🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 908
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 785
Изчетох ви всичките, изгледах всичко и съм смутена.
От първи сезон гледам "Фермата".
Съгласна съм, че трябва да има малко любовни трепети или някакви интересни отношения, за да има тръпка, но предаването не е за това. Българското се губи, не ми се гледа турски сериал.

Даяна не я обвинявам честно казано, объркано момиче, свободно, противоречи си, ама тя няма ангажимент към някого. Иска да е щастлива и прави грешки. Да, казва едно, прави друго, но за мен тук Данчо е проблемният, не тя. И вчера ми се видя, че много фалшиво рева пред камерата, за да го съжали Камелия. Той даже нямаше сълзи, изтъни гласчето и си скри лицето в качулка. Смешна история.

Стоян ми е жален, много опитваше да се впише, не му дават шанс. Дано не излезе по собствено желание, а да премине дуел. Миналата година си изкривих глезена, слизайки от автобус. Супер много се наду и ме боля, куцах. На рентгена не излезе нищо, но си ме боля. Мазах го с разни мазила и след няколко дни мина. Та, понякога от рентген не се виждат всички неразположения, факт.

Боби е много силен физически, според мен си има всички данни за финал. Не ме дразни. Ще се радвам, ако стигне дотам.

Мисля си какво ми липсва в този сезон. Липсват ми повечето животни, грижата около тях, повече битови грижи, както е на село. Да стават винаги рано, да са по-грижовни. Те спят до късно, имат всички удобства, хранят се добре, адски ги мързи. Липсват хора като Райно, Яни, мама Галя, Майора.

Шестакът може би е единственият уютен и работлив човек, който някак си ми напомня на хората от миналите сезони. Надя също даваше такава заявка, но караниците с Милена я пратига в друго измерение. Голяма грешка.

Ако съм на мястото на Иван и Андрей, другата година ще сменя много сериозно концепцията Simple Smile Даже се сещам по какви начини може.

# 1 786
Може ли да ми кажете кога и къде Сашо Кадиев е коментирал Даяна, за да го потърся?

# 1 787
  • при късмета
И кой определи, че кракът на Стоян не го боли? Докато сам не каже , че не го боли, съм склонна да вярвам на него. Нито на Дана, нито на Андрей, на никого не вярвам.  Продукцията го е вкарала точно с целта, с която беше употребен от фермерите и явно мислеха, че на първия дуел ще е аут. Само че той ги изненада.
Ако има разтегляне или нещо в коленните влакна, не се вижда май на скенер, а на ямр. Но пък се подува често, има кръвонасядане и т.н.
Точно така, на снимка се виждат само кости. Доколкото мернах, снимката беше на коляно, а там може да има травма на менискус. И той като връзки и сухожилия се вижда само на ЯМР, но за разлика от тях, външни белези, че има нещо не са на лице. Вероятността Стоян наистина да има травма си остава, а каква е действителността, никой не знае.

Мара, с най-ниското IQ там, вчера си помисли, че много благородно е постъпила и се е представила, но само доказа колко е глупава. И изобщо не разбра през седмицата, че решението Стоян да е на дуел не е нейно, а на Калоян. Изложи се, както и предполагах, че ще стане ако е фермер
Мишата физиономия и жената на Петър, нямат нужда от коментар, казано е всички.
Ваня обаче, както беше възхвалявана в сравнение с Даяна и както на никого не била навредила , вчера доказа обратното
Но и Милена не мога да харесам, въпреки вчерашната постъпка. С това запъване, когато говори, някак ми изглежда, че го прави за зрителски вот, ако случайно се добере до финал, а не защото наистина така го чувства. За адвокат се изразява и говори много зле.
Данчо сам си каза, че той си е виновен и за разлика от публиката и през ум не му минава да обвини Даяна в нещо. Даже Мара, колкото и да е глупава го вижда.
Петър се кефи на цялата ситуация, ама не защото харесва Даяна, а защото вижда начин да срине и елиминира пряк конкурент. Даяна не знам дали има нужда от ракета носител, но той до тук първо използва Ваня за тази цел, сега Даяна. За него обаче не виждам злобни коментари в тази насока

# 1 788
  • Вестерос
Втори дуелист е:
Скрит текст:
Митко Шестака
Победител от двубоя в събота и според спойлера е :
Скрит текст:
  Митко Шестака
Второто не е вярно.

# 1 789
https://Марче дали знае какво е Ай кю.

# 1 790
Този път ще си опитам да не гледам спойлерите, това пусто любопитствоо Grinning
Може пък довечера да има някаква изненада и Стоян ако наистина е излъгал да си тръгне сам. От там пък автоматично Даяна да стане дуелист. Или не, не ... в събота да ни сглобят още един епизод посветен на ДДП.

# 1 791
Ако Стоян спечели втори път дали ще е достатъчно мъж за групата?
Или пак ще си намерят причина да не го харесват .

# 1 792
  • при късмета
Този път ще си опитам да не гледам спойлерите, това пусто любопитствоо Grinning
Може пък довечера да има някаква изненада и Стоян ако наистина е излъгал да си тръгне сам. От там пък автоматично Даяна да стане дуелист. Или не, не ... в събота да ни сглобят още един епизод посветен на ДДП.
Дуелиста вече е определен. Дали ще отпадне, дали сам ще си тръгне (не знам от къде изобщо се появи тази вероятност), не мисля, че има значение. Причина да се определя друг за дуелист също не виждам
https://Марче дали знае какво е Ай кю.
Това си е лично неин проблем

# 1 793
Може ли да ми кажете кога и къде Сашо Кадиев е коментирал Даяна, за да го потърся?

https://fermata.btv.bg/videos/angel-dajancheto-si-tarseshe-vnima … na-piedestal.html

# 1 794
Общата като ги даваха в промото с Петър в леглото как се гушкат, може и да стане първата забременяла във фермата и затова толкова да я тикат.
Иначе добре прескача от едно легло в друго, от цвят на цвят, така че няма да се изненадам, ако и това стане.
Пазела му достойнството, милата тя, какво благородство, след 2 месеца се сети за това как изглежда всичко и как се излага.
Даянче като те е грижа, че нараняваш Камелия, пък да беше изляла от това легло о време ...
А иначе във визитката си Даяна беше казала, че влиза, за да види, че можела и САМА да се справя.
Е, да, може, сама си ляга в леглата на мъжете и им се отърква в близък кадър. Явно си е изпълнила личната мисия.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 09:29 от Анонимен

# 1 795
Обвинявам Мария за това, че сега в следващите осем-девет дни в темата  ще ми се налага да чета 1к+ поста подобни на предишния.

# 1 796
Поредна вечер нямам търпение епизода да свърши.
Мара си изми ръцете със Стоян. Никой не би казал "Боли ме, не мога да отида на дуел" и Мара знаеше това. Затова и пред цялата група го пита. Изманипулира го, точно както вярната и дружка изманипулира нея да направи мъжки дуел. Стоян трябваше просто да отговори "Ти си фермер, ти вземи решението, аз как се чувствам няма значение" и да и откаже успокоението, че съвестта и е чиста. Мара не постъпи добре със Стоян, защо той трябва да е добър с нея.

Каквато и да е Милена, тя поне си дава сметка кое как изглежда отстрани и се старае да коригира поведението си, така че то да бъде приемливо за обществото. Ето, и сега натрупа доста точки с подкрепата си за Стоян и дори ми се струва, че ако в момента има гласуване на публиката, нейният вот ще бъде най-висок. То на фона на излагациите на другите, Милена направо изглежда свястна.

Ванчето обижда много грозно, видя се още с избора на Асен - "тъпак", "простак" и т.н. Но си мисля, че не влага лично отношение в обидите, които бълва. За мен това е следствие от работата и, където е принудена постоянно да бъде мила и приветлива, но за сметка на това в личния живот не успява да си овладее нервите и избухва с подобни обиди. Вместо да псува, тя обижда. Но вчерашното и пригласяне от другия край на масата си беше напълно съзнателно и грозно за гледане.

Лееекичко напомняне от близкото далечно минало за безобидното обмисляне на страа... Така де опипване на почвата ( в бъдеще джоба Joy )

Скрит текст:

За Даяна умишлено не исках да пиша нищо, но като видях това, не можах да се сдържа. Сетих се за вица с "тоя не е от нашето село". Smile

# 1 797
Обвинявам Мария за това, че сега в следващите осем-девет дни в темата  ще ми се налага да чета 1к+ поста подобни на предишния.

Право в десетката! Hands Clap Hands Clap Hands Plus1

# 1 798
  • при късмета
Кукото вчера никой не я натискаше, че да звъни. Беше напълно излишно включването ѝ в подкрепа на мишата мутра  и Румпелщилцхен и можеше да си я спести. Пролича си, че това е нейното лично отношение и беше показано със задоволство и чувство на превъзходство към момента и, че няма търпение да го покаже. Да не забравяме, че и тя първа се обади с/у Милена, още на събирането. И после на никого не била направила нищо.

# 1 799
Ако Стоян спечели втори път дали ще е достатъчно мъж за групата?
Или пак ще си намерят причина да не го харесват .
Че те ще издивеят, ако Стоян спечели втори път. Това е толкова нагло и арогантно...къде си мисли, че се намира.

Общи условия

Активация на акаунт