🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 106
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 540
Тези двамата побратимените ,много взеха да ме дразнят  с подигравките към Ваня. Това ли е мъжко поведение?.....мухльовци.
Според мен Калоян е този,който дава тон на подигравките,а Петър се влияе от него.
Така както гледам Петър е много лесен за манипулиране.

# 541
Дая да няма температура? На марокански джебчия й прилича идеалът за мъж, Аладин някакъв. В арабските нооощиии... 😅

Хахахха точно това си помислих, то това ако е идеала значи вкуса никакъв го няма. Такива като тоя, който си “създаде” с лопата да ги ринеш в студентски град и дискотеките. 😂

# 542
  • при късмета
После пак някой да каже, че Даяна е виновна и, че тя се мятала на Данчо, натискала, не го пускала, преследвала го и била въртиопашка. Само аз казвах, че Данчо е виновника за обръщането на отношенията им, ама трябва да се плюе Даяна., само защото е жената. Анадолското мислене няма да се изкорени скоро от манталитета ни. Днес Данчо много ясно заяви, че той тича след Даяна, а не тя след него. И с избора ѝ за ратай, чак на Мара дето изобщо не може да се похвали с бърза и логична мисъл ѝ просветна, и с това за перфектната жена, абсолютно недвусмислено го каза.
На Даяна критериите за мъж сме ги обсъждали и преди, твърде глупави, неприложими, нереални и инфантилни са, няма спор, но това е друга тема.
Стоян ме изкефи. После този смотльо Калоян, поради липсата на заучени фрази за такава ситуация и една дума не каза. Този път се наложи мъжа ѝ на Калоянка да дава интервю вместо нея. Много достойно, особено според приказките преди двубоя и заканите. Абе достоен си е Калоян, знаем вече Joy
Държанието на останалите също беше ужасно. Как не разбират тези хора, че излагат себе си, заради това, че първо са се подвели по неправилния човек, второ заради личното си отношение.
И после се чудят защо всички са на мнение, че няма един достоен човек в този сезон. Ами няма, всички са с отрицателен знак. И дори на кастинга не могат да се сърдят, такива са си
Данчо беше много забавен имитирайки Надка, а тя беше много зле

# 543
Стар е Данчо за Даяна. Към младички се насочва тя и с право де.

# 544
Комбинацията от Петър и Калоян - по-грозна от двамата, взети заедно. Те поотделно не ми харесват и двамата, но не чак толкова.
Пък Петър на Мара очите турил на Даяна, ужас.

Кога, кога ще има ѝскри между красивата ратайка и пилотчето. Чакам, чакам страданието на Синеочко.

И защо все ни показват само някои фермери, защо. Аз искам и на другите да видя "идеалните жени/мъже" .

И да ви пусна пак нещо за чича ви Митко, сам си го казва:

Страстно обичам женичките, обичам ги всичките...

# 545
Боже, там наистина им е скъсена дистанцията, гледат се от толкоз близко, че не се виждат ясно един друг. Надя и Даяна са жените за пример, пълни добродетели, а последната и неземна красавица. Те с Петър не биха имали и месец връзка, защото тя е точно това, което той не харесва извън физическото привличане.
Но то и в живота не можеш да си сигурен в човека отсреща, в крайна сметка какво ти показва и какво мисли никой не може да знае.

# 546
После пак някой да каже, че Даяна е виновна и, че тя се мятала на Данчо, натискала, не го пускала, преследвала го и била въртиопашка. Само аз казвах, че Данчо е виновника за обръщането на отношенията им, ама трябва да се плюе Даяна., само защото е жената. Анадолското мислене няма да се изкорени скоро от манталитета ни. Днес Данчо много ясно заяви, че той тича след Даяна, а не тя след него. И с избора ѝ за ратай, чак на Мара дето изобщо не може да се похвали с бърза и логична мисъл ѝ просветна, и с това за перфектната жена, абсолютно недвусмислено го каза.
На Даяна критериите за мъж сме ги обсъждали и преди, твърде глупави, неприложими, нереални и инфантилни са, няма спор, но това е друга тема.
Стоян ме изкефи. После този смотльо Калоян, поради липсата на заучени фрази за такава ситуация и една дума не каза. Този път се наложи мъжа ѝ на Калоянка да дава интервю вместо нея. Много достойно, особено според приказките преди двубоя и заканите. Абе достоен си е Калоян, знаем вече Joy
Държанието на останалите също беше ужасно. Как не разбират тези хора, че излагат себе си, заради това, че първо са се подвели по неправилния човек, второ заради личното си отношение.
И после се чудят защо всички са на мнение, че няма един достоен човек в този сезон. Ами няма, всички са с отрицателен знак. И дори на кастинга не могат да се сърдят, такива са си
Данчо беше много забавен имитирайки Надка, а тя беше много зле
Ох, стига с тия романи бе хора, 5 мин скролвам един коментар....значи Даяна, че
си е въртиопашка си е и няма кой да ме убеди в противното. Много добре се възползва от слабостите на един мъж. Вие ще я изкарате, че едва ли не си стояла кротко и той ходи само да и се сваля, айде по-сериозно.

# 547
Mimoza, как не разбираш? Всички такива не понасят хората, които са по-добри от тях в нещо или в повече неща, но не бият тъпан за това, а го приемат като нещо съвсем естествено. Да де, ама за едни естествено, а за други непостижимо. Е, как да не му се дразниш на тоя и що да не пробваш да го смачка?!
Това е,което най-много дразни.
Стоян е,като не пораснало дете по характер.Добряк,усмихнат,държи се и някак наивно,но защо не.Не показва мъжка агресия,не се прави на сваляч.А да не забравим и че хърка.
Но не е интригант,не е клюкар,не е досаден.
И трябва да го оплюят и смачкат,само защото се е съхранил като човек и като личност?

# 548
  • London
Cardu, бай Стоян е ратай пак.🙂
Е това е доста долно...

# 549
  • Другата България
Извън "Фермата" никой с никой няма бъдеще, според мен.
Нито Даяна с Данчо, нито Даяна с Петър, нито Петър с Ваня, нито Петър с Антония, нито Калоян с Антония, така мисля аз.
Нека Дана ме поправи, ако греша, или някой някъде е прочел нещо, аз не търся и не ровя, само тук чета и оттук научавам.
Единствено само Петър - Калоян имат бъдеще заедно, те да си изберат като какви ще влязат в него.
Това отново е лично мнение.

# 550
Мирон отговаря на въпроси (май не сме го коментирали това, току-що го пуснах аз)
Част 1 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … on-otgovarja.html
Част 2 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … s-otgovorite.html

# 551
Понеже нямам възможност да следя предаването, Калоян какво е казвал по адрес на Ванчето? Пак ли нещо от сорта за "старата мома" и пр.?

# 552
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 63 (17.11.2020)

# 553
После пак някой да каже, че Даяна е виновна и, че тя се мятала на Данчо, натискала, не го пускала, преследвала го и била въртиопашка. Само аз казвах, че Данчо е виновника за обръщането на отношенията им, ама трябва да се плюе Даяна., само защото е жената. Анадолското мислене няма да се изкорени скоро от манталитета ни.
Еее, айде сега, все едно Даяна нищо, ама нищичко не е направила. Дори и само всичко да е от страна на Данчо, тя как за два месеца не намери начин да покаже, че не го харесва? Моля без такива, разбрали-недоразбрали, ама това, ама онова. Жена на 27 години може точно и ясно да каже какво иска. Петър го направи, не е толкова трудно. НО, Даяна просто харесва вниманието на Данчо, тя е красива жена и е свикнала на такова отношение. Данчо й гали егото и как да го отреже?!

Дано Ванчето спре да се излага вече, как не разбра, че Петър не иска да има нищо общо с нея? А подигравките към нея от страна на Калоян и Петър са толкова грозни, все едно някакви недорасли пубертети гледам. Доста хора там все едно са 15-годишни, а не големи хора.

# 554
Ох, този епизод ми събужда едни неприятни емоции от тийн годините ми на несподелена любов. Просто не искам да съм на Камелия в момента- празни обещания и пропиляни години. Тоя човек е тотално влюбен и с всеки ден става по-зле и днес си пролича най-явно, ако въобще е имало някакви съмнения.

Ваня пък направо ми е тежко да я гледам как затъва. дали тя наистина си е помислила, че може да имат нещо. Не може да е толкова заблудена, то се вижда, че мистър Неустоим се цели към един друг вид жени и едва ли тя щеше да е изключението.

Общи условия

Активация на акаунт