🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 756
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 390
Моят глас:
Ваня
Милена
Боби
Стоян

# 391
  • София
violet318, как пък се сети за Мегз точно?

# 392
Не знаем колко е силна Надя, но и вчера обсъждаха вътре че е силна. Явно са видели неща, които ние не сме. И има нещо за да не е предизвикана до сега на дуел. Никоя жена не се осмели. Нито нея, нито Мария. Има защо явно.

# 393
violet318, как пък се сети за Мегз точно?

Ами защото тази година кастинга във Фермата е доста странен. И някак се набляга на излагации. Нещо, с което свързвам името й и това, което често показва. Просто имам чувството, че щеше да се впише безпроблемно в създалата се ситуация на живот там.
На мен много ми се искаше да видя много повече интелигентност, да говорят за книги, за развитие, за религия. Да има човек, който вижда интригата и веднага я стопира. В очите, не зад гърба. Искаше ми се да видя някоя жена с по-консервативни разбирания за семейство, която да отвори очите на другите какво е морал. Искаше ми се да видя хора, които разказват истории за пример, а не да виждам хора, които само ме карат да си мисля "Добре, че аз не съм такъв човек".

# 394
Колкото и хората да изграждат образ за пред камерите, няма как 24/7 човек да е в образ. В крайна сметка неприятни черти лъсват, най-вече при тези, които се задържат за по-дълго време.

Лично за мен, най-смешното в подобни риалитита е, че хората все обясняват как трябва да си себе си, да имаш мнение по всеки въпрос и да казваш на всички в очите какво мислиш за тях, а тези които са по-обрани ги изкарват лицемери. А всъщност да си сдържан, да не плещиш глупости и да не даваш негативни оценки, когато не ти влиза в работата, се нарича възпитание и такт. Wink

Със сигурност никой не твърди, че по-обраните са лицемери.

# 395
Какъв приятел е Кустев да не усети, че Марето и Надя не мелят веч брашно. Или с последните думи на изпроводяк, че ще добута любимата му приятелка на финал, Надя пак е набрала точки? (Хитър е Даню, уши като пеленгатори има Smiley) Точно от думите на Шефа да се държали заедно Мария малко се изненада.
В прощалното си слово Кусти ни дума за Ваня и Боби, но Дая му била като дъщеря.Smiley

# 396
  • София
Дана, ти друго отрицатечно човешко качество, освен лицемерие, познаваш ли? Характерите на хората са доста по-богати и изпълнени с нюанси, не всеки, който не ти харесва е точно лицемер. Може да е грубиян, злобар, арогантен, непочтен, слабохарактерен,  и т.н., да не изреждам всички възможни човешки недостатъци. А ти си се хванала за това - лицемери, та лицемери.

# 397
Това е едно развлекателно предаване, дето си гони сеира/рейтинга, какъв морал, какви ценности... Joy
Морал и ценности в риалити, глупости. Ако някой седне да ми чете морал от телевизора, и то в тъпо риалити, веднага ще сменя канала. То и на живо нема да го изтърпя, разбира се, откъдя накъдя. Trollface
Аз не приемам толкова сериозно тези тъпи предавания, гледам сеир - кой от кого повече ще се изложи, толкова, нищо повече не очаквам, това е в основата на всяко риалити. Нито искам да гледам трудещи се до припадък пчелички, нито морализаторстващи, мерси. Trollface

# 398
  • София
По принцип съм съгласна със Смиляна. И на мен ми е скучно да гледам някакви идилични трудови картини и да слушам дидактични беседи. Обаче бих искала да видя доблестни постъпки, сблъсък на силни характери, почтеност в отношенията, ако не във всички, поне в 1-2 положителни герои. А то - мрак и мъгла, пълно падение.

# 399
По принцип съм съгласна със Смиляна. И на мен ми е скучно да гледам някакви идилични трудови картини и да слушам дидактични беседи. Обаче бих искала да видя доблестни постъпки, сблъсък на силни характери, почтеност в отношенията, ако не във всички, поне в 1-2 положителни герои. А то - мрак и мъгла, пълно падение.

Абсолютно, поне 2-3 положителни образа да имаше. Това по-скоро исках да акцентирам. Да има открояващи се личности, от които може да се научи нещо. А сега не виждам ни един. И аз не искам някой да ми чете морал от телевизора, достатчъно книги чета и ходя на семинари. Но все пак дори и риалити да сме свикнали да го свързваме със сеирите, си представях малко по-различно нещо. Други години е имало по-открояващи се образи. Но ... каквото такова.
То и от това може да се правят изводите, разбира се. Просто едно от нещата, с които се занимавам е да проучвам характери и нагласи и затова толкова ме вълнува да дълбая в по-дълбокото.
Иначе според мен, ако Даяна е наистина ратай, според мен ще избере Ванчето, защото с Милена са имали повече разговори. А от Надя явно имат страх и ще я кътат за финал.
Предстои да видим.

# 400
Дана, ти друго отрицатечно човешко качество, освен лицемерие, познаваш ли? Характерите на хората са доста по-богати и изпълнени с нюанси, не всеки, който не ти харесва е точно лицемер. Може да е грубиян, злобар, арогантен, непочтен, слабохарактерен,  и т.н., да не изреждам всички възможни човешки недостатъци. А ти си се хванала за това - лицемери, та лицемери.

Чакайте, чакайте, започнахте пак с крайната грубост и вменявания на квалификации и поведение.

Аз съм на 26 години смятате ли, че знам само тази квалификация, защото тя за мен дори не е отрицателно качество или както там се изразихте???
Не съм стояла там всеки ден  и да повтарям само една дума, ако беше така със сигурност щеше да се каже от фермерите и нямаше да ме изпратят с позитивизъм.

Нямам някакви отклонения, че да седна и да казвам лицемери, лицемери. Обрисувала съм  ги доста обемно, защото съм многословна и моите разговори не са с пет приказки и да последва мълчание.
Факт е, че думата "лицемери" е използвана от мен често към дадени хора, но да знам само нея ми идва в повече.

Понякога си мисля, че има хора, които са тук не да се развличат, а да слагат квалификации и да се заяждат.

Както днес прочетох, не визирам вас:
Всички в тази Ферма не стават и са идиоти и т.н.
Аз смятам, че не може чак такива крайни категоризации и обобщения да се дават за хора, които ги виждате 40 минути. И на всеки да му сложим една минута зрител ско време. Може да сте на прав път за доста неща, но такива обобщения е в повече,че чак деца да се намесват и т. н.

И не пиша коментари с цел да ми се скача и така нататък. Просто винаги съм била в този форум и ми е забавно.
Най-лесно е тук да се правим на идеални хора и психолози, а до колко сме такива всеки знае за себе си.

# 401
  • София
Дана, ето пак избухна без да се опиташ да разбереш какво съм писала. Каква грубост, какво нещо? Просто и по време на престоя ти във фермата, а и тук, ми прави впечатление, че основната характеристика, която даваш на тези, които не ти харесват, е че са лицемери. А всъщност лицемерието изобщо не е основна характеристика на много от тях, имат други недостатъци, които са много по-ярки.

Много лесно палиш. Не съм целяла да те обидя, а просто да ти обърна внимание на нещо, което е характерно за теб и което ни е направило впечатение като зрители. Пак ти казвам, ако не искаш да четеш неща за себе си, не участвай в предаване или поне не влизай във форуми като този.

# 402
Както казва Смиляна:''Това е едно развлекателно предаване, дето си гони сеира/рейтинга, какъв морал, какви ценности''.
Колкото по - забавно, толкова по - добре. Затова Ангич стана любимец на хората, защото не се вземаше на сериозно и беше себе си Joy
Мислех да коментирам сериозно, но като се сетя за тандема Стоян - Милена и ме напушва на смях.
Стоян: Ти сещаш ли се че в момента в който ме изберат, половината ще изтръпнат?
Милена: -Да. Е, тогава мен като ме изберат, значи втората половина изтръпват!
Joy Joy Joy
Цитат
Кой ли е готвачът на вечерята на Дая и Петър?
Скрит текст:
''Хасиенда вечер'' - нов сериал, премиера за българския ефир.
Сюжет - В центъра на сюжета е интровертен пилот, който случайно печели безплатна вечеря за двама. Преследван е от Хепи Ванче, която заради едно шкафче е безумно влюбена в него. Еднствена утеха пилотът намира при Кано и би поканил него на вечеря, ако не живееха в Ориента Затова Пепи решава да покани Дая, но за целта трябва да надвие магьосникът фокусник Данч Татлъту. На помощ му се притичва Мара, която много иска да раздели двамата влюбени - Данч и ДаНая. След много перипетии вечерята се състои.
В главните роли:
Милена и Надя - готвачи. Менюто е двустепенно - ориз с киселец и сирене от мандрата.
Шестака - сомелиер
Надя - гардериобер ( грейката е основен реквизит)
Мара - охрана
Боби - декор
Стоян - озвучител
Ваня, Кано и Данч - стоят отстрани и страдат. Не им помага нищо.Нито розовите очила, нито цитатите, нито фокусите...
Направооо... по - добре да не гледате!

# 403
  • Варна/Амстердам
Dori, гениален сюжет! 😂😂😂

# 404
Ахахах, Dorina Smiley Satisfied
Представих си ги сите. И Стоян вие една фалшива салса на гайдата, от обич към Шеф Кусти.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт