🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 386
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 320
  • На морето!
Я кажете, според вас Стоян наистина ли беше контузен или го пусна адреналина и го хвана шубето? Аз изобщо не повярвах на болките му, просто си се имунизира за дуела.

А като каза, че си е пратил гайдата и носията вкъщи какво има предви- пращат и получават багаж от близките си ли?

# 1 321
Пратил ги, в смисъл повече  няма да им свири.
Така го разбрах аз.
Иначе и аз се замислих сериозно дали не симулира. Първо ръката, после крак.
Ако беше нещо сериозно все си мисля, че медиците нямаше да го  върнат толкова  бързо.

# 1 322
Я кажете, според вас Стоян наистина ли беше контузен или го пусна адреналина и го хвана шубето? Аз изобщо не повярвах на болките му, просто си се имунизира за дуела.

А като каза, че си е пратил гайдата и носията вкъщи какво има предви- пращат и получават багаж от близките си ли?
И според мен играе някаква игричка, Мара на лекар го закара и той каза че нищо му няма.

# 1 323
  • Sofia
На мен и двете роли на Петър във Фермата ми изглеждат режисирани, както тази с хепи Ванче, така и с Даяна. Много интересно как изведнъж се сети Петър, че Даяна съществува във Фермата. А най-грозното беше Даяна като се обясняваше на хепи Ванче.

# 1 324
Хора,снощи съм се смяла с глас.Каква трагедия,тва си е егати комедията.
   Изобщо не смятам,че някой режисира нещо.Тая ливада Даяна сама се изложи.А Пиетро,оф харесвах го в началото,що да не се възползва да мине по на юг? То не е луд тоя дето яде баницата...
   Дайчето,мамина неразбрана - 27 годишно мъничко детенце- вярно,че е свободна и може да си флиртува с когото си поиска, когато си поиска.Обаче трябва да имаш акъл, да се държиш на  " положение" дет викат бабите.А нейната работа "Пипни ме тук ,и тук навсякъде ме пипни" ,за всички,които я пожелаха. БЛЯКС !  Синът ми е на 16 и каза,че такива девойки ги ползват за майтап.
    Баба й сигурно се срамува да седне на пейката пред блока.
    ДанЧ- не прави на другите,това,което не искаш да ти се случи на теб.Сега ще се гърчи в ревност,докато се унизи още повече и лази пред Дайче за внимание.
   Гледат ми се другите участници.Надявам се Ванчето да задържи на положение емоциите и да спре да се тюхка по тоя Пешко.
   Марето ,според мен, с мисъл за добро предупреди Ванчето,но не трябваше да ходи после при ония двамата.Те пък егати лапешката работа.Иначе щеше да стане така,че всички знаели,само Хепито не,и ще има да се питат що никой нищо не й казва.
    Искам Даяна на дуел,искам ревящи мъже след отпадането й,да хвърчат сълзи,сополи,да кинат ризи....Мъка,мъка....И сал един Кано щастлив.

# 1 325
  • Варна
Аз бих избрала за втори дуелист Шестака, ако съм на мястото, на Стоян.
В случая с латино сапунката само Петър е прав, само той е свободен,  а оная върти опашката Дая не беше ли с гадже?

# 1 326
Тя все казва ,че и тя не знае точно какъв й е статутът.
   Според мен дистанционно баскетблистчето й е бил шута от Америката.

# 1 327
Като почнете с тая годеница, тя от години явно не е била фактор. Общо взето най-накрая човека се е откачил.....
Това ли е начина,ами ско сте вие ще сияете навярно?

# 1 328
  • SF
Аз буквално си глътнах граматиката, докато гледах Петър и Дая.
Всичко разбирам и сърбела, и емоциите от нова тръпка, обаче не съм съгласна, че Петър е добър танцьор, кво ще прави Дайчето не знам.
А Мария много се о@ка.

Не е добър танцьор на латино танци и не си пада по този тип забави. Той не е и претендирал, че е добър танцьор.
Играе хора и български народни танци. Фолклорът на латиносите май не го кефи.
От продукцията го накараха насила да се кълчи. Аз не му харесвам стойката, когато танцува - супер прегърбен е. Иначе ходи по-наперен и е по-привлекателен.
Даяна или ще трябда да отиде в някой латино клуб да търси гаджета (каквито не изобилстват там от мъжкия пол) или ще трябва да преглътне някои "недостатъци". Тези са от лесно простимите грешки! Simple Smile Няма да се срамува да влезе с Петър в някой клуб с мексиканска музика. Те не са един до друг из софийските улици, така че няма страшно!

# 1 329
  • Варна
Тя все казва ,че и тя не знае точно какъв й е статутът.
   Според мен дистанционно баскетблистчето й е бил шута от Америката.

Нормално. 😄

Есме, аз не съм се притеснила колко компромиси ще трябва да направи Дайчето, заради една нощ, въобще даже. 😉

# 1 330
  • София
Стига с това - свободен, несвободен. Да не би да си длъжен да се ожениш за първото си гадже!

# 1 331
Стоян може и наистина да се е понавехнал, но нищо сериозно, че да се види на рентген. Ще се маже няколко дни с някакъв крем, на който задължително ще видим марката и ще му мине. Ама пада му се като не си изпи колагена след борбите.

# 1 332
  • София
Познах, че така ще стане. Отново над 200 стр. само за Даяна. Прекалено е елементарна и бездарна ''актрисата'' за да и се обръща толкова внимание. Чак ях ме хваща. Ама щом има и над 2000 коментират във фейса, то явно хората си обичат турските сапунки и това си е. Все пак сме на територията на Босфор ТВ.
Много режисирана вечеря, то си личеше. Вкараха им някакви чужди думи, за да стане още по-драматично и да се генерират още повече коментари и хейт. Показателно е, че след края на формата, Даяна е с Йордан, а не с Петър.
От това което видя двамата нямат шанс като двойка, защото са прекалено еднакви. Петър не обича да е водещия, Даяна също. И двамата се зареждат от ласкателствата и вниманието от другия пол, защото и двамата са красиви и мързеливи. Свикнали са всичко да получават на тепсия. Не са интересни, скучни са. Особено Даяна. А и Петър сам си каза, че е асоциален тип. Другото, което видях е, че Петър не може да танцува. Направо си е зле. Даяна може, но умишлено не го демонстрира, за да не го изложи още повече. И Петре, отново не си в час, Мъжът е този, който води в танца!
Много грозно поведение на Мария спрямо Ваня. Тъпа селска клюкарка. Ваня страдаше от злобните подигравки към нея. Но е видно че има чувства към Петър и че страдаше по него. Може и да не е влюбена и загубена като Йордан в Дая, но Петър я нарани много. Донякъде сама си е виновна, но тя е по-друг човек просто. Открита е и по-лесно ранима. Има такива хора.
За пореден път се изложиха на социологическия въпрос. Права бе Надя за процентите и че тук нещо намирисва, но не я послушаха големите ''умове'' във Фермата. Там никой не мисли. Много повърхностни хора в тази Ферма.
Лекарите не са видели нещо опасно за Стоян. Или е навехнал нещо при боричкането, а от навехнато боли много първите ден, два или си измисля, по-скоро първото, не знам. Аз продължавам да си мисля, че дуелът ще е женски. Ще се изненадам ако Мария си удържи на думата, че иска да е по-различна и че ще направи мъжки дуел, а не женски, защото нямала стратегии видиш ли.

# 1 333
  • при късмета
Напълно е възможно Стоян да има някаква контузия от борбата. Не да си е изпотрошил костите, но меки тъкани връзки, сухожилия е възможно да са травмирани. Такива травми не се усещат веднага понякога, а след почивка на тялото, после не можеш да раздвижиш. Другата причина, по която е възможно е, че самите движения на тази борба бяха непривични и за двамата, а вероятно не са и загряли правилно и това е още един начин да се получи такава травма. Не са сериозни често, човек може да се движи, но си е болезнено. И за дуел е сериозен минус, защото освен болките мускулите, връзките и сухожилията не поемат нормалното натоварване, а значително по-малко, дори да е обезболено мястото

# 1 334
  • Варна
Абсолютно, ама Мария веднага почна да го обвинява, отвратително е.

Общи условия

Активация на акаунт