🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 202
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 555
  • London
Те вече всички са навън и във фейс се появиха коментари на виждали Даяна И Данчо заедно по дискотеки..... Задушевно. Та явно все още са във филма. Това с Петър е кьор фишек очевидно, дори няма да губя време да го коментирам.

# 556
  • Тра-ла-ла
Мирон отговаря на въпроси (май не сме го коментирали това, току-що го пуснах аз)
Част 1 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … on-otgovarja.html
Част 2 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … s-otgovorite.html
За съжаление само бла-бла-бля от Мирон. Неам нерви да го слушам

# 557
  • Другата България
Ха, сериозно? ДанЧ Магесников се е преместил в София и ходи с Дайчето по дискотеки?
За първи път го чувам. Дано не я излага, че, нали....
А Камелия слага ли лютеница? Или то сега е сезона на киселото зеле?
Дори и да е вярно, не предвиждам продължителни отношения.

# 558
Мирон отговаря на въпроси (май не сме го коментирали това, току-що го пуснах аз)
Част 1 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … on-otgovarja.html
Част 2 - https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … s-otgovorite.html
За съжаление само бла-бла-бля от Мирон. Неам нерви да го слушам
Ох, да! Преди малко го спрях, че не издържах и аз. Очаквах малко повече.

# 559
  • London
Е, то колко му е да иде до София.... Едва ли се е преместил, но това какво му пречи да иде там за визита и да начеше краста. Той май и работни ангажименти има честичко в столицата, ако не се лъжа....

Камелия доколкото четох пак коментари е при мама и тате вече.... Разделени са май.

# 560
  • София
И мен ме издразни, че не видяхме другите фермери. Все около едни и същи се въртят епизодите.
Дая с кого каза, че живее....с баба си май? На толкова години и да не умееш да готвиш...но пък танцува 😁😁

# 561
Къде ще е чешат тази краста пък ДиД? Нали живее с баба си?

# 562
Е, сега нямат възможност да ходят по дискотеки вече, щото ги затвориха. Дая ще води Даню у тях, при баба.

# 563
  • Тра-ла-ла
Дая не беше ли казала, че живее с родителите си, сега пък с баба си....

# 564
  • London
Е вие пък толко един хотел ли не може да си позволи Данчо? Изумявате ме ей.

# 565
  • Другата България
Скрит текст:
После пак някой да каже, че Даяна е виновна и, че тя се мятала на Данчо, натискала, не го пускала, преследвала го и била въртиопашка. Само аз казвах, че Данчо е виновника за обръщането на отношенията им, ама трябва да се плюе Даяна., само защото е жената. Анадолското мислене няма да се изкорени скоро от манталитета ни. Днес Данчо много ясно заяви, че той тича след Даяна, а не тя след него. И с избора ѝ за ратай, чак на Мара дето изобщо не може да се похвали с бърза и логична мисъл ѝ просветна, и с това за перфектната жена, абсолютно недвусмислено го каза.
На Даяна критериите за мъж сме ги обсъждали и преди, твърде глупави, неприложими, нереални и инфантилни са, няма спор, но това е друга тема.
Стоян ме изкефи. После този смотльо Калоян, поради липсата на заучени фрази за такава ситуация и една дума не каза. Този път се наложи мъжа ѝ на Калоянка да дава интервю вместо нея. Много достойно, особено според приказките преди двубоя и заканите. Абе достоен си е Калоян, знаем вече Joy
Държанието на останалите също беше ужасно. Как не разбират тези хора, че излагат себе си, заради това, че първо са се подвели по неправилния човек, второ заради личното си отношение.
И после се чудят защо всички са на мнение, че няма един достоен човек в този сезон. Ами няма, всички са с отрицателен знак. И дори на кастинга не могат да се сърдят, такива са си
Данчо беше много забавен имитирайки Надка, а тя беше много зле
Ох, стига с тия романи бе хора, 5 мин скролвам един коментар....значи Даяна, че
си е въртиопашка си е и няма кой да ме убеди в противното. Много добре се възползва от слабостите на един мъж. Вие ще я изкарате, че едва ли не си стояла кротко и той ходи само да и се сваля, айде по-сериозно.
"Айде" да не ми даваш уклон, искаш ли? Скролвай си и не нареждай кой какво да мисли и пише. И думи в устата на някого не е възпитано да слагаш. Особено когато се изказваш от негово собствено име, знаеш ли?
hey_yeah, казва го и го показва Даяна няколко пъти. Да, подведе се накрая но който не е гледал той не е видял, че го е казвала и показвала. И самата тя на няколко пъти припомни на Данчо за годеница навън.
Даяна е най-несправедливо, предубедено и едностранчиво коментирания участник за целия сезон.
.....според теб.

Да, припомни на ДанЧ за годеницата, като дойде годеницата гледаше като отровена, опита се да убеди и нея за "само приятели", а след като си замина и ДанЧ опита театъра "само приятели и дистанция" избра супер фалшиво изиграната роля на обидена, прелъстена и изоставена девица.
Този нескопосан театър продължи половин ден, след каето циркът /или театърът/ гастролира със същите артисти, същите номера и същите заучени реплики.
Но вече Йордан определено е в джаза. Което не е само по негова вина, а и на самата Даяна. Той нито се самопрегръща сам, нито си виси на врата сам, нито се гледа сам с очи на кошута, нито ...всичко видяно. Е, и ботушите им са заедно.
Ако Дайче отиде на дуел, очаквам да влиза психолог.

Та, всички гледаме, но явно различно виждаме.

# 566
  • София
Може пък в Габровския театър да се намери едно място за Дайчето

# 567
Къде ще е чешат тази краста пък ДиД? Нали живее с баба си?

Да пратят баба й на дълго гости на годеницата.
В интервю е казала, че живеят в един апартамент три поколения. Но иначе доста злобно се присмя на Стоян за тъщата с къщата. Не става ясно по чия линия бабата е у даянини (или те - у бабата).

# 568
Ох, този епизод ми събужда едни неприятни емоции от тийн годините ми на несподелена любов. Просто не искам да съм на Камелия в момента- празни обещания и пропиляни години. Тоя човек е тотално влюбен и с всеки ден става по-зле и днес си пролича най-явно, ако въобще е имало някакви съмнения.

Ваня пък направо ми е тежко да я гледам как затъва. дали тя наистина си е помислила, че може да имат нещо. Не може да е толкова заблудена, то се вижда, че мистър Неустоим се цели към един друг вид жени и едва ли тя щеше да е изключението.
Той се цели към други, но преди друго отношение показваше към Ванче. Грозно е да даваш такива грешни и противоречиви  сигнали на човек с видимо увлечение към тебе. Що се гушкаше в леглото и я придърпваше, като няма нищо към нея. То е ясно за всички, че Петър търси друго, но защо се занимава с жена, чийто фиксидея е намирането на мъж си. После и се подиграват. Ми и това не мъжкарско, тъпо е. Ако са 15 годишини, да ги разбереш
 но мъже с претенции.

# 569
А Камелия слага ли лютеница? Или то сега е сезона на киселото зеле?
Дори и да е вярно, не предвиждам продължителни отношения.

Слага, слага.. той ше се наиграе, па ше се върне накрая с подвита опашка като търси неща, които не съществуват. И тя милата ще му сервира лютеничката като се завърне, и ще си ядат и ще си мечтаят.. тя да го задържи с лютеница, а той за още лютеници на покрива.

Общи условия

Активация на акаунт