🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 503
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна
Скрит текст:
Милена, Боби, Кустев, Стоян, Мара/за нея не съм много сигурна/?
Семейството? Нито Петър, нито Калоян са били с имунитет от ратайство досега.
Щото са много умни?
Специално на мъжете им е трудно да се доберат до имунитет, щото чичо Митко е винаги 5 от 5, докато  жените са взимали имунитет и с 3 верни отговора.
Имунитет се печели и с 4 отговора.
Справка - Данчо снощи.
   Изключение.. Сигурно продуцентите са подкупили Митко да сбърка... Simple Smile

# 841
  • София
Щото са много умни?
Специално на мъжете им е трудно да се доберат до имунитет, щото чичо Митко е винаги 5 от 5, докато  жените са взимали имунитет и с 3 верни отговора.

Ами Чичо Митко е с имунитет, защото е учил, не е зяпал мухите.

# 842
  • Варна
Ами Чичо Митко е с имунитет, защото е учил, не е зяпал мухите.
Не твърдя нещо друго. Свалям му шапка за знанията по история.

# 843
  • София
Значи Ваня не е реализирана, но Даяна е? Съжалявам, ама това няма никаква логика, така като гледам, не само за мен.
Идеята е че Даяна е на 27, има още време да се реализира. И не знам дали отчитате, но тя има и друго образование/професия, не е искала да завършва НАТФИЗ именно защото е искал да има резервен вариант за реализация.
Ванчето доколкото знам е завършила Екология в Германия, ами струва ми се че яхтена стюардеса не е точно добро реализиране на образованието.

То идеи много, само че не може да се говори за тях като нещо постигнато. Има време, дали ще се реализира в бъдеще, никой не знае. Но да се казва, че вече Е реализирана нещо не ми се връзва.

Не знам какво друго образование има Даяна, защо освен за неоценената ѝ актьорска дарба, не съм я чула да говори какво работи.

Освен това реализацията изобщо не е само да работиш това, което си учил. За някои хора реализация е, че изкарват повече пари, за други - че работят това, което обичат. Трети пък се имат за реализирани, защото са добри и търсени в дадена сфера, била тя различна от образованието им. Та като разгледам различните варианти, Ваня е доста по-близо до това да каже, че е реализирана.

# 844
Ваня на една от снимките във фейсбук на страницата на Фермата страшно много ми заприлича на продуцента и водещ Андрей 😀

# 845
  • Другата България
Скрит текст:
Щото са много умни?
Специално на мъжете им е трудно да се доберат до имунитет, щото чичо Митко е винаги 5 от 5, докато  жените са взимали имунитет и с 3 верни отговора.
Справка - Данчо снощи.
Аха.
Е, да го бяха подкупили тогава и когато другите изброени от мен са с по 4 точки.
А, забравих.
То не е имало такъв момент.
Това щото са много умни, което казвам всъщност. И знаещи.

За мен има една основна разлика между Даяна и Ваня.
Може и да съм я писала.
Според мен не само Надка е гледала всички сезони досега.
Помним как Валерия стигна почти на финал благодарение на Алек, тя беше момичето на Алек и никой не я закачаше за нищо. Същото се случи сега и с Даяна. Прекрасно осъзнава, че е красива жена, и че благодарение на подходящата мъжка патерица може да стигне много напред. Което и се случи. Не е прецедент. Това, че и Дана потвърди подозренията ми за Миро, а и за Петър, още повече ме кара да мисля горното. А именно, че Йордан е бил вариант пореден. Дали после е прераснало в нещо повече, не се наемам да прогнозирам, според мен не. Но е факт, потвърден и от участниците вътре, че ако Даяна беше индивидуален играч като Милена, Дана, Надка, Мара, Ваня и т.н., на нея щеше да се гледа с друго око и досега щеше да е минала и през ратайство, и през някой дуел. Пък ако е добра на арената, да е останала.
Което направи Ваня. Това, което видяхме - залитането по Петър, е и по негова вина, на Петър. Имаше моменти, в които ѝ подаваше недвусмислени сигнали, а на нея толкова ѝ е нужно. Малко. И лапна въдицата. Но ако е стигнала дотук, то не е заради Петър, напротив, въпреки него е. Сама си го извоюва, въпреки отношението, подигравките, присмеха, и това, което ще последва предполагам. Да, не ми допадна, че мрънкаше когато отиде ратай, и тя наред с всички, после пак за ратайство и дуели, после за неутралитета при случката с Поли и Мара - написала съм си всичко към онези моменти. Но дотук, а и надявам се занапред си е стигнала съвсем сама. И това ме кара да ѝ симпатизирам, и да я подкрепям.

# 846
  • Варна
Скрит текст:
Значи Ваня не е реализирана, но Даяна е? Съжалявам, ама това няма никаква логика, така като гледам, не само за мен.
Идеята е че Даяна е на 27, има още време да се реализира. И не знам дали отчитате, но тя има и друго образование/професия, не е искала да завършва НАТФИЗ именно защото е искал да има резервен вариант за реализация.
Ванчето доколкото знам е завършила Екология в Германия, ами струва ми се че яхтена стюардеса не е точно добро реализиране на образованието.

То идеи много, само че не може да се говори за тях като нещо постигнато. Има време, дали ще се реализира в бъдеще, никой не знае. Но да се казва, че вече Е реализирана нещо не ми се връзва.

Не знам какво друго образование има Даяна, защо освен за неоценената ѝ актьорска дарба, не съм я чула да говори какво работи.

Освен това реализацията изобщо не е само да работиш това, което си учил. За някои хора реализация е, че изкарват повече пари, за други - че работят това, което обичат. Трети пък се имат за реализирани, защото са добри и търсени в дадена сфера, била тя различна от образованието им.
Та като разгледам различните варианти, Ваня е доста по-близо до това да каже, че е реализирана.
A според мен, не. Simple Smile

# 847
  • London
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не мога да повярам, че толкова народ е гласувал за Хепи Ванче на финал. Че тя  с какво блесна? С нагаждачеството си или с това, че никога не заяви твърда позиция? За мен тя е абсолютно куку и напълно неадекватна на моменти. И с детинското си прехласване по Петър ми е досадна вече. Не казвам, че е лош човек, но е безинтересна.
ХайВанчето е най-малкото "зло" и аз лично бих гласувала 4 пъти за нея на финала.

Останалите с много малки изключения са тотал щета , както се казва.

Мен ме притеснява кой ще харчи парите после.... знам, че е тъпо, но аз като гласувам все искам да го направя за човек, който няма да ги пръсне знам ли. А тя май е от тия дето ще ги подари на мъж.Rolling Eyes

# 848
  • при късмета
Даяна, ако никой не я закачаше, защото е момичето на Данчо, както беше гимнастичката, то сега нямаше да е ратай. Ама е ратай в момента, вероятно и дуелист и този аргумент някак не ми е съществен. И на дуел не са я дърпали заради играта ѝ при имунитетите първо и второ жените имаха много лични конфликти, не с нея обаче, в този сезон и това е втората причина. Пак не е защото е на Данчо момичето

# 849
  • Варна
Мен ме притеснява кой ще харчи парите после.... знам, че е тъпо, но аз като гласувам все искам да го направя за човек, който няма да ги пръсне знам ли. А тя май е от тия дето ще ги подари на мъж.Rolling Eyes
Aaa не мисля, че е толкова тъпа. Даже подозирам че си има вече едни поне 100 хиляди настрана.

# 850
  • Другата България
Даяна, ако не беше на Данчо момичето, отдавна щеше да е ратай.
И следователно на дуел, без значение кой е спечелил имунитет.
Това е моето мнение по въпроса.

Aaa не мисля, че е толкова тъпа. Даже подозирам че си има вече едни поне 100 хиляди настрана.
На същото мнение съм.
Парите са най-малкия проблем на Ваня, тя си го каза снощи при разговора с Мария, нали и на близките си помагала.
На нея друга ѝ е мъката, не финансова.

# 851
Искам само да напиша, че Данчо взе имунитет, защото по време на един от въпросите питаха Данчо и Митко какво са отговорили - грешен отговор беше дал чичо Митко, а верен Данчо. Та това беше лек спойл кой ще вземе имунитет след рекламите Wink
Скрит текст:
Щото са много умни?
Справка - Данчо снощи.
Аха.
Е, да го бяха подкупили тогава и когато другите изброени от мен са с по 4 точки.
Скрит текст:
А, забравих.
То не е имало такъв момент.
Това щото са много умни, което казвам всъщност. И знаещи.

За мен има една основна разлика между Даяна и Ваня.
Може и да съм я писала.
Според мен не само Надка е гледала всички сезони досега.
Помним как Валерия стигна почти на финал благодарение на Алек, тя беше момичето на Алек и никой не я закачаше за нищо. Същото се случи сега и с Даяна. Прекрасно осъзнава, че е красива жена, и че благодарение на подходящата мъжка патерица може да стигне много напред. Което и се случи. Не е прецедент. Това, че и Дана потвърди подозренията ми за Миро, а и за Петър, още повече ме кара да мисля горното. А именно, че Йордан е бил вариант пореден. Дали после е прераснало в нещо повече, не се наемам да прогнозирам, според мен не. Но е факт, потвърден и от участниците вътре, че ако Даяна беше индивидуален играч като Милена, Дана, Надка, Мара, Ваня и т.н., на нея щеше да се гледа с друго око и досега щеше да е минала и през ратайство, и през някой дуел. Пък ако е добра на арената, да е останала.
Което направи Ваня. Това, което видяхме - залитането по Петър, е и по негова вина, на Петър. Имаше моменти, в които ѝ подаваше недвусмислени сигнали, а на нея толкова ѝ е нужно. Малко. И лапна въдицата. Но ако е стигнала дотук, то не е заради Петър, напротив, въпреки него е. Сама си го извоюва, въпреки отношението, подигравките, присмеха, и това, което ще последва предполагам. Да, не ми допадна, че мрънкаше когато отиде ратай, и тя наред с всички, после пак за ратайство и дуели, после за неутралитета при случката с Поли и Мара - написала съм си всичко към онези моменти. Но дотук, а и надявам се занапред си е стигнала съвсем сама. И това ме кара да ѝ симпатизирам, и да я подкрепям.
[/spoiler]

# 852
  • при късмета
Който си спечели парите, може да ги прави каквото си иска. Да ги даде а някого, да си ги похарчи за себе си, да се включи в някой благотворителна кауза или ако иска буквално да ги изхвърли и разпилее. Негова си работа, спечелил си ги е.
Даяна, според мен и да не беше на Данчо момичето, от всички първи дуелисти до сега, никой не е имал личен мотив или изгода да я дърпа. А това дали е била ратай или не, нямаше значение през повече от половината сезон, можеха да я дръпнат или определят за първи дуелист и без да е ратай. Но и фермерите до сега, също нямаха такива мотиви

# 853
Колко е реализирана Даяна или Ваня само те си знаят. Даяна сама каза, че останала изненадана от липсата на професионални ангажименти след сериала, както и в личен план нещата не са се развили в очакваната посока... Ваня не съм чула какво разказва за себе си, тя може и да се чувства реализирана, може и да не така. Относно паметта и смятам, че това не за подигравка. Има хора с лоша памет и никакъв тренинг или учене не помага, това си е изначална фабрична грешка. За това не са виновни и не можем да ги съдим, нито да се чудим защо забравяли след 5 минути. Има хора с неуслужлива памет, не че не знаят, но точно когато им потрябва информацията и чекмеджето се заключило. И на мен ми забива оперативната памет понякога, кво да направя. Пък, на Ванчето, определено му е хаотично в главата. Това не е прави лош човек, просто е "юхууу" отвсякъде. Иначе да попълваш енциклопедичните и интелектуални празнините цял живот е похвално, за мен само това е проява на интелигентност.

# 854
Някой може ли съвсем набързо да ме ориентира на коя дата е бил дуелът на Милена, в който тя отпадна? Гледам сравнително отскоро и би ми било интересно да го изгледам. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт