

Активация на акаунт