🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 390
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 335
Аз бих избрала за втори дуелист Шестака, ако съм на мястото, на Стоян.
В случая с латино сапунката само Петър е прав, само той е свободен,  а оная върти опашката Дая не беше ли с гадже?
И аз бих избрала чичо Митко.
Сега не знам дали Стоян симулира. Може и да го боли нещо, но е безобидно. Ама пък и да симулира, има право до някъде. Иначе ще е вечно ратай и дуелист докато го махнат

# 1 336
Esmee беше написала много хубав пост в миналите страници.
Много сме нападарелни, когато видим другите хора отблизо, но често ние самите правим техните грешки Simple Smile

И да, понкояга се случват страхотни отнишения след "забиване" на първата вечер. Имам познати, които са женени, а са започнали по сходен начин на снощната среща между Дая и Петър.

За ме не е станало нещо драматично вчера, беше крайно това с хващането на джоба, но всичко останало е очаквано, поне за мен.
Да, права си Esmee, че Петър много се изгърбваше по време на танц, не знам защо. Може би му е останал стар навин от връзка с по-ниско момиче Simple Smile

Искам да виждам повече от другите - Шестака, Ванчето, Милена дори.

Вчера Данчо много смешно изникваше. Беше жалък.

# 1 337
Изгледах епизода. Честно мнението на Калоян и Петър за жените ми се стори по фрапиращо от вечерята На Пепи с Даяна.
Относно вечерята не видях нищо кой знае какво. А ако на Петър идеала му за жена по външност е такава като Дая значи има много ниски критерии. Същото се отнася и за Даяна, ни Пепи ни Данчо са първи хубавци.

# 1 338
Той си каза, че следващия му дуел ще е с Петър. Решил е да се доказва и иска да излезе с чест от фермата, но според мен ще му донесе още повече негативи сред съфермерите. Все пак мисля, че женски ще е дуелът. Мария може и да използва контузията на Стоян като причина. Ей тогава Йордан вече здраво ще избухне.

# 1 339
Маните я тая Даяна - искам да знам Калоян от къде ги е шпионирал и дали ще се кара на Пепи, че я бара по дупето.

# 1 340
  • Варна
Изгледах епизода. Честно мнението на Калоян и Петър за жените ми се стори по фрапиращо от вечерята На Пепи с Даяна.
Относно вечерята не видях нищо кой знае какво. А ако на Петър идеала му за жена по външност е такава като Дая значи има много ниски критерии. Същото се отнася и за Даяна, ни Пепи ни Данчо са първи хубавци.

Мислех, че само аз съм на това мнение.
Даяна прилича много на Боби, цялата е уши и рамене.
Петър пък с тоя нос от челото до брадата, мерси.
А Данчо има ужасна кожа и рядка брада.
Казах ли, че съм най-хубавата?😂😂😂😂😂

# 1 341

Мислех, че само аз съм на това мнение.
Даяна прилича много на Боби, цялата е уши и рамене.
Петър пък с тоя нос от челото до брадата, мерси.
А Данчо има ужасна кожа и рядка брада.
Казах ли, че съм най-хубавата?😂😂😂😂😂
А, ние си знаем. Тук все убавици и тук там някой убавец сме се събрали.

# 1 342
Ако Жанета, че дори и Антония бяха там, Дая щеше да се отърва в Пепи през крив макарон. Но като гледам и на него критериите му не са много високи.
За мен s Калоян най си отиват.
Дая ми идва твърде мъжествена😁

# 1 343
Ако дуелът е мъжки, значи от продукцията може да са решили да продължат "романса" Пешко/Дая.
Ако пък е женски и Дая отпадне, ще си отдъхна, чес'но. Щотооо.. á се върнá да спинка при Данчо, което не е изключено, á тук сааамо за нея пак ще чета. Trollface
Дано, ако остане Дая, поне се премести при Пешко да спинка, дано, дано, дано. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 344
https://www.facebook.com/fermata.btv/videos/1023844601463427

Тоя Данчо е голяма лепка. Не ги остави младите...

# 1 345
И аз мисля, че е време за кекс!

# 1 346
Ако дуелът е мъжки, значи от продукцията може да са решили да продължат "романса" Пешко/Дая.
Ако пък е женски и Дая отпадне, ще си отдъхна, чес'но. Щотооо.. á се върнá да спинка при Данчо, което не е изключено, á тук сааамо за нея пак ще чета. Trollface
Дано, ако остане Дая, поне се премести при Пешко да спинка, дано, дано, дано. Stuck Out Tongue Winking Eye
Цъ, пак ще четем за нея. И при чичо Митко да иде да спи, пак ще четем едно и също. Данчо ще истеряса, ще се за тръшка и пак ще четем за гадната мръсница дето скача от легло на легло, докато видиш ли момчето страда.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:55 от djoleva

# 1 347
  • На морето!
Доколкото виждам Стоян си е в гащеризона вечерта след избора на дуелист, така че ще е женски дуел. Мара има чудесен повод да избере Даяна, интересно ми е Данчо как ще реагира и дали пак ще скочи срещу фермера.

# 1 348
  • София
Това, че медиците са върнали Стоян далеч не е задължително да означава, че симулира. Имала съм болки в краката, които не са били за лекар и не са се обаждали постоянно, но като съм ги натоварвала и е имало моменти, в които ми е било трудно да заспя, примерно.

# 1 349
Аз нещо не рзбрах след коментарите снощи за процентите. Милена е била работещо момиче, вадила кинти, но съпругът й е пожелал тя да бъде домиканя.И сега тя си стои у дома,готви,шета ,а той изкарва парите,така ли?
   Не гледах от началото епизода вчера.
   Въобще ме втрещи мнението на мъжете вътре относно жените.И особено на това недоносче Калоян - жените са за да раждат.Ми ако не искат?Или не могат?Или ти не можеш да я оплодиш ,бе,льольо?На боклука ли да  я
пращаме.
   За кой ли път се убеждавам,че от семейството идват доста увреди в мисленето на младите хора.И ние като родители доста често сме виновни за нещастни моменти в живота на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт