🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 705
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 330
Ех, Кусти, Кусти...на кого остави таз ревяща Мария?!
Е как на кого?! На Надя-торпедото. Ще я потопи тая Мара, ако ще грейката да й набара!
Стоянката като тия клоуни изскачащи от играчка на пружина. Зловещ смях и оцъклени очета. С Милена са като герои на Стивън Кинг 🤯

Не е лош каста, контузиите правят пъзела труден за редене. При отпадане в ранен етап, вместо да връщат участник от дуел  е по добре да вкарат резерва със сходни "характеристики".

# 331
  • при късмета
Дана, трябва да призная, че Аурора е права. Ти само на Надка и Калоян не каза, че са лицемери, а ние точно тях оприличаваме на такива от началото. Надка те хлъзна, че ти е близка, а по Калоян сама лапна и на тях никога не си им казала лицемери, или поне не са го излъчили. А ако го беше направила със сигурност щяха да го излъчат, защото към Калоян щеше да е драстична промяна в отношението и не виждам начин да пропуснат. От Надка се усети, че се разочарова, но нищо не каза, сама си го преживя, но чак на края

# 332
  • На морето!
Мара пак не се усети, че Надя ѝ подава топка. За Надежда беше важно КОЙ е почистил обора, защото смяташе, че това е последният ратай (Милена) и удобно подаде повод за скандал, но Марчето не се усети. Не знам в кой ден Надежда ще се усети, че Мария разсъждава праволинейно като мъж, при нея такива сложни сюжетни линии не минават.
Иначе вчера отново видяхме урок по манипулация- с просълзени очи Надежда мяукаше пред камерата как Мария ѝ повишила тон, но тя я разбирала. Smile

# 333
Надка търси скандала и интригата по всяко едно време, за всяко едно нещо. Как ли се справят пчелите Майки в нейните кошери с тоя характер - не знам. Мен ше ме е страх. Joy То, на такъв човек и Добро утро не можеш да му кажеш.

# 334
  • Другата България
Моята финална четворка: Ванче, Петър, Боби, Милена.
За тях гласувах, тях искам на финал.
За съжаление от същите мисля, че само Боби ще се добере дотам.
Гледам Ванче много гласове има, Дана, гледаш ли нагласата на хората отвън?
За "нелицемерите"?

# 335
  • София
Именно тази добродетелна маска, с която Надка прави интригите си, ме дразни най-много. Поне да беше откровена кавгаджийка!

# 336
Според вас кой е най-големият манипулатор в момента?

# 337
И&А

# 338
  • Другата България
И&А
Напълно съгласна. В десятката.
Но от участниците няма кой да настигне Надежда, дори и срещу нея да тичат всички заедно.
Снощи с грейката обаче беше много, много аматьорско изпълнение.
Грейката е на Милена. Надя знае, тя си го каза накрая - "аз знам чия е грейката."
В случая просто не уцели човека, затова и беше толкова обидена, тоест, "обидена". Тя изобщо не очакваше такава реакция, очакваше Мара точно като останалите да ѝ влезе в тона и да започнат отново да хулят Милена за това, че евентуално не е почистила обора според критериите на Надка, не е измила чиниите, не е набрала мерудия, не е накарала луната да блести по-силно, не е дезинфекцирала тоалетната с Доместос, абе дори и за епидемията от ковид да е виновна. Е, не стана. И от злоба Надка пусна и сълза дори, тя не рева за Ачо, но сега понеже не стана нейната, се разрева. Ей това е, да ревеш от злоба! Няма втора като тази жена, дотук успешно обработи всички, но Мара Ножа я надуши. Само заради това спечели 10 точки нагоре в личната ми класация. Което не променя мнението ми за агресията ѝ, но евала за игнора на Пепелянкова.

# 339
Ахахах, Мария. "И кво сега? Да правим разследване на кого е грейката?" 😄

# 340
Вътрешните междуособици, когато са в рамките на общоприетото без да засягат грозно достойнството, както стана при Стоян, правят формата цветен. Иначе нямаше да има какво да осъждаме, ако всички бяха бели и добри. Да защитиш позицията си аргументирано и без грозни квалификации, даже и по разпалено и емоционално смятам, че на никого не пречи. Сигурно е, така както казва Дана, всичко е сгъстено и наситено. Но определено не можеш да скриеш истинската си същност, колкото и манипулативно да е излъчваното.
За Стояновото поведение на арената се написа много, но си мисля, че то беше от превъзбуда, голяма доза притеснение, че няма да му стигнат силите да изпълни заканата, надъхване от страна на Милена, имаше и адреналин, бе сериозен емоционален коктейл, който го накара да изглежда на моменти френетично и комично. Но на него му е простено, тъпкан цял живот и в предаването, може би този звезден миг е чакал. Не мисля, че има шанс за финал.

# 341
  • София
Понеже изпуснах началото на предния епизод, сега го гледам и ми стана много тъпо за Ванчето. Пролича си колко е лапнала.

А Калоян колко е нагъл и просто не е истина.

# 342
Аз мисля, че Надя очакваше Мария да и каже, че Милена е мела обора, като ратай. И отговора не я задоволи. Мара каза че тя е мела и че там яке не е имало.

# 343
Значи, аз ако съм мъжът на Мария, няма да я посрещна с хляб и сол след тия истерии за Кустев. Честно казано, щеше да ми е много обидно.

Ама, иначе Мария много говори за Даяна, но и тя не е толкова праведна...

Какво е общото между двете? Между Кустев и Мария нямаше прегръдки в леглото, целувки по пръстите, разменяне на карти с уста и романтични вечери. Честно ли за дето най-емоционалния човек вътре - Мария, се е разплакала, сега вече Илиян и Мария са новата афера. 😂
Най-близкия човек на Мария беше Надя, която я разочарова много и е нормално излизането на единствения човек, в който вярва и му се доверява, да предизвика такава реакция.

Явно жените тук нямат близки мъже приятели в истинския живот, жалко. Както и преди съм казвала - имаме претенции за широкоскроеност и съвременно мислене, ама не съвсем. 😂

# 344
По скоро Мара не се усети , че таргета беше Милена . Ако се беше светнала, нямаше да е "такава дреболия". а щеше да е "малиии какво кощунство и престъпно поведение " . Но трябва да разгадаем как е попаднала грейката там
а) Надка я е подхвърлила тайно, за да изкара , че Милена нечисти качествено (видях и аз една две прашинки , една съчка и цяла грейка)
б) разярена/ревнива  овца , не е издържала на конкуренцията в хижата и я е дръпнала за да я тъпчат.
в) Видях Пешко и още някой( А - Ванче , Б-Кало ББББББББ) да излизат тайно от сламата
Старт кой ще натисне бутона Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт