🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 378
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 305
Не знам защо се вълнувате толкова. Всичко е добре режисирано предварително. Дая все пак е актриса и Петър добре се справи, макар че с танците беше много зле. Драма голяма. Данчо беше много смешен като се появяваше от всякъде. Ванчето и тя случайно чула разговора ...  Латино сериал.

# 1 306
  • при късмета
Ваня съвсем случайно чу, наистина. Двамата правеха нещо навън до затворената част на обора, а Мара дойде да докладва (да се похвали всъщност) как оправила всички любовни драми и наредила участниците по местата им. А никой не знаеше, че вътре, в затворената част на обора Ваня се е хванала да храни кученцата

# 1 307
  • Тра-ла-ла
Петър и Даяна имат нещо доста общо. И двамата влизат във Фермата като красиви, вървежни, фатални типажи. И двамата започнаха да си играят образите като се забиха с неправилния човек. Петър подхвана Ванчето, която въобще не му е в таргета по принцип. По някое време се усети, че ще му оклюма имиджа на бохем-сваляч, ако продължи да се държи блъзък с Хепито и я натири. Даяна от немай къде се хвана с Данчо, но и там имаше шикалкавене и отдръпване заради удар по имиджа на 27 годишната девойка Bowtie ...

# 1 308
Ако трябва да съм честна, за мен лично , продукцията удари най- голямо дъно и продължава да дълбае. Мотото "Пътят на една мечта" е тотално заличено от мотото " Простотията и интригата продават" можеха да наблегнат повече на Андрей (стопанина) каква точно е целта и мечтата, как иска да продължи след това, да нормално да се показват взаимоотношенията вътре, но всяка вечер да гледам някви второстепенни вечеринки на нискобюджетен селски сериал сори в повече ми е ... влезнаха 21 участника а ние от ден 1 гледаме Даяна Ханджиева и Йордан Белеве какви драми имат ... супер реклама им направихте няма що ама и  те да се съгласят на такава реклама, личи си колко умствен капацитет имам ....

# 1 309
То отдавна е ясно, че Данчо е влюбения, но удобно се пропускаше, защото иначе щеше той да е виновен, а не Даяна
Напротив, той поне има оправдание, че хлътнал, ми на въртиопашката какво е?
Ама защо изобщо Даяна да се оправдава, за това, че Данчо е влюбения? За какво и пред кого?
Не за това, че Данчо е влюбен, макар че тя доста се постара в тази посока, а че се намърда между двама годеници. Оф, забравих, тя не била длъжна да мисли за чувствата на другите, макар че цял живот само това прави.

# 1 310
  • London
Не знам каква публика са взривили, но аз от седмица само вас ви чета..... не гледам, не ми е интересно. Догодина най-вероятно изобщо няма и да започвам да ги гледам.

# 1 311
  • На морето!
Ако трябва да съм честна, за мен лично , продукцията удари най- голямо дъно и продължава да дълбае. Мотото "Пътят на една мечта" е тотално заличено от мотото " Простотията и интригата продават"
Напротив, напълно оправдано е мотото, просто мечтата е Петър.

# 1 312
Не знам защо се вълнувате толкова. Всичко е добре режисирано предварително. Дая все пак е актриса и Петър добре се справи, макар че с танците беше много зле. Драма голяма. Данчо беше много смешен като се появяваше от всякъде. Ванчето и тя случайно чула разговора ...  Латино сериал.

Ай стига ве Joy
Пак с великата актьорска игра.
Как беше казал някой по-напред в темите, напълни ми душата тогава Grinning
"Жалко, че от Холивуд са и загубили номера" Joy
Жалкооо...мнооого, много жалко Cry подсмърк

# 1 313
  • при късмета
То отдавна е ясно, че Данчо е влюбения, но удобно се пропускаше, защото иначе щеше той да е виновен, а не Даяна
Напротив, той поне има оправдание, че хлътнал, ми на въртиопашката какво е?
Ама защо изобщо Даяна да се оправдава, за това, че Данчо е влюбения? За какво и пред кого?
Не за това, че Данчо е влюбен, макар че тя доста се постара в тази посока, а че се намърда между двама годеници. Оф, забравих, тя не била длъжна да мисли за чувствата на другите, макар че цял живот само това прави.
Пък той годеника няма нищо общо с цялата работа, така ли? На сила Даяна е застанала м/у тях, той се дърпаше и само Камелия му беше в главата и как се чувства тя, така ли? Даяна написа писмото и поиска годеницата да влезе, че да е честен Данчо с нея и да ѝ обясни, че вече е влюбен в друга, така ли? Права е Смиляна, става смешно вече и досадно

# 1 314
Все си мислех, че сценаристите ще оправят сезона, но уви. След снощният епизод мога само да честитя Световния ден на тоалетната на формата този сезон. Съжалявам, но така го усещам.
Имах си фаворити сред мъжете - Петър, Боби, Кустев. Кустев си замина, Петър от няколко епизода насам (снощи пък бе поантата) ме разочарова и остана Боби. Дано поне той не ме предизвика да го отпиша.
Сценаристите този сезон да вземат и да четат коментарите на зрителите да се видят в какво превърнаха хубавия формат и идеята му.
Много съм разочарована!

# 1 315
Ма ко, смешно и досадно е, че за вас Даяна е самата невинност, че всеки има право да се бута между двама в двойка, защото не бил длъжен да ги мисли. Не знам вече и колко човека трябва да го напишат, че неодобрението на поведението на Даяна в случая не значи, че оправдаваме Данчо и той е горкият омотан и без вина.

# 1 316
Не бе, Нинче, никой не твърди, че Дая е самата невинност. Просто нейната вина се изкарва хиляди пъти по-голяма от тази на Данчо. Това прави впечатление.

# 1 317
  • Mediterraneo
Стига сте изкарвали Даяна голяма актриса! Тя даже и посредствена такава не е. Едно дърво, което си мисли, че само клати клоните си, а не е от вятъра.

# 1 318
  • при късмета
Сега като не се бута м/у двама годеници пак е виновна по същия начин. Ето това е смешното. А е досадно да се вменяват някакви анадолски схващания, че независимо, че двама човека правят едно и също, виновна е жената, защото е жена. Мъжа, все невинен, все предизвикан, все  го накарали нещо си да направи, а това категорично не е вярно. Ако мъж флиртува, дори по-далеч да стигне, всечко си е в реда на нещата. Не е така обаче за свободна жена, която няма на кого да се отчита за поведението си. Ето това казвам, а не, че на Даяна поведението е еталон за благоприличие

# 1 319
  • London
Като почнете с тая годеница, тя от години явно не е била фактор. Общо взето най-накрая човека се е откачил.....

Общи условия

Активация на акаунт