🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 644
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Хахаха Дори, 1:1 😂

# 406
  • Другата България
Това не е за скрит текст.
Това е за корица.

''Хасиенда вечер'' - нов сериал, премиера за българския ефир.
Сюжет - В центъра на сюжета е интровертен пилот, който случайно печели безплатна вечеря за двама. Преследван е от Хепи Ванче, която заради едно шкафче е безумно влюбена в него. Еднствена утеха пилотът намира при Кано и би поканил него на вечеря, ако не живееха в Ориента Затова Пепи решава да покани Дая, но за целта трябва да надвие магьосникът фокусник Данч Татлъту. На помощ му се притичва Мара, която много иска да раздели двамата влюбени - Данч и ДаНая. След много перипетии вечерята се състои.
В главните роли:
Милена и Надя - готвачи. Менюто е двустепенно - ориз с киселец и сирене от мандрата.
Шестака - сомелиер
Надя - гардериобер ( грейката е основен реквизит)
Мара - охрана
Боби - декор
Стоян - озвучител
Ваня, Кано и Данч - стоят отстрани и страдат. Не им помага нищо.Нито розовите очила, нито цитатите, нито фокусите...
Направооо... по - добре да не гледате!

# 407

Сюжет - В центъра на сюжета е интровертен пилот, който случайно печели безплатна вечеря за двама. Преследван е от Хепи Ванче, която заради едно шкафче е безумно влюбена в него. Еднствена утеха пилотът намира при Кано и би поканил него на вечеря, ако не живееха в Ориента Затова Пепи решава да покани Дая, но за целта трябва да надвие магьосникът фокусник Данч Татлъту. На помощ му се притичва Мара, която много иска да раздели двамата влюбени - Данч и ДаНая. След много перипетии вечерята се състои.
В главните роли:
Милена и Надя - готвачи. Менюто е двустепенно - ориз с киселец и сирене от мандрата.
Шестака - сомелиер
Мара - охрана
Боби - декор
Стоян - озвучител
Ваня, Кано и Данч - стоят отстрани и страдат. Не им помага нищо.Нито розовите очила, нито цитатите, нито фокусите...
Направооо... по - добре да не гледате![/spoiler]

Снощи видяхме как Калоян решително разтури емоционалните изповеди на съпругата си и Ванчето. Не мисля, че ще остане безразличен. БЕдничкият, дори кръв проля за този съюз, как така някой ще му изтръгва любовта под носа ... Сигурно ще си дръпне един стол и една чиния и ще каже:
"Даяна, отговорът е НЕ" Grinning

# 408
За пореден път/ден темата е в пъти по-интересна и добра от предаването.

# 409
  • при късмета
За мен в двойката Петър-Калоян, Калоян е в женската роля. Тук няколко потребители го виждат обратното.
Темата със сигурност е по -интересна от предаването. Особено този сезон. А аз се оплаквах от предишния

# 410
Ето и моя списък, ако бяха писатели:
Калоян - "Как да остареем на млади години с чест и достойнство"
Даяна - "Флиртът - първи стъпки в изграждането на приятелските взаимоотношения"
Надя - "КОнсервиране на злоба за дълги години - храна за душата на всеки"
Петър - "Обичай себе си. Наръчник на егоцентрика"
Йордан - " Любовната магия - мит или реалност"
Митко - "Трудът краси човека. Виното - още повече"
Мария - "За мъжките момичета и тихата агресия"
Ванче - "За розовите очила и момичетата, които не искат да пораснат"
Стоян - "Смирението като път към светлината"
Боби - "Помагало за строители и задари" - том 16
Милена - "ЗА думите като бръснач. Първи стъпки към изцелителната сила на словото"

Това ми дойде на първи план Grinning

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 16:47 от Анонимен

# 411
  • Тра-ла-ла
Данч се опитва да си махне главата от мъка, но бързо разбира, че не е толкова велик като маг Астор Joy
Кано се чувства обезчестен и заплашва, че ритуално ще се прониже пред Президентството Joy
Хепи Ванче се напива от мъка. Със сока от киселото зеле, поради липса на друго и започва да вижда дъги посред нощ Joy

# 412
  • Варна/Амстердам
Violet, много точни и забавни попадения! 😂😂😂

# 413
  • Другата България
Страхотни сте, момичета!
Много ви се радвам!

# 414
Пепчо много е уплашен да не би да бъде изнасилен от Ваня!

# 415
Забравих и друго да напиша.
За това как Кустев и Мара са си "били обещали финал".
Явно всички вътре си мислят, че са достойни и заслужават наградата, че са толкова добри, че поне до финал да стигнат.
Дана да каже така ли е.
Хайде Мара и тако, и вако, имаше прояви някакви, ратайка поне беше.
Ама Кустев? Това дребно човече, буквално дребно? Фермер първата седмица, щото не го познаваше никой, и дотук.
Като го видяха колко струва, вече никой нито го предлагаше за фермер, нито за кофермер, нито ратай беше.
Шушу-мушу по ъглите с жените и в кухнята, после около мъжете навън, все в сянка, имунитети за нищо - нито за ратай, нито за дуел, един дуел и АУТ. И той имал претенции за финал!
Какво и защо тогава се изненадват на Стоян за същото!? Той вече и победа има, и ратай беше.
Защо да не си мечтае за финал? Поне го прави безобидно и не толкова нахакано и арогантно.

Мери, за много неща съм съгласна с теб, но тук ще те поправя. Да, от началото избраха Кустев за фермер, но в последстие той пак беше предложен за такъв (не помня кой го предложи) съревновава се с Боби, а Косъма и Жанета се радваха, че не беше преизбран, но пък затова избраният Боби го взе за кофермер Joy и сладураните бяха в шах.
Само припомням Blush
Иначе аз лично предпочитах Кустев да остане, така и не успя да ми стане антипатичен на фона на осталите.

# 416
  • София
Да си преосмислят и кастинга, и режисурата на постановката.

Такова единомислие не съм срещала в друга тема. Когато няма положителни черти в почти никого, те успешно предаване ли очакват?

На мен ми е драго, мили другачета. И съжалявам, че не мога да лайкна всички постове в темата.

ПП: изгледах съдебен спор с пчеларката. И изводът ми е: нещастният й бивш, докаран до рак, с откраднат апартамент, от който не се нуждае пчеларката ми не ползва, но е прибрала, изгонен и пратен на улицата, мъжът каза едно нещо: че тя мечтае да е тв звезда. Ами истина е, видяхме всички.

На една дума не й вярвам. Манипулативна, злобна, завистлива и комплексирана жена.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 17:07 от melinda11

# 417
  • Другата България
Забравих и друго да напиша.
За това как Кустев и Мара са си "били обещали финал".
Явно всички вътре си мислят, че са достойни и заслужават наградата, че са толкова добри, че поне до финал да стигнат.
Дана да каже така ли е.
Хайде Мара и тако, и вако, имаше прояви някакви, ратайка поне беше.
Ама Кустев? Това дребно човече, буквално дребно? Фермер първата седмица, щото не го познаваше никой, и дотук.
Като го видяха колко струва, вече никой нито го предлагаше за фермер, нито за кофермер, нито ратай беше.
Шушу-мушу по ъглите с жените и в кухнята, после около мъжете навън, все в сянка, имунитети за нищо - нито за ратай, нито за дуел, един дуел и АУТ. И той имал претенции за финал!
Какво и защо тогава се изненадват на Стоян за същото!? Той вече и победа има, и ратай беше.
Защо да не си мечтае за финал? Поне го прави безобидно и не толкова нахакано и арогантно.

Мери, за много неща съм съгласна с теб, но тук ще те поправя. Да, от началото избраха Кустев за фермер, но в последстие той пак беше предложен за такъв (не помня кой го предложи) съревновава се с Боби, а Косъма и Жанета се радваха, че не беше преизбран, но пък затова избраният Боби го взе за кофермер Joy и сладураните бяха в шах.
Само припомням Blush
Иначе аз лично предпочитах Кустев да остане, така и не успя да ми стане антипатичен на фона на осталите.
А, благодаря, забравила съм.
Явно е било веднъж, в началото, и там е останало.
Възможно е.
Това не променя останалото.

# 418
Това не е за скрит текст.
Това е за корица.

В главните роли:
Шестака - сомелиер
Мара - охрана
Боби - декор
Стоян - озвучител

И накрая за развлечение-борби. Между готвачите.

# 419
Даже не смогвам да ви изчета и да се включа актуално!
   Благодаря за темата!
   Довечера ли Пепчо ще кани Дая на хасиенда?Представяте ли си да заяви,че не яде чесън.Да пуснат музика и да я изкърти от танци,щото според мен той танцува добре.И хората му се отдават.И Дайчето да си "скине дреАта " от яд,че се е залюбила с Данчо.
   Иначе сериозно- за мен Даяна и Милена са ми най-противните участнички.Милена е толкова изкуствена и превзета,изобщо не й вярвам,че подкрепя толкова чистосърдечно Стоян.А пък за него така ми беше станало кофти по някое време, за това,което семейството му гледа навън, обаче след дуела съм просто уау! Совите не са това ,което са! И това самотното празнуване стана много тъжно и тегаво.
   А Дая и Данчо,просто са ми дъно вече.Ако не беше влизала годеницата и нямаше заявки,че ще се спрат,все ми е тая.Но обещаваш нещо и само след хлопването на вратат си плюеш на обещанията.....И да,Данчо има вина,той е сгоденият.Аре стига с тия двамата
      Калоянчо снощи как се натресе между Хепи и Пепи,хахахаха.Като в шести клас.
   Не разбрах каква беше драмата с грейката?Освен да не погълнат нещо от нея овцете,друго не се сещам да пали Надка толкова.Ама тя що така се наежи на Марето?
     Искам Даяна ратай.Или Данчо ратай,но не двамата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт