🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 377
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Милена още във визитката си беше казала, нещо от типа, че правила кариера и мъжът й казал, че ще се разведат, защото му трябвало жена в семейството, а не кариеристка. И тя направила избор, та затова има хубаво семейство. Иначе нали е адвокат, не е като съвсем нищо да не работи.

# 1 351
  • София
Милена е работила без спирка, сега е намалила драстично работата си, не е спряла напълно. Но това аз съм разбрала, не знам дали е така.

# 1 352
Тайния план на Калоянчо е някоя жена да роди, и двамата с Пепи да отгледат детето. Единя ще е мама другия тати😁

# 1 353
Не си представям ако Калоян беше дефектен в семейството/недай си боже/ и да не може да опложда. Дали нямаше да бъде отхвърлен от семейството като цяло???

Говоря малко като Милена с тия примери, но чисто и просто погледнато ако стане какво прави бащата? Нима ще го изхвърли на улицата?

# 1 354
  • Тра-ла-ла
Дано Даяна отлети в събота, че ми байганяса. Едно и също се върти и суче в темата Rolling Eyes Трябват вече други сюжети

# 1 355
Покрай Даянови вълнения забравихме Надето.
Сготви жената, ама нищо не дадоха. Пък тя да покаже умения, затова влезнала във Фермата.
И спрямо Кано не е честно. И той е ерген. Няма ли случайно Innocent
да спечели Ретро вечер за двама?
Ако отпадне вечната дама, чичо Митко ще я замества Joy отиват му женските дрехи.

# 1 356
Разбира се, че не явно живеят в дом където жената е под човек. И ако мъж има проблем ще гледа да му се помогне. За мен обаче Калоянчо е на другия бряг както и Пепи.

# 1 357
Аз това си мислех за Кокито. Ако наистина е хомо, колко ли му е тежко да  е на 30 и да трябва да се крие от мама и тате, понеже надали ще го приемат, а в същото време да живее с тях и да няма къде да си води момченца.

Разбира се, ние тук го подмятаме като бъзик, но знае ли се дали се знае...

# 1 358
Сега като не се бута м/у двама годеници пак е виновна по същия начин. Ето това е смешното. А е досадно да се вменяват някакви анадолски схващания, че независимо, че двама човека правят едно и също, виновна е жената, защото е жена. Мъжа, все невинен, все предизвикан, все  го накарали нещо си да направи, а това категорично не е вярно. Ако мъж флиртува, дори по-далеч да стигне, всечко си е в реда на нещата. Не е така обаче за свободна жена, която няма на кого да се отчита за поведението си. Ето това казвам, а не, че на Даяна поведението е еталон за благоприличие

Кое им е еднаквото на Даяна и Петър? 😂 Той също ли цял сезон се е натискал със сгодена жена? Брей, пък аз мисля, че го следя това предаване...😲😁

# 1 359
Не си представям ако Калоян беше дефектен в семейството/недай си боже/ и да не може да опложда. Дали нямаше да бъде отхвърлен от семейството като цяло???

Говоря малко като Милена с тия примери, но чисто и просто погледнато ако стане какво прави бащата? Нима ще го изхвърли на улицата?

Лично аз на никого не пожелавам това,знам е тук никой не желае на никого такова нещо.Но съдбата понякога си прави такива шеги, че все ми се струва,че Калоян малко трябва да се смири и да не  е толкова краен.Как ли се чувства сестра му? Нейната роля е да ражда и да стои до печката,също като на майка му.Язък, млади хора , а с такъв светоглед.
   Скоро и Милена се изказа по подобен начин,аз затова питах за нея по-напред.Мисля,че в разговор с Даяна беше,каза,че за нея реализираната жена е тази,която е родила две деца и е запазила семейството си.Нямало знамение нейният ден как е минал,важно е ,като си дойде съпругът от работа тя да е усмихната, любезна, наготвила, успокоила децата, готова да поеме негативите от деня на съпругът /преразказвам,не цитирам точно/.
   Сори,но а мен съжителството с човекът,когото обичам е всичко друго,но не и това.Всичко трябва да е споделено.

# 1 360
  • София
Скрит текст:
Сега като не се бута м/у двама годеници пак е виновна по същия начин. Ето това е смешното. А е досадно да се вменяват някакви анадолски схващания, че независимо, че двама човека правят едно и също, виновна е жената, защото е жена. Мъжа, все невинен, все предизвикан, все  го накарали нещо си да направи, а това категорично не е вярно. Ако мъж флиртува, дори по-далеч да стигне, всечко си е в реда на нещата. Не е така обаче за свободна жена, която няма на кого да се отчита за поведението си. Ето това казвам, а не, че на Даяна поведението е еталон за благоприличие

Кое им е еднаквото на Даяна и Петър? 😂 Той също ли цял сезон се е натискал със сгодена жена? Брей, пък аз мисля, че го следя това предаване...😲😁

Не се е натискал със сгодена жена, ама не му мигна окото да покани Даяна, въпреки че му е напълно ясно, че Данчо си пада по нея. В известен смисъл се намеси в двойка. Не че го укорявам, просто констатирам.

# 1 361
  • На морето!
Важно е да се отбележи, че Калоян, описвайки ролята на жената, я сравни с кучето и даде пример как кучката ражда и си гледа кучетата, а мъжкия си вее байряка.

# 1 362
  • SF

Есме, аз не съм се притеснила колко компромиси ще трябва да направи Дайчето, заради една нощ, въобще даже. 😉

О, не, не! Аз пък не съм се притеснила, че ти си се притеснила. Не ти вменявам притеснения и не се занимавам с тебе.
Пиша си моето си мнение под моя си псевдоним. Тебе те подкрепих с това, че Петър не е някакъв отявлен танцьор на латино танци. Продукцията го помоли да се поразкършат и са поговорили с него, ако се харесват с Даяна, да го покажат по някакъв начин. Може да са им казали да се целунат в края на танца, но чак пък толкова не са заслужили за интересите на епизода! Simple Smile
Аз си пиша постовете без притеснения и без онзи жар и плам, който мога да проявя, без вие да го подозирате и да почнете да ме успокоявате. Плюс това една Вайълет851 вече ме успокои и сега съм спокойна и в добро настроение.

# 1 363
Много тъпо за Стоян, спечели дуел, направиха го ратай и хоп пак на дуел. Иначе Мара нямала нищо против него. И защо й е да праща мъж, не я разбирам, вместо да отстрани още една жена.
Даяна във всеки мъж се разпознава хаха, добре че и Калоян не спечели някоя вечеря, че взела и в него се влюбила. Доста е влюбчива, защо така лесно се дава на мъжете, вече взе да ме дразни. С Даньо правиха какви ли не неща, сега пък с този, ами имай малко достойнство, пред камерите поне... И може ли продуцентите да ми дават над 30 мин как се натускат тия двамата? Доста ми доскуча по едно време.
Не знам, мисля следващия път да заложа на конкурентното предаване, идва ми в повече тия сериали. От миналия сезон се почнаха, та все по-зле става.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 14:39 от Elsi86

# 1 364
Мн изостанали разсъждения. Мн ми е чудно Калоянчо като казва, че жената трябва само да ражда той с тая смешна заплатка като гвардеец как точно ще ги издържа.
А па и Петър “ Мразя кариеристки “

Що пък да я издържа? Прав е, че жената е само за да ражда. Ето, гейовете напират да им се разреши да осиновяват деца. А кой ще им ги ражда? Жените. Калоянчо ще се грижи за детето, а Петърчо ще ги издържа, че иначе ще му се спихнат топките. Съвсем нормално си разсъждават, не знам защо се обиждате.

Даянчето, милото. Къде беше Петър тези два месеца, а къде бях аз?! Joy Много е зле тази.

Общи условия

Активация на акаунт